Търся Работодател

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Търся Работодател

Мнение от borislav58 »

Колеги искам да стана дистрибутор на захранки и жива стръв гр.Стрелча тел 0884444255 Пенчев . Благодаря Предварително
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

и аз искам да стана цар ама не става...:lol: а иначе-не разчитай некой тук да те светне-аз преди имах едно предложение да се сьберем 20-30човека,да ударим по 100лв на масата и да зеем да зарибим напр Панчарево,но станах обект на присмех-такива ми ти работи...освен това предложих,да се направи нещо като клуб,дето да се земе водоем на концесия(йок,че сьм на ТИ с концесиите),да се зариби и да си ловим членовете един вид-там па как се смяха...а ти,брато си трьгнал да питаш за ..БИЗНЕС???звьни на тел 144 и питай на сенсас за телефона-или иди в никулден,кв младодост и поразпитай за некой дистрибутор-нема да ти откажат никьде сьвети,но не и тука-тук ни вьлнува само собственото ни его,ако не си разбрал!!!надявам се да бех полезен...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

5кила написа:и аз искам да стана цар ама не става...:lol: а иначе-не разчитай некой тук да те светне-аз преди имах едно предложение да се сьберем 20-30човека,да ударим по 100лв на масата и да зеем да зарибим напр Панчарево,но станах обект на присмех-такива ми ти работи...освен това предложих,да се направи нещо като клуб,дето да се земе водоем на концесия(йок,че сьм на ТИ с концесиите),да се зариби и да си ловим членовете един вид-там па как се смяха...а ти,брато си трьгнал да питаш за ..БИЗНЕС???звьни на тел 144 и питай на сенсас за телефона-или иди в никулден,кв младодост и поразпитай за некой дистрибутор-нема да ти откажат никьде сьвети,но не и тука-тук ни вьлнува само собственото ни его,ако не си разбрал!!!надявам се да бех полезен...
сагласен съм с него ако още някои подкрепя идеята да пише на лично аз сам за да се направи нещо от нас щом никои нищо не е направил досега от управляващите :twisted:
Изображение
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

5кила сега остава и да сметнеш колко километра са от Стрелча до магазин никулден в младост и съвсем ще си полезен на човека.
Колега не се занимавам с такъв риболов и не мога да съм ти полезен, но ако се разровиш в нета все ще намериш нещо, за българските захранки би триабжало да има тел. на опаковката
Аватар
ivan taxito
новобранец
новобранец

търся работодател

Мнение от ivan taxito »

Колега,иди до Пловдив в магазина на Карфицата и Наско Боянов,пък може и да те огрее.Но като знам в Стрелча колко рибари има и как им се дават пари за тези аксесоари ще останеш на сухо.По добре ги остави да си бъркат КАЧАМАКА и да си ровят в градините за червей,пак и Панагюрище не е далече.УСПЕХ :?:
Моята риба никой неможе да я хване.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”