Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закъснял излет на Красава
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Закъснял излет на Красава
Здравейте, колеги и съфорумци. Извинявам се за малко закъснялата си тема, но видях, че има тема за яз. Красава и реших да спретна едно репортажче със снимки.
Отначало мислех да не го пускам, но видях, че Емо собственика\новият арендатор на гьола\е пуснал неуспешна тема, та реших да му похвалям гьола.
Във вторник, решихме с жената да ходим на риба, но беше към 11.00ч., за това събрахме багажа за пренощуване.
След 45мин. бяхме на Красава\платеното\. Настанихме се, разпънахме 2 въдици, забъркахме шаранджийска захранка и седнахме на по бира да чакаме.
Ето и снимки на прекрасното язовирче.

След 5 мин Емо дойде да ни таксува и ни обясни любезно условията. Таксата беше 8 лв. на пръчка за 5 шарана безплатно. Има скара, бира,кафе,вода и др. В Събота са окосили и тревата, та заприличва на красиво местенце. Тогава не успяхме да идем, че имахме работа, но наш колега е бил там.
Първата мириба беше тази каракуда

След 5 мин. жена ми ме разби с ей този шаран\умрях си на яд\

След това се почна серия от късания, защото бяхме с 0.14 повод, а и рибата беше амур. Не усещаш как ти къса повода, едно дръпване и до там с повода. Сложих по дебел но спря да кълве.
Основно ловяхме на варена сладка царевица.
Имаше и колеги на отсрещният бряг но в 12.30 си тръгнаха, но май с едно шаранче.
Така се огъваше 7цата ми

Последвало кепчосване с шаро

Излизаха и по малки, около кило

Беше адска жега и реших да си облеча потника, че бях изгорял вече.
Риболова си вървеше идеално, но към 14.30 шарана спря и жената реши да пробва на хляб и резултата не закъсня.
Почна да лови каракуди, около педя.
До 16.30 не пипна шаран, след това се почна пак, надвишихме нормота и трябваше да си платим още една въдица или да върнем рибата в водата, но решихме да си платим защото тръпката беше неописуема.
Останахме до 9ч. и решихме да си ходим. Бяхме решили да оставаме, но не очаквахме, че ще хванем толкова риби.
Крайната равносметка беше 13 шарана и 12 каракуди, уловени на плувка, защото беше невъзможно да хвърля дънна \имаше мн. закачки на това место\ като 8 шарана бяха уловени от 12.30 до 14.00 , а другите след 17.00ч. Доволни от това красиво местенце си тръгнахме с надеждата да се върнем отново.
Ето и снимката с всичката риба в къщи.

Това беше, наслука и на вас колеги.
Отначало мислех да не го пускам, но видях, че Емо собственика\новият арендатор на гьола\е пуснал неуспешна тема, та реших да му похвалям гьола.

Във вторник, решихме с жената да ходим на риба, но беше към 11.00ч., за това събрахме багажа за пренощуване.
След 45мин. бяхме на Красава\платеното\. Настанихме се, разпънахме 2 въдици, забъркахме шаранджийска захранка и седнахме на по бира да чакаме.
Ето и снимки на прекрасното язовирче.

След 5 мин Емо дойде да ни таксува и ни обясни любезно условията. Таксата беше 8 лв. на пръчка за 5 шарана безплатно. Има скара, бира,кафе,вода и др. В Събота са окосили и тревата, та заприличва на красиво местенце. Тогава не успяхме да идем, че имахме работа, но наш колега е бил там.
Първата мириба беше тази каракуда

След 5 мин. жена ми ме разби с ей този шаран\умрях си на яд\

След това се почна серия от късания, защото бяхме с 0.14 повод, а и рибата беше амур. Не усещаш как ти къса повода, едно дръпване и до там с повода. Сложих по дебел но спря да кълве.
Основно ловяхме на варена сладка царевица.
Имаше и колеги на отсрещният бряг но в 12.30 си тръгнаха, но май с едно шаранче.
Така се огъваше 7цата ми

Последвало кепчосване с шаро

Излизаха и по малки, около кило

Беше адска жега и реших да си облеча потника, че бях изгорял вече.
Риболова си вървеше идеално, но към 14.30 шарана спря и жената реши да пробва на хляб и резултата не закъсня.
Почна да лови каракуди, около педя.
До 16.30 не пипна шаран, след това се почна пак, надвишихме нормота и трябваше да си платим още една въдица или да върнем рибата в водата, но решихме да си платим защото тръпката беше неописуема.
Останахме до 9ч. и решихме да си ходим. Бяхме решили да оставаме, но не очаквахме, че ще хванем толкова риби.
Крайната равносметка беше 13 шарана и 12 каракуди, уловени на плувка, защото беше невъзможно да хвърля дънна \имаше мн. закачки на това место\ като 8 шарана бяха уловени от 12.30 до 14.00 , а другите след 17.00ч. Доволни от това красиво местенце си тръгнахме с надеждата да се върнем отново.
Ето и снимката с всичката риба в къщи.

Това беше, наслука и на вас колеги.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
Re: Закъснял излет на Красава
Малеее , Стефак , много си изгорял бе друже . Как спа , на мокри весници ли ???
Инак за риболова , отлично !!!
Върл Shimano фен!
Супер сте изкарали, имало е риба и релакс !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Браво ,срахотно сте си изкарали

-
- сериозен играч
Супер колега,просто сте си изкарали супер,а ако ми кажеш и как се стига до това дьолче грешка няма да има,че моята жена ми е надула главата вече втора седмица не сме ходили никаде за риба
,блкагодаря ти предварително

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Емииии ти си изловил всичката риба затова вчера немах пипане само веднаж ми чукна и това.Аре вземам БИРАТА и идвам.

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Браво Стефка,наскубал си ги яко братле.....ама и да ти имам тена"рибарски"
Ама като се замисля то и моя е подобен

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- разбира нещата
Супер рибки 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Брат ми не ме питай, мъка, бях на закачалкатаsimo72 написа:Малеее , Стефак , много си изгорял бе друже . Как спа , на мокри весници ли ???

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Стигаш до Брезник и на центъра завиваш на дясно и караш по табелите за с.Красава, после стигаш до разклонение за с.Завала, но не тръгваш на там, а тръгваш надясно и си там, на 15тина км. от Брезник е.ivoncho написа:Супер колега,просто сте си изкарали супер,а ако ми кажеш и как се стига до това дьолче грешка няма да има,че моята жена ми е надула главата вече втора седмица не сме ходили никаде за риба,блкагодаря ти предварително
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми мезето ти е куцало колега.Ivo_Ivanov написа:Емииии ти си изловил всичката риба затова вчера немах пипане само веднаж ми чукна и това.Аре вземам БИРАТА и идвам.![]()
![]()

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Съсипал си ги, хубав язовир и поносими условия.Заинтригува и мен, въпреки, че много рядко ходя на платено.