Помощ при избор.

Модератор: Paublo_Eskobar

sme6ko
новобранец
новобранец

Помощ при избор.

Мнение от sme6ko »

Колеги реших да си купя фидер и се спрях на formax legacy power feeder на 360 и на focus-green dream feeder също на 360 моля ви да ми препоръчате една от тези пръчки че нищо няма из нета за тях.Благодаря ви предварително.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Помощ при избор.

Мнение от lfc_boy »

Ako питаш мен, не взимай нито един от двата.За тез пари си вземи едно глобе адвенчърър или глобе биг бул.Ако пък се понапънеш и дадеш 50 - 60 лв още може да си вземиш и по добра въдица.
Above us only sky
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Толкова ли са зле,До 100 лв какво мога да взема на 360 .
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

sme6ko написа:Толкова ли са зле,До 100 лв какво мога да взема на 360 .
Много неща.... Браунинг,Шелспир,тубертини (ако не ем лъже паметта),филстар,awa shiva (или там както се пише)
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Че ще можеш да вземеш ще можеш... въпроса е че ще съжеляваш после и ще се чудиш какво да го правиш.... събери още 60-70лв и вземи нещо което ще ползваш дълго време без да съжаляваш за избора си.....

Давам ти за пример себе си: хич не ми се даваха 230лв за Колмик Викинг Фидер... чудих се маях се, мислих, мъдрих.... накрая изкарах късмет и го пуснаха за 170лв и го купих веднага... :) кво да ти кажа ... перфектен е и ще го ползвам сумати време :) :) след това за макарата същата работа исках някоя до 100 кинта и харесах много добра -Тика размер 3500 ама нещо отвътре ме глождеше....... помислих още малко и си вземах Шимано Супер Байтрънър 5000 ХТЕА - цена много по висока от първоначалния ми замисъл.... :)

Резултата от комбинацията: Мега кеф от такъмите, супер мерак, уверен, ааа да и ей тоя шарко от аватара :)

Та съвета ми е взимай си хубави такъми.. по добре се прежали веднъж откъм кинти, а не да се прежалваш всеки риболов откъм густо :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Въпроса е че аз ловя предимно с воблери, и при мен фидера ще бъде нещо като почивка от реката, затова не ми се дават много пари за пръчка която ще ползвам 5 пъти в годината.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Колега , аз нямам голям опит в този риболов - купих си фидер преди няколко месеца , но мога да ти кажа , че когато го купувах през ръцете ми минаха над 20 фидера (и моя бюджет беше горе долу толкова ) . По препоръка на двама майстори в този риболов (вече ги няма във форума ) отидох до Томакс и погледнах това и след като я взех в ръцете си всички съмнения относно избора ми отпаднаха . Пръчката се води медиум хеви и определено не е от коловете за домати нито от абсолютните параболици (лично мое мнение ). Направих вече няколко риболова с нея и мога да каже , че много ми допадна . На всичкото отгоре когато я купувах от магазина ми направиха отстъпка без да ме познават и я взех точно за 100 левчета . Успехи !!!
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Ще го взема , благодаря много.
colorado
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от colorado »

Колега според мен по удачен избор е focus-a! Аз лично стоя настрана от формакс... Наскоро държах един фидер фокус... незнам дали е същия но определено има добар строй и поведение... бил той и за 50-60 лв..
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

colorado написа:Колега според мен по удачен избор е focus-a! Аз лично стоя настрана от формакс... Наскоро държах един фидер фокус... незнам дали е същия но определено има добар строй и поведение... бил той и за 50-60 лв..
Ти хем даваш мнения, хем не знаеш каква е разликата между фидер и пикер ....
Изображение
Изображение Изображение
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

sme6ko написа:Колеги реших да си купя фидер и се спрях на formax legacy power feeder на 360 и на focus-green dream feeder също на 360 моля ви да ми препоръчате една от тези пръчки че нищо няма из нета за тях.Благодаря ви предварително.

Това фидерче го тръсках днес,хич не е зле,много хубава изработка

http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=2620
Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

А Колегата ти е препоръчал нещо много добро !!!!!! Не съм го пипал но вече 2 филма на Мат Хейс гледам с него и супер се представя... нямах идея че е на толквоа приемлива цена ! И аз бих ти го препоръчал :)
Изображение
Изображение Изображение
koki

Мнение от koki »

Станимир Христов написа:Ти хем даваш мнения, хем не знаеш каква е разликата между фидер и пикер ....
И каква е разликата? :roll:
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Благодаря на всички за помоща вече се спрях на пръчката която ми препоръча колегата БИГ ФИШ.
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Днес ми пристигна тоягата,много стегната и с прекрасна чувствителност на върховете.Изработката е качествена но пръчката ми се струва крехка и ще пиша в събота как се държи в реални условия.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”