Съвместен на Батак ? ? ?

Модератор: Кърцата

SVETLIO GEN4EV
новобранец
новобранец

Re: Съвместен на Батак ? ? ?

Мнение от SVETLIO GEN4EV »

ЗДР. Колеги като чета май добре познавате яз.Батак,бихте ли ме упътили каде може да лагерувам с палатка,----- с 2 деца съм.Предварително благодаря.
С ВЪДИЦА А НЕ С МРЕЖИ
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Някой за тази седмица да има мерак да посетим Батак?
valentines
новобранец
новобранец

Мнение от valentines »

Някой ще може ли да кажа какво е положението в момента. :drinkers:
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

Положението не е много добро,язовира все повече се покачва и явно се отразява на рибата в него,пък и времето е променливо и оказва влияние,вчера бях и резултата беше 3 червенорпеки и 1 костур на блесна всичките. Бях на костурско место и не бях взел стръв за други риби,освен за него. На рибе нямах удар,смятам като станат рибетата в язовира да почна да ходя,явно си иска местна костура,не иска виол :) Това е инфото от мен
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Колеги я кажете как се стига до Костандовския ръкав, пътя от къде е и в какво състояние е? И освен да си чакам за шарко , излизат ли обичайните баби и костури там или е плитч? Питам ви , защото мисля тази неделя да посетя Батак, но ми се струва, че на контра-стената , под борчетата всичко ще е заето.....
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

В това време ще е малко трудно да отидеш до залива ,но ако си със джип ще успееш.От контра стената продължаваш по черния път и ще излезнеш на залива .аз още се двоумя какво да правя ще изчакам до към 14 часа да видя какво е времето и ако не завали заминавам искаше ми се да отида на Костандовския но като знам какъв е пътя и че на Батак като завали не спира можеби ще се настаним някъде след контра стената.А иначе ти пожелавам успешен излет. :smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”