Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Лепене на PVC лодка
Модератор: emo vasilev
Re: Лепене на PVC лодка
Същия е брато, ама лодката е на 9 год.Тедо написа:язък че не си намерил същия цвят кръпка (нямаше да си личи от 3м)
лесно ли отлепи канта (червено-черното)?

Канта - сравнително лесно - горе и долу ,дет е по -тънак с ножче, а иначе по-средата с клещите и дърпаш

Ето резултата

Ми тя е надута от вчера сутринтаMarco Polo написа:Докладвай след ден-два пак.

Можели да ми кажете от София или Видин каде мога да го намеря това лепило.И имам малка дубчица на лодка HONDA,и са скъсани коланите за седалката.
Благодаря

Благодаря
Тедо е твоя човек 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
междувременно ми свършиха тубичките от евтиното лепило, което върви със ЗИПа към лодките (все пак трябва да имам по 1 комплект за всяка лодка)...
Но имам от 2-компонентното, което е в голяма "консерва" и може да се ползва за повече от 1 ремонт...

Но имам от 2-компонентното, което е в голяма "консерва" и може да се ползва за повече от 1 ремонт...

- krokibg
- учете се от него
Тедо написа:междувременно ми свършиха тубичките от евтиното лепило, което върви със ЗИПа към лодките (все пак трябва да имам по 1 комплект за всяка лодка)...
Давам гаранция за качествата на това лепило,но трябва много внимателно да се меши в точните параметри и при двата компонента а мястото където ще се маже да е перфектно почистено !!! Да няма после що така бе миме

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз пък давам гаранция на това ,дето лепих с негоtinko79 написа:Можели да ми кажете от София или Видин каде мога да го намеря това лепило.И имам малка дубчица на лодка HONDA,и са скъсани коланите за седалката.![]()
Благодаря

Здравей Митев.
Казал съм ти 180-200лв. - Не става ли въпрос за шев цена а не за тази цепка. Не помня да съм виждал тази снимка на Ямахата.
Как е лепенката държи ли?
--- сега намерих е- мейла ти - отговорът по- точно.
Да го постна ли тук ?
до 150лв съм ти написал ...???
=========================================================================================================================================
От: "Tmarine"
Относно: Re: Ремонт на лодка
До: "IVAILO MITEV"
Изпратено на: Неделя, 2009, Октомври 11 19:09:49 EEST
Zdravejte
Za da se otremontira lodkata shte trqbva da se razlepi malko lentata (predpaznata) kakto i shevut.
do 150lv shte struva remontut
7 dena e zaduljitelniqt period v kojto nqma da mojete da polzvate lodkata!!!
+ vremeto za rabota, koeto shte bude v ramkite na 7 dena sushto.
Tova moga da Vi dam kato orientir sudejki po snimkata.
Pozdravi
Tmarine
Добре , цената ме устройва , но как ще стане транспорта, с някоя фирма за доставка или трябва да я донеса .Аз съм от Добрич.Къде се намирате Вие?
=========================================================================================================================================
?
Тедо: ремонт дали ще бъде на 3 метра лодка или на 5 метра лодка ... разликата каква е ...? Това ли определя цената ...???
Мисля че трудът си е труд независимо от дължината.
Естествено на РИБ лодката ще е малко по трудно защото неможеш да я обърнеш.
Казал съм ти 180-200лв. - Не става ли въпрос за шев цена а не за тази цепка. Не помня да съм виждал тази снимка на Ямахата.
Да го постна ли тук ?
Zdravejte
Za da se otremontira lodkata shte trqbva da se razlepi malko lentata (predpaznata) kakto i shevut.
Pozdravi
Tmarine
Добре , цената ме устройва , но как ще стане транспорта, с някоя фирма за доставка или трябва да я донеса .Аз съм от Добрич.Къде се намирате Вие?
?
Тедо: ремонт дали ще бъде на 3 метра лодка или на 5 метра лодка ... разликата каква е ...? Това ли определя цената ...???
BatkatA® написа:Здравей Митев.
Да го постна ли тук ?
Zdravejte
Pozdravi
Tmarine
?
Мен ми излезна 5 лв + труда –20 мин.

Ок - няма лошо ти си си го направил сам ремонта.
Като отидеш на майстор за колата не ти излиза 5 лева
Въпроса беше за друго: че в обръщението си към Тея - мен има упрек а и неточност в цената
Като отидеш на майстор за колата не ти излиза 5 лева

Въпроса беше за друго: че в обръщението си към Тея - мен има упрек а и неточност в цената

- lubo777
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,
съжалявам че вдигам толкова стара тема но информацията в нея е ДОСТА ценна - въпроса ми е от къде може да се купи въпросното лепило - ако може име / модел на лепилото?
Също така се чудя от къде да взема и PVC плат ...
съжалявам че вдигам толкова стара тема но информацията в нея е ДОСТА ценна - въпроса ми е от къде може да се купи въпросното лепило - ако може име / модел на лепилото?
Също така се чудя от къде да взема и PVC плат ...

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Гледам че си от София,потърси ги тези - http://www.balkanboats.com/products.asp ... dpodvid=88
Питай Владислав и за плат.
В краен случай мога да ти пратя,но много зависи от размера.
Че нямам много,а и постоянно ми трябва.
Питай Владислав и за плат.
В краен случай мога да ти пратя,но много зависи от размера.
Че нямам много,а и постоянно ми трябва.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- lubo777
- новобранец
- Обратна връзка:
да, видях го по-рано днес това лепило, но ми се щеше да намеря лепило за PVC плат не толкова скъпо като това!
Определено търся лепило като това което колегата Митев по-горе е намерил
P.S.
Мисля, че намерих лепилото!
- ето това лепило за PVC плат струва 5 лв ...но пък е само 30 ml - дано да ми стигне ...
Въпроса е от къде да намеря по-големичко парче PVC плат.
КИРО, благодаря много за предложението, но на мен ми е нужно по-голямо парче ...
Искам да залепя от долу на моя сглобяем каяк допълнителни ленти от PVC на местата където най-честно става триене със земята при вадене на каяка на сушата.
Определено търся лепило като това което колегата Митев по-горе е намерил

P.S.
Мисля, че намерих лепилото!

Въпроса е от къде да намеря по-големичко парче PVC плат.
КИРО, благодаря много за предложението, но на мен ми е нужно по-голямо парче ...

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щом ще лепиш по-големи парчета,и то отдолу на лодката,
ползвай POLIMARINE.
После ще си отвориш много по-голяма играчка.
ползвай POLIMARINE.
После ще си отвориш много по-голяма играчка.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА