Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Езеро в С.Гурково Ботевград
Модератор: Paublo_Eskobar
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Езеро в С.Гурково Ботевград
Вчера ходих на един страхотен микро язовир в село Гурково, община Ботевград. Платен е, но е страхотен! Има шаран, сом, бял амур, а каракудата ... направо си чешаш крастата! Има и покрито място с маса и ледарник + огнище за готвене и скара евентуално, защото всичките ни излети винаги завършват с готина скара и студена бира/ако има къде да се изстуди, де
))/ Много е красив и е между дървета ... абе здраво се накефих. Ето ви няколко снимки, които съм направил ...
http://marsh.nariba.com/marshdetail/050 ... rkovo.html
наслука !!!

http://marsh.nariba.com/marshdetail/050 ... rkovo.html
наслука !!!

Последно промяна от bigfisherman на Сря Юни 16, 2004 7:45 pm, променено общо 1 път.
- ribar_cgroup
- новобранец
- Обратна връзка:
Какви са условията?
Колега, заинтригуван съм от написаното, но ще бъда благодарен ако споделиш все пак какви са финансовите условия за този водоем.
колега пусни повече информация, а снимките и подробности можеш да ми изпратиш на fixxer@nariba.com
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Значи сомовете и едрите шарани излизат до шавара под навеса за
пикник, аз ловя на стената защото съм привърженик на риболова с директен, а до шавара не става - разпъва ластика и е закачил някъде между трастиките!!! Ловя само на бял, земен и царевица - подсладена консервирана. Захранвам с около 2-3 кила захранка за целия ден и междувременно хвърлям по малко варено жито - ароматизирано!
Дава сутрин и привечер, към обяд много напича и рибата не се храни активно, но за оптимистите ... някое шаранче може да ги развесели.
За плащането ... ще питам приятелчето дето бяхме заедно, той плати цялата сметка. Утре ще ви кажа колко за какво и как. Само знам че каракудата, червеноперката, уклея, платиката и разни дребосъци не се плащат!
Чао засега
P.S. изпратих снимки, може тия дни да се появят да видите какъв съм фотограф ... и риболовец ДЕ
)
пикник, аз ловя на стената защото съм привърженик на риболова с директен, а до шавара не става - разпъва ластика и е закачил някъде между трастиките!!! Ловя само на бял, земен и царевица - подсладена консервирана. Захранвам с около 2-3 кила захранка за целия ден и междувременно хвърлям по малко варено жито - ароматизирано!
Дава сутрин и привечер, към обяд много напича и рибата не се храни активно, но за оптимистите ... някое шаранче може да ги развесели.
За плащането ... ще питам приятелчето дето бяхме заедно, той плати цялата сметка. Утре ще ви кажа колко за какво и как. Само знам че каракудата, червеноперката, уклея, платиката и разни дребосъци не се плащат!
Чао засега
P.S. изпратих снимки, може тия дни да се появят да видите какъв съм фотограф ... и риболовец ДЕ

- ribar_cgroup
- новобранец
- Обратна връзка:
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ценова листа за яз.Гурково
Плаща се на рибар 3лв.
Шаран - 4лв.
Сом - 6лв.
Бял Амур - 4лв.
Толостолоб и всички други са безплатни !!!
Ако искате да ходите ми кажете да ви обясня къде се намира точно.
Успех и наслука!
Шараните над 3 кг. се ловят на земен червей !!!
Шаран - 4лв.
Сом - 6лв.
Бял Амур - 4лв.
Толостолоб и всички други са безплатни !!!
Ако искате да ходите ми кажете да ви обясня къде се намира точно.
Успех и наслука!
Шараните над 3 кг. се ловят на земен червей !!!
- ribar_cgroup
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега и аз липсвах вчера и днес до обяд - задачки, няма как. Хиляди благодарности за ценовата листа. Не съм ходил на този водоем, погледнах на картата и мисля, че се ориентирах, но повече подробности никога няма да ми бъдат излишни. Живот и здраве в събота съм там та ако ще да валят голи жени и цепени камъни )))
- ribar_cgroup
- новобранец
- Обратна връзка:
Та, значи изпълних си заканата. Днес не валяха голи жени и цепени камъни, но посетих микроязовирчето. Останах очарован. Невероятна природа, страхотен "пазач" - бай Киро. А за риболова просто нямам думи - наистина здраво чешане на крастата и на всичко отгоре вкусно рибно блюдо полято с биричка след завръщането в София. Благодаря колега
)))))))

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Езеро в С.Гурково Ботевград
Моля за по-точно упътване - как да стигнем?bigfisherman написа:Вчера ходих на един страхотен микро язовир в село Гурково, община Ботевград. Платен е, но е страхотен! Има шаран, сом, бял амур, а каракудата ... направо си чешаш крастата! Има и покрито място с маса и ледарник + огнище за готвене и скара евентуално, защото всичките ни излети винаги завършват с готина скара и студена бира/ако има къде да се изстуди, де))/ Много е красив и е между дървета ... абе здраво се накефих. Ето ви няколко снимки, които съм направил ...
ама май няма да мога да ви ги покажа защотото незнам как да ги кача, ако някой знае да казва.[/img]
- ribar_cgroup
- новобранец
- Обратна връзка:
Маршрут
Има два начина да се стигне до язовира. Първият е като се мине през село Гурково - отбиваш се за него от от с. Новачене, което е на главния път София - Видин и след това от центъра на Гурково се свива в ляво, пресича се стария път от Мездра за Ботевград и след около километър по черен път се стига до язовира. На отиване минах от там, но не го препоръчвам защото черният път е трудно проходим, зависи с каква кола си. Вторият начин е да се мине през село Литаково за с. Радотина и Рашково. На осколо 2 км. след Литаково на едно дърво има табелка за отбивката за язовира. Отбивката е в дясно от пътя и след около 700 м. се стига до язовира. Този път е по-добър и е за препъчване. Наслука
))))

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега ribar_cgroup, като компютър си!
А по основно ако тръгваш от София хващаш ... Ботевградско Шусе (демек не магистралата за Пловдив а другата) след, което свиваш в дясно на отклонението за Ботевград. Стигаш до една детелина по която свиваш в дясно и тръгваш към града, там ще попиташ за с.Гурково от там ще се оправиш ...
Другия път е за познавачи, аз лично по него не мога да те упътя, но знам 4е не се свива на детелината и после ...
В петък мисля и аз да ходя на там ... един познат е хванал шаран 3,5кг. на плувка на земен червй ... мисля и аз да си пробвам късмета.
Този микро язовир не източван и има доста голями екземпляри !!!
А по основно ако тръгваш от София хващаш ... Ботевградско Шусе (демек не магистралата за Пловдив а другата) след, което свиваш в дясно на отклонението за Ботевград. Стигаш до една детелина по която свиваш в дясно и тръгваш към града, там ще попиташ за с.Гурково от там ще се оправиш ...
Другия път е за познавачи, аз лично по него не мога да те упътя, но знам 4е не се свива на детелината и после ...

В петък мисля и аз да ходя на там ... един познат е хванал шаран 3,5кг. на плувка на земен червй ... мисля и аз да си пробвам късмета.
Този микро язовир не източван и има доста голями екземпляри !!!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Не знам колега, може да попитам като отида там ... мисля, че може да си избереш една две, а за останалата ... кой ще те гледа постоянно в ръцете!!!!Левака написа:Може ли рибата да се пуска обратно на въпросния язовир???

Не върви да ловиш цял ден и накрая да обявиш ... няма риба ... твърде очевадно е. Има поглед върху целия язовир !