Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спрени субсидии!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Спрени субсидии!
Колеги, тази сутрин в пресата излезе информация, че земеделското министерство отново не си е свършило работата, и на България са спрени субсидии в размер на 112 милиона евро, които са били по програми свързани с рибарството!!!
Има ли още някой, който ще защитава ИАРА и МЗХ?
Тъпаците имаха цяла година да изготвят квалитетни програми, както и нови закони свързани с бракониерството и рибарството. Но не, на премиера в устата му са само магистрали и метро, а че по улиците на градовете е дупка до дупка, некадърни и нагли шофьори правят движението по пътищата да прилича на руска рулетка, а тъпите ченгета блеят и се чудят откъде да бастисат някой лев. Оня очилат педал вдигна цените на цигарите, и сега цялата държавна машина е впрегната да се бори с контрабандата на цигари!
Мангалите мръсни и друга бракониерска измет всеки божи ден унищожават тонове риба, а няма няколко що годе знаещи и можещи чиновници, които да изготвят няколко програми в съответствие с европейските изисквания, за да усвоим тези 112 милиона, които да се използват за зарибявания и за почистване на водоемите!
Плюя аз на тези поредни тъпаци, които дойдоха на власт, за да не правят нищо
!
Има ли още някой, който ще защитава ИАРА и МЗХ?
Тъпаците имаха цяла година да изготвят квалитетни програми, както и нови закони свързани с бракониерството и рибарството. Но не, на премиера в устата му са само магистрали и метро, а че по улиците на градовете е дупка до дупка, некадърни и нагли шофьори правят движението по пътищата да прилича на руска рулетка, а тъпите ченгета блеят и се чудят откъде да бастисат някой лев. Оня очилат педал вдигна цените на цигарите, и сега цялата държавна машина е впрегната да се бори с контрабандата на цигари!
Мангалите мръсни и друга бракониерска измет всеки божи ден унищожават тонове риба, а няма няколко що годе знаещи и можещи чиновници, които да изготвят няколко програми в съответствие с европейските изисквания, за да усвоим тези 112 милиона, които да се използват за зарибявания и за почистване на водоемите!
Плюя аз на тези поредни тъпаци, които дойдоха на власт, за да не правят нищо

Никога не пия карал!

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: Спрени субсидии!
Оле мале колко пари пак изгуби държавата заради тия чиновници тъпи.Трябва 1 бомба да се изравни всичко и тогава ще се оправим 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- и господ не е толокова добър
Няма как да не ги спрат, по-простата причина, че парите от риболовните билети ще отидат за пенсии.Хората да не са луди да ни дават пари, а ние да покриваме с нашите други разходи.Проектите също нарочно не са готови, това е заради многото хора от ДПС които още работят в системата.Министерството много добре знаят къде ще отидат парите след одобрение на проектите.По добре да спрат парите сега, отколкото после да връщаме с лихвите и глобите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Току що опровергаха новината по радиото.Донякъде съм склонен да вярвам, защото неколкократно съм бил свидетел, как журналист прави новина от нищото.И тя тръгва.Все пак трябва да помислим, дали пък голямата част от причината за положението в момента не е в самите нас.Например в последната неделя, без да съм с никакви претенции за специалист по рибилов на леко, за кратко време улових точно 10 шаранчета по 200гр.Девет нудистчета и едно с люспи.Явно водоемът, който не е платен е зарибяван(с или без субсидии).Направо ми се дорева, като си представих, че със сигурност някой ги прибира тези шаранчета-деца за консумация.Една проста сметка: само моите върнати 10 бройки да оставят поне по един два пъти поколение, каво става?Вместо пак да чакаме някой да ни оправи, не е ли по добре сами да повишаваме риболовната си култура.И не само тя.Преди известно време помолих кротко колега, да си прибере боклуците.Той за миг се стресна и каза:"няма проблем".Готово.
-
- ще става разбирач
Колега, аз си направих труда днес да проуча нещата, и мога да гарантирам, че новината е вярна! Естествено е политиците да се опитат да я смекчат или опровергаят, но си остава факт, че на финансовата еврокомисия е представен само един! проект, свързан с рибарството, и той е бил за нищожни пари!
Аз съм убеден, защото познавам много свестни и интелигентни арендатори на водоеми в България, че ако остане на тях, всички пари щяха да бъдат усвоени по един категоричен, прозрачен и честен начин.
Държавните чиновници в болшинството си са едни пълни нещастници! Мога да го твърдя, защото всеки ден си имам работа с тях
.
Аз съм убеден, защото познавам много свестни и интелигентни арендатори на водоеми в България, че ако остане на тях, всички пари щяха да бъдат усвоени по един категоричен, прозрачен и честен начин.
Държавните чиновници в болшинството си са едни пълни нещастници! Мога да го твърдя, защото всеки ден си имам работа с тях

Никога не пия карал!

Здрасти колеги , че само за рибарство спряни , една година гледам във всичко " батак " - земеделие , економика , промишленост....днес казват едно , утре друго , а хора , мнозинство вярват
Абсолютно си прав.Поредните БЕЗГРЪБНАЧНИ ТЪПАНАРИ от които нищо не става.ще поокрадат държавата,ще си узаконят далаверите и да го д...т бедните.Ясно е че от ИАРА нищо нестава.Със субсидии и без субсидии от където и да е ефекта е един и същ.ГОЛЕЕЕЕМА И МНОООГО КРЪГЛА НУЛА.Рибата се вмирисва откъм главата е казал народът.ИАРА СМЪРДИ ОТВСЯКЪДЕ.ДЪРЖАВАТА СЪЩО.
Това е една невярна информация
Парите от ЕС по Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" няма да бъдат спрени. Това стана ясно от изявление на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури - Управляващ орган на оперативната програма. От ИАРА заявиха, че многократно са индикирала за проблема с Одитния орган на Оперативната програма и забавянето на процеса за оценка на съответствието. Въпреки сериозността на изоставането в подготовката на оценката за съответствие, не съществува опасност да бъде спряна Оперативната програма. В кореспонденцията с Европейската комисия винаги е било акцентирано на сериозността на проблема с одитния орган по програмата и забавяне процеса на оценката за съответствие, но до момента не е поставян въпроса за спиране на средствата по Оперативната програма. Нещо повече, съгласно Индикативната годишна работна програма за 2010 г. УО на Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" предвижда отварянето на две нови мерки до края на юни.
http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=195188&cat=3
http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=195188&cat=3
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Племе сме и племе ще си останем
Събирайте си боклуците, мислете позитивно и си пестете нервите. Другото май няма да се оправи......

до болка познато