Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Тича
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Тича
А можеш ли да ме информираш кога ще е зоналното бих желал да присаствам като зрител разбира се. 

Турнира ще е на 17-18 юли. Утре ще се свържа с колегата по скайп за снимките. Заповядайте на турнира шоуто е голямо има какво да се види!

Не бих го пропуснал за нищо на света.Още веднъж сажелявам че не мога да кача снимки но на скайп или emeil ще мога да ги изпратя моля да ме извиниж. 

юли месец на яз.тича
привет и от мен нов във форума.та имам едно патуване към бг за няколко дена и съм полодял да отида за рибка и мн ме е яд че в момента не мога да се прибера когато излиза каракудата,но такъв е живота.та мисля да се прибирам както казах юли месец и да ходя на яз.тича за един ден.та въпросами е към хората който имат достъп до отсрещната страна на язовира към мофоните или по точно някаде към жълта локва!споделете каде по точно ходите и на какво ловите.да мога от сега да се подготвя и да сабера малко инфо и да си взема нужните аксесоари,че ще си вземам вс от прат до кукичка че синовете ми потрошиха вс.благодаря на всички.
КОлеги дайте да я подновим темата съмянвам се че никой не е ходил скоро на тича 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да , аз не съм стъпвал от откриването насам ...
ами аз ходих в неделя,ама бая ме наваля и не остана време за риболов. Иначе на Ловец имаше организирано състезание но дали се проведе не разбрах,понеже всички се криеха от дъжда

Здраейте колеги. Мисля тази събота и неделя да посетя язовира за първи път, та ако бихте могли да ми кажете има ли смисал да чакам за шаран. Идеята ни е да търсим сулка и сом. Всякакво инфо ще ми бъде от полза. Мястото за риболов е Сушина близо да бунгалата. След като се върна ще напиша какво е станало.
Благодаря предварително
ПП: Ако някой може да ми каже дали случайно мястото, което написах по горе не попада във вододайната зона?
Благодаря предварително
ПП: Ако някой може да ми каже дали случайно мястото, което написах по горе не попада във вододайната зона?
Да, зоната пред бунгалата е вододайна зона и се наблюдава от охраната на стената.iostrem написа: ПП: Ако някой може да ми каже дали случайно мястото, което написах по горе не попада във вододайната зона?
Какво кълве ли,много платика чак се учудих някой рибета са почти като тези на Цонево,поне аз само там бях виждал едри платики 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой има ли инфо за белите риби и сомчетата на Тича??? Милем да спретнем един риболов там за няколко дни. 

-
- научил се да хвърля
Здравейте на всички от мен ! Решили сме с приятели да споходим най-после този язовир (яз.Тича) но това ще ни е първото ходене и ще съм ви благодарен ако можете да ми дадете малко повече информация за това каква риба има във водоема и на какво (като стръв ) да я търсим ! Благодаря Ви предварително ... А живот и здраве като се приберем в Неделя ще ви дам прясно инфо от нашия излет ! Поздрави и наслука на всички !
Здравей колега.Тича е един от любимите ми водоеми.
Има доста голямо разнообразие от риба.В момента си дава костур и платика а иначе има шаран , сом , бяла риба , каракуда и червеноперка. Едно от най-добрите места за риболов са около село Сушина. Приготви си повечко малка рибка за стръв или си вземи рачило -костура е много активен сутрин и вечер.През деня може ностоп да ловиш платика - на торен или бял червей.Миролюбивата риба е на около 1.5м дълбочина , а намериш ли костур някаде - хвърляй само там.Наслука и да пишеш дали си имал късмет.
Има доста голямо разнообразие от риба.В момента си дава костур и платика а иначе има шаран , сом , бяла риба , каракуда и червеноперка. Едно от най-добрите места за риболов са около село Сушина. Приготви си повечко малка рибка за стръв или си вземи рачило -костура е много активен сутрин и вечер.През деня може ностоп да ловиш платика - на торен или бял червей.Миролюбивата риба е на около 1.5м дълбочина , а намериш ли костур някаде - хвърляй само там.Наслука и да пишеш дали си имал късмет.
- sashito
- ще става разбирач
На село маломир също има много добри места за риболов ходих там но миналия месец и излизаха доста платика ,каракуда и червеноперка,за стръв трябва да имаш от всичко,единия ден на жито и царевица от консерва,на другия ден на бял и торен различно е менюто и,но това ти говоря за преди около месец,ако по скоро някой е бил по тези места и аз ще се радвам за информация,ами айде ако отидеш пиши какво си направил!
-
- научил се да хвърля
Здравейте момчета ! Да ви кажа честно никак не съм доволен от този си излет ...
Заведоха ни уж по потвърдена информация на едно място от страната на село Ловец ..от лявата ни страна имаше нещо като остров (беше много красиво между другото въпросния остров) но мястото беше пълна скръб според мен .. нямаше ни едно дърво да се скрие човек а за слуката да не говорим
За два дни хванахме общо 11 рибки (5 таранки и 6 платики- три от които аз имах невероятния късмет да уловя) всичките рибета (без едната платика) бяха от порядъка на 200-300 грама а едната от моите беше с рекорден размер за мен поне обзалагам се имаше килограм
имам снимка но нещо не съумявам да ги кача ..
Иначе си взех торни червеи както четох бе посъветвал един колега от тук но така и ги хвърлих както си ги купих
пружини и монтажи на косъм имаше също във водата , захранихме с лодката и с царевица и пак НИЩО ! Жива рибка не можахме да си извадим незнайно защо.. излизаха само едри за стръв (според мен поне) костурчета и нищо друго ! И така за два дни 11 рибки ..
иначе си изкарахме доволно . Красив е водоема и доста голям но явно не сме нацелили мястото .. Отдавам го на това поне де , иначе положението е отчайващо ! Съжалявам че тръгнах рано и не съм прочел мнението на колегата Bush_jr да опитаме на въпросното място ! Много ще съм ви балгодарен ако някой колега сподели и някакви координати, защото определено сме решили да опитаме отново там .. едва ли е така шашкащо положението от към наличието на хубави риби там
Поздрави и наслука !