къде наблизо около София за КОСТУР

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

doktora111
новобранец
новобранец

къде наблизо около София за КОСТУР

Мнение от doktora111 »

които може да помогне да пише

благодаря
Аватар
pushkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pushkata »

Значи колега,

за костур можеш да отидеш първо на яз. Искър. Ако имаш лодка(дори надуваема) обикаляй някъде около входовете на заливите- ако не на Щъркелово гнездо - ама мятай към дълбокото.

Друго за което се сещам - яз. Огняново - миналата година съм хващал там само костур
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Къде наблизо около София за костур?

Мнение от Диканаров »

Колега, пробвай и на язовир Бебреш! Не е далеко и е по стария път за Ботевград. Сега магистралата не минава покрай него, но има отклонение. Костурите не са много едри, около длан са и дават на живо рибе. На слука и се обади за резултат. :lol:
Аватар
stoianss
новобранец
новобранец

Мнение от stoianss »

днес хванах един 40см - 1кг на доста едра кубинка а и имаше сланчевка в корема.ако някои помогне може да кача и снимка че не схваштам как се качват
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

На бебреш ли го хвана бе колега ? Не аз тая година няколко пъти там едва спасявам капото . А относно темата - да се разкарва до там човека нема никакъв смисъл . Язовира ми е на 10 километра ама ходя само от зор - когато няма време за другаде . Водата е силно намаляла и неще да кълве . :evil: :evil: :evil:
Аватар
stoianss
новобранец
новобранец

Мнение от stoianss »

за снимката виж личната ми галерия . хванах го на един от микро яазовирите на мина болшевик.от 3 удара на дано на чепаре с 2 куки го хванах на третия удар 1 го испуснах един пат ми скаса повода 0.18 и на третия му излезе касмета ина4е на плувка дребните и това за 2 часа от 15 до 17 в сряда ще ходя от сутринта
Последно промяна от stoianss на Пон Фев 19, 2007 10:30 pm, променено общо 1 път.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Евалата батка страшен костур е . Помислих че си го хванал на бебреш та ми потекоха лигите . Пожелавам ти за тая година това да ти е най малкия . :smt041
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”