Към Тези които са хванали Господ за шлифера?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ей да не поеме вината човек,веднага му сецвате доброто желание.

НАЗДРАВЕ Сапуне :D
Не дърпай ...... за ......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти думата спри незнаешли бе човек,още като се завърна започна с КАЖЕТЕ та КАЖЕТЕ.Колегата Стефко нежно ти обясни че не е необходимо да се ровичкаш и те помоли да прлочетеш предните постове.Ти обаче още със влизането ти се заяде смен и ако непомниш прочети какво написа с идването ти.Недей да разтягаш локуми и да развяваш красноречие и разбери че и ти си от виновниците за тези неща който се случиха преди.Приканвам колегите който четат да не ти одговарят повече както ще направя аз,и тези който се съмняват че съм прав,нека се върнат назад и да видят как пригласяше на един двама колеги който подпалиха скандала.

АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТИ ОДГОВАРЯМ НА НАГЛОТО НАХАЛСТВО НЕ ЗАЩОТО НЕМОГА,А ЗАЩОТО НЕЖЕЛАЯ ДА СЕ ИЗЛАГАМ,ТОВА Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МИ.А ЗА ОТ ДОЛО НА ПОДПИСА ТИ,ПЪРВО ЗА ДА СЕ ДЪРПА НЕЩО,ТРЯБВА ДА ИМА КАКВО,НАЛИ МЕ РАЗБИРАШ. :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Мамин сладък,не съм знаел,че трябва да почакам 2-3 дни преди да питам каквото и да било. :lol: :lol: :lol:

Не те знам какво те прихваща и на кой сам пригласял ма щом казваш,че някой е виновен на другите може и да си прав.Само не ми е ясно как сам пригласял,а ме е нямало и точно за това питам..............бе пълно с неизвестни.

Не се излагай и спри да ми казваш какво да правя,всеки си носи глава на раменете и си стои зад думите или поне така трябва да е и това се опитвам да ти кажа,но ти идва сложно.

Ако искаш се самокандидатирай за модератор и почни да внасяш ред,банни ме и мен за.............там каквото измислиш и да ти е мирна душата,поне няма да съм ти виновен за нищо.

Това е по темата ПРЕДЛОЖЕНИЯ И СЪВЕТИ,да не каже някои,че съм се отнесъл. :wink:

Самокандидатирай се или ако искаш аз ще го направя,само ми кажи.Ставаш един модератор ако те изберат и внасяш ред във форума,махаш такива като мен,застъпваш се за разни други които ги няма заради такива като нас и настъпва мир и спкойствие.Кажи само и те предлагам веднага,че и за теб ще гласувам,самo кимни и си готов.

Не се бъзикам,да не помисли някои нещо,че и в прав текст пак го усукват някои.

Да не пита нещо човек еиии,ма с един модератор като КРОКИ всичко ще си дойде на мястото.

ПОЗДРАВИ и не се коси :wink:

Е чак сега ти разчетох какво си писал и имам въпрос.Ти кого наричаш боклук а????Знаеш за какво питам.............или и ти си хванал някои за шлифера и всичко ти е позволено После викаш аз съм се заял още с влизането.

Ма си ми една звезда и ти :wink: :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Krokibg написа:Викам вече да спрем да се разправяме и ако някой си позволи да обиди друг колега от форума безпричинно,БАНННННН и това е.Иначе,това ще продължи до безкрай и няма свършване,ще се изпокараме помежду си заради такива хора.Това е мое мнение и се надявам всички да помислят преди да пишат.аз също съм с голяма уста и понякога правя грешки в яда си,но такъв е живота,квото почукало,такова се обадило !!! :lol: :idea: :lol: :idea: :lol:

Айде и по въпроса кой и какво помни да ти припомня какво си писал преди десетина дни.Верно,че това 10 дни са много време ма чак толкова много ли ти идват?Иначе много знаеш,идейки даваш разни,предложения ма кой ни сра в гащите не се сещаш. :wink:

Айде и аз предлагам БАН за тия които нещо им е крив ............света.

Въпреки това сам те предложил за МОДЕРАТОР,ти на думата си държиш,помниш кой и какво,не залиташ за най-малкото нещо............направо си бижу. :wink:

По темата е по темата,предложението горе поддържам.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Хайде да спрете с глупостите и заяждането до тук. :!: :!: :!:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Модератор няма да ставам и никой не те кара да правиш каквото и да е,просто спри, защото си безочлив.Я кажи ,ти липсващия десет дни,от къде разбра за моето лично съобщение до един със специално име,и за пожеланието ми към него да му потъне лодката.Или сте един и същ човек,защото на теб не съм ти пожелавал нищо такова.Я кажи от къде знаеш,та веднага се изсра да обясниш че въпреки пожеланията на някой хора / с което визираш моето пожелание към друг човек или към теб но с другия ти никнеим /си се върнал жив и здрав а ????? Може и да ме баннат но ще ти кажа какво мисля ,ти си мизерник и понеже си в час на всичко,а продължаваш да бръщолевиш простотий си и интригант.Това е,и с теб се занимавам за последно,защото ми е под-достойнството да се принизявам до твоето ниво.А това е за Бан ......МАЙНАТА ТИ !!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Да ме извинява модератора,но на това трябва да отговоря,че пак ме изкарват МИЗЕРНИК.

Жоро Гоцов преди да тръгна ми пожела да ми потъне лодката,а някои беше казал даже,че при това пожелание да не тръгвам ако помниш.Това имах в предвид,а не това което ти бълнуваш. :wink:

Подал не съм бил и няма да бъда,но и това си го пропуснал.Казах,че съм ходил до Мексико и значи сам ходил.Дистанцията може да си е провериш из нета,знае се от къде сам тръгнаи и на къде отивам,може да си сметнеш и при средна скорост която сам писал колко време ми е отнело,снимки в един друг форум ще има,но не за да ти доказвам на теб...............Мизерник или не,виж какво си писал преди време и ако вземат да те наритат и теб да не ми се сърдиш после,че аз веднъж приех да съм ти виновен,втори път НЯМА. 8)

БАРУТЧИЯ,ше извиняваш,че пиша след предупреждението ти,че и 3 знака ВНИМАНИЕ има,но това да ми го беше пуснал КРОКИ на лични,да му бях обяснил там.Сега се налага да е тук,мизерник или не се налага да наруша правилата. :roll:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Krokibg написа:Модератор няма да ставам и никой не те кара да правиш каквото и да е,просто спри, защото си безочлив.Я кажи ,ти липсващия десет дни,от къде разбра за моето лично съобщение до един със специално име,и за пожеланието ми към него да му потъне лодката.Или сте един и същ човек,защото на теб не съм ти пожелавал нищо такова.Я кажи от къде знаеш,та веднага се изсра да обясниш че въпреки пожеланията на някой хора / с което визираш моето пожелание към друг човек или към теб но с другия ти никнеим /си се върнал жив и здрав а ????? Може и да ме баннат но ще ти кажа какво мисля ,ти си мизерник и понеже си в час на всичко,а продължаваш да бръщолевиш простотий си и интригант.Това е,и с теб се занимавам за последно,защото ми е под-достойнството да се принизявам до твоето ниво.А това е за Бан ......МАЙНАТА ТИ !!!!

Чакай да те цитирам да не стане после някои без твое знание да ти прасне писаното.
Нали си позна думите след тия на Отчето,точно това ти го каза,че ако си бил на мое място нямало си да ходиш. :wink:

Помниш или не си е твоя работа.

Съветче ако приемаш - спpи с пожеланията за потъващи лодки,че много станаха и се баркаsh нещо.А и не се коси,няма за какво.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Явно докато не си го изкажете това дето ви мъчи няма да спрете.Само ще ви помоля правете го на лични . :!: :!:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”