Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към Тези които са хванали Господ за шлифера?
Модератор: sapuna
Към Тези които са хванали Господ за шлифера?
Ако спрете с вашите опити да се налагате като най-великите,този форум ще спечели доста.Много хора пак ще почнат да пишат и вашите опити да организирате разни мероприятия ще са по успешни,не с 5-10 човека!
Отправям молба до Модератори да вземат мерки.
п.п. по умните отсъпват!!!
Ако тези неща продължават моля Модератори да ме
изтрият!
Отправям молба до Модератори да вземат мерки.
п.п. по умните отсъпват!!!
Ако тези неща продължават моля Модератори да ме
изтрият!
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Евала на колеагата НИК 74 браво....
от 2005 та та до сега има :
от които 2 са забележка !!!!!!!!!!!!!! 1 е съгласие за среща купон !!!!
изключително правдив е колегата....
верно трябва да се вслушваме един в друг еле па Калканчо...тои на 14 г е решил че сонар ви нетребе понеже на тате на кораба нема
и ще изпише 30 листа за да ви убеди от погледа на своите 14 че верно не требе...
другарю
ай ши ви замоля да сте по прозорлив в триенето 
отговора не мислиш ли че може да е само един ???
ти си умен мъж виждам по снимката в лодката това...би ли се сетил сам защо и ако не можеш аз ще ти кажа ...
от 2005 та та до сега има :
от които 2 са забележка !!!!!!!!!!!!!! 1 е съгласие за среща купон !!!!
изключително правдив е колегата....

другарю

че колега може ли да те попитам 3 неща: кои им пречи да пишат ??? Кои им е казал да не идват ??? и как реши кои са най великите и че те се налагат ???nick74 написа:Ако спрете с вашите опити да се налагате като най-великите,този форум ще спечели доста.Много хора пак ще почнат да пишат и вашите опити да организирате разни мероприятия ще са по успешни,не с 5-10 човека!
отговора не мислиш ли че може да е само един ???
ти си умен мъж виждам по снимката в лодката това...би ли се сетил сам защо и ако не можеш аз ще ти кажа ...
Господ може всичко чада мой !
те са 7 защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията:
питаш кои им пречи да пишат,ами такива като вас двамата!
Кои им е казал да не идват,ами никои.Само че не идват заради такива като вас.
и как реши кои са най великите и че те се налагат?много просту поразровете се из форума и по точно из вашите постове и ще видите,а може и да не видите
Както един мои познат обича да казва:Аз се отказвам
камък не се хвърля в рядко лайно защото ще те напръска
Извинявам се ако съм ви засегнал,не е без да
искам а нарочно
и как реши кои са най великите и че те се налагат?много просту поразровете се из форума и по точно из вашите постове и ще видите,а може и да не видите
искам а нарочно
- Local
- учете се от него
Какво искаш да кажеш колега? Аз напълно заставам зад колегата Ник74 това че е със 7 мнения не го прави нито по-малко член на този форум, нито повече член. Всички тук имаме еднакви права! И да... напълно прав е че тук масата от мненията са излишни... или са надувки... или изцепки и или еее вижте ме колко съм велик... Така че когато решиш да обиждаш друг съфорумец...първо "гледай в свето канче"saksi написа:Щом колегата иска, нека Барутчията да го изтрие.Без това е много "активен" във форума.Много ги "обичам "такива със седем мнения за година и четири месеца
![]()
и нека се обърна към Отеца , който много уважам: Батка... колко от постовете ти са от рибарски излети? В колко от тях описваш че си ходил за риба или нещо... незнам...

Клавиатура риба не лови!!!
-
- фен клуб-скобар
Разбира се ,че 7 мнения за толкова време го правят по малко съфорумец.Има много такива колеги ,само четат и си траят.Както беше писал Ивак "вие имате интерес като пиша".А той какво пише НИЩО.Значи нямаме интерес от такива колеги.Другите да не са по прости,да споделят къде ходят ,а някои на другия ден и те там.СЕКТИР от такива.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не,че ми е работа но за хора които не се познават малко крайни мнения се дават.Колега saksi точно Никито едва ли влиза във форума да види кой къде муе дащното място,а за това че има само 7 мнения мисля,че си има обяснение и той ако има желание ще ви каже защо.А от него могат да се научат доста неща за риболова извън България 

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- Local
- учете се от него
А! А! точно го казаsapuna1971 написа:Не е тема,ами цял раздел - РАЗНИBOVSKIQ KORMORAN написа:да бе не ви ли направиха специална тема да си чешете езиците в нея че леко заприлича на чат тва ...

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
Re: Мнения: 7
сега нека аз ти отговоря защо...nick74 написа:те са 7 защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията:
искам а нарочно
страха...страха да не се издъниш като рядко лайно те кара да траеш колега...точно той и нищо друго...ако ти си уверен в себе си ще имаш как да го кажеш и докажеш !!!
а не да се оправдаваш с това че друг е бил на всяка манджа мерудията...
бил е защото мерудията си е нужна....знае и може...и това пич му дава яка преднина пред теб примерно!
нима някой щеше да ти се сърди или кара затова че пишеш или споделяш...
НЕЕЕ САМО СТРАХА ТИ ОТ ИЗДЪНКА ТЕ КАРА ДА СИ МНИТЕЛЕН !!!
а обори ме че не е така ? можеш ли ? ....

нима някои бе обиден от тия който дойдоха...или наруган или порицан ? тия глупости си ги запази за теб

като преодолееш страха си заповядай да те видиме колко си рибар и колко знаеш и можеш
но ела когато си готов за това...и гледай да си добре не а отлично подготвен защото вярвай ми..ние сме !!!

със здраве и не се обиждай...не това е целта на тия който са хванали Господ за шлифера

знаеш ли колко ми е лесно да се съгласявам с всяко тъпашко мнение...охоо...не ми и пука...мога с лека ръка да го правя...обаче : това остава и се чете от хората..проблема е да убедиш другия защо не е прав...и когато обаче той не вдява да го накараш да вдене...вярно е пише се много...отегчително е...но ако имаш ум ще вденеш за какво го правя поне аз !
така че тия който са хванали Господа за шлифера знаят и точно защо го правят

Локи хич не си прав приятелю че не го прави по малко член от другите...напротив....думата консуматор позната ли ти е ??? само седи зад пердето и чете...нулева активност...пиявицата и кърлежа са само в минус на приносителя им !!!
чете чете понаучи нещо и ...ей вие кви сте там бре

ха пропиши и ти и теб да четеме...ма аз леко изодзаде ша та корегирам да видиш и как е и колко е гот

заповядай...добре си дошъл на тепиха

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз не мога да разбера КВО СТАВА ТУКА ??? ...бе
...одеве беше "АААААА" сега "nick74" ... наговорихте ли се или ДА ?

Стари случки и незабравени комплекси ... направо ме е срам
че изобщо ти отговарям, но понеже те е досърбяло , че и цяла нова тема си пуснал - и тя е май точно за НАУЧАВАНЕ на нещо - язък ти за претенциите , които имаш!
Ти да не си ония дето при една среща ми отказа да се ръкуваме - ако си ти - разбран си ! сори и сбогом ! ... ама имам една молба "Аре моля те поне не дезориентирай и не разединявай хората" с дезинформацията си за събиранията и за тва кой искал и кой не искал да дойде.
Искаш да се махнем ли от ФОРУМА - кажи бе пич - ко'го увърташ.
Ма знайш ли колко ти е лесен проблема - аз боб 'фърлям тука да си пиля нервите и да те чета - ареее...еее ...
Ми ний пак ще се виждаме и срещаме...тези които се знаем и държим един на друг
... егати завистта ...егати злобата....
Ти ме изуми - искренно ти казвам
Разбирам ,че си чувствителен ...ама чак пък толкоз. Ко'искаш няква лична среща - насреща съм - само не искам да се ебаваш с желанието ми за съвместни мероприятия - срещи - купони - рандевута и т. н.
А на останалите, които вземат отношение по повод на ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ... аре по-кротко, че през 20-30 дена все влизаме у мензис - и става една тарапана дето иска уж благ тон и приятелство - пък става точно обратното.
ТУКА в тоя ФОРУМ всички сме ОТВОРКОВЦИ - и който не се съгласи с това - просто ЛЪЖЕ
затова се и дърлим, ама някои по- ги 'фаша ...други не им пука ...туй ший...тя
м'чи тя цялата ни държава е от отворковци само - такъв ни е хала 
...одеве беше "АААААА" сега "nick74" ... наговорихте ли се или ДА ?
Кви опити...кво налагане ... ???nick74 написа:.... опити да се налагате като най-великите....

Стари случки и незабравени комплекси ... направо ме е срам

2ро комплексарско твърдение! - без коментар !nick74 написа:.... защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията...
Ти да не си ония дето при една среща ми отказа да се ръкуваме - ако си ти - разбран си ! сори и сбогом ! ... ама имам една молба "Аре моля те поне не дезориентирай и не разединявай хората" с дезинформацията си за събиранията и за тва кой искал и кой не искал да дойде.
Искаш да се махнем ли от ФОРУМА - кажи бе пич - ко'го увърташ.
Ма знайш ли колко ти е лесен проблема - аз боб 'фърлям тука да си пиля нервите и да те чета - ареее...еее ...

Ми ний пак ще се виждаме и срещаме...тези които се знаем и държим един на друг
... егати завистта ...егати злобата....
Ти ме изуми - искренно ти казвам

Разбирам ,че си чувствителен ...ама чак пък толкоз. Ко'искаш няква лична среща - насреща съм - само не искам да се ебаваш с желанието ми за съвместни мероприятия - срещи - купони - рандевута и т. н.
А на останалите, които вземат отношение по повод на ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ... аре по-кротко, че през 20-30 дена все влизаме у мензис - и става една тарапана дето иска уж благ тон и приятелство - пък става точно обратното.
ТУКА в тоя ФОРУМ всички сме ОТВОРКОВЦИ - и който не се съгласи с това - просто ЛЪЖЕ

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!