Към Тези които са хванали Господ за шлифера?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
nick74
новобранец
новобранец

Към Тези които са хванали Господ за шлифера?

Мнение от nick74 »

Ако спрете с вашите опити да се налагате като най-великите,този форум ще спечели доста.Много хора пак ще почнат да пишат и вашите опити да организирате разни мероприятия ще са по успешни,не с 5-10 човека!
Отправям молба до Модератори да вземат мерки.
п.п. по умните отсъпват!!!
Ако тези неща продължават моля Модератори да ме
изтрият!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Верно някой хора прекаляват ,но това не е повод да си тръгваш!!!

П.П. ще преместя темата,щото не е за морски
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Евала на колеагата НИК 74 браво....

от 2005 та та до сега има :

от които 2 са забележка !!!!!!!!!!!!!! 1 е съгласие за среща купон !!!!

изключително правдив е колегата.... :idea: верно трябва да се вслушваме един в друг еле па Калканчо...тои на 14 г е решил че сонар ви нетребе понеже на тате на кораба нема :lol: и ще изпише 30 листа за да ви убеди от погледа на своите 14 че верно не требе... :lol: :lol: :lol:

другарю Изображение ай ши ви замоля да сте по прозорлив в триенето :idea:
nick74 написа:Ако спрете с вашите опити да се налагате като най-великите,този форум ще спечели доста.Много хора пак ще почнат да пишат и вашите опити да организирате разни мероприятия ще са по успешни,не с 5-10 човека!
че колега може ли да те попитам 3 неща: кои им пречи да пишат ??? Кои им е казал да не идват ??? и как реши кои са най великите и че те се налагат ???

отговора не мислиш ли че може да е само един ???

ти си умен мъж виждам по снимката в лодката това...би ли се сетил сам защо и ако не можеш аз ще ти кажа ...
Господ може всичко чада мой !
Аватар
nick74
новобранец
новобранец

Мнение от nick74 »

те са 7 защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията:
питаш кои им пречи да пишат,ами такива като вас двамата!
Кои им е казал да не идват,ами никои.Само че не идват заради такива като вас.
и как реши кои са най великите и че те се налагат?много просту поразровете се из форума и по точно из вашите постове и ще видите,а може и да не видите
Както един мои познат обича да казва:Аз се отказвам
камък не се хвърля в рядко лайно защото ще те напръска
Извинявам се ако съм ви засегнал,не е без да

искам а нарочно
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Щом колегата иска, нека Барутчията да го изтрие.Без това е много "активен" във форума.Много ги "обичам " :twisted: такива със седем мнения за година и четири месеца :roll: :roll:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

saksi написа:Щом колегата иска, нека Барутчията да го изтрие.Без това е много "активен" във форума.Много ги "обичам " :twisted: такива със седем мнения за година и четири месеца :roll: :roll:
Какво искаш да кажеш колега? Аз напълно заставам зад колегата Ник74 това че е със 7 мнения не го прави нито по-малко член на този форум, нито повече член. Всички тук имаме еднакви права! И да... напълно прав е че тук масата от мненията са излишни... или са надувки... или изцепки и или еее вижте ме колко съм велик... Така че когато решиш да обиждаш друг съфорумец...първо "гледай в свето канче"

и нека се обърна към Отеца , който много уважам: Батка... колко от постовете ти са от рибарски излети? В колко от тях описваш че си ходил за риба или нещо... незнам... :?: :roll:
Клавиатура риба не лови!!!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Разбира се ,че 7 мнения за толкова време го правят по малко съфорумец.Има много такива колеги ,само четат и си траят.Както беше писал Ивак "вие имате интерес като пиша".А той какво пише НИЩО.Значи нямаме интерес от такива колеги.Другите да не са по прости,да споделят къде ходят ,а някои на другия ден и те там.СЕКТИР от такива.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

да бе не ви ли направиха специална тема да си чешете езиците в нея че леко заприлича на чат тва ващо и то верно не на рибарска тематика.
Та като казах" ЧАТ"кога ще го оправят????
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Не,че ми е работа но за хора които не се познават малко крайни мнения се дават.Колега saksi точно Никито едва ли влиза във форума да види кой къде муе дащното място,а за това че има само 7 мнения мисля,че си има обяснение и той ако има желание ще ви каже защо.А от него могат да се научат доста неща за риболова извън България :wink:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

BOVSKIQ KORMORAN написа:да бе не ви ли направиха специална тема да си чешете езиците в нея че леко заприлича на чат тва ...
Не е тема,ами цял раздел - РАЗНИ
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Може да съм малко краен,но ако беше писал повече ,щяхме да знаем повече за колегата.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

sapuna1971 написа:
BOVSKIQ KORMORAN написа:да бе не ви ли направиха специална тема да си чешете езиците в нея че леко заприлича на чат тва ...
Не е тема,ами цял раздел - РАЗНИ
А! А! точно го каза :wink: Та даже и ти колега беше направил тема...
Клавиатура риба не лови!!!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Re: Мнения: 7

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

nick74 написа:те са 7 защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията:
питаш кои им пречи да пишат,ами такива като вас двамата!
Кои им е казал да не идват,ами никои.Само че не идват заради такива като вас.
и как реши кои са най великите и че те се налагат?много просту поразровете се из форума и по точно из вашите постове и ще видите,а може и да не видите
Както един мои познат обича да казва:Аз се отказвам
камък не се хвърля в рядко лайно защото ще те напръска
Извинявам се ако съм ви засегнал,не е без да

искам а нарочно
сега нека аз ти отговоря защо...

страха...страха да не се издъниш като рядко лайно те кара да траеш колега...точно той и нищо друго...ако ти си уверен в себе си ще имаш как да го кажеш и докажеш !!!

а не да се оправдаваш с това че друг е бил на всяка манджа мерудията...

бил е защото мерудията си е нужна....знае и може...и това пич му дава яка преднина пред теб примерно!

нима някой щеше да ти се сърди или кара затова че пишеш или споделяш...

НЕЕЕ САМО СТРАХА ТИ ОТ ИЗДЪНКА ТЕ КАРА ДА СИ МНИТЕЛЕН !!!

а обори ме че не е така ? можеш ли ? .... :lol: :lol: :lol: едва ли :idea:

нима някои бе обиден от тия който дойдоха...или наруган или порицан ? тия глупости си ги запази за теб :twisted:

като преодолееш страха си заповядай да те видиме колко си рибар и колко знаеш и можеш

но ела когато си готов за това...и гледай да си добре не а отлично подготвен защото вярвай ми..ние сме !!! :idea:

със здраве и не се обиждай...не това е целта на тия който са хванали Господ за шлифера :lol: :lol: :lol:

знаеш ли колко ми е лесно да се съгласявам с всяко тъпашко мнение...охоо...не ми и пука...мога с лека ръка да го правя...обаче : това остава и се чете от хората..проблема е да убедиш другия защо не е прав...и когато обаче той не вдява да го накараш да вдене...вярно е пише се много...отегчително е...но ако имаш ум ще вденеш за какво го правя поне аз !

така че тия който са хванали Господа за шлифера знаят и точно защо го правят :idea: :idea: :idea:

Локи хич не си прав приятелю че не го прави по малко член от другите...напротив....думата консуматор позната ли ти е ??? само седи зад пердето и чете...нулева активност...пиявицата и кърлежа са само в минус на приносителя им !!!

чете чете понаучи нещо и ...ей вие кви сте там бре :lol: :lol: :lol: ами ние сме тия къде ти пишат и ти ги четеш !!!

ха пропиши и ти и теб да четеме...ма аз леко изодзаде ша та корегирам да видиш и как е и колко е гот :idea:

заповядай...добре си дошъл на тепиха :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Аз не мога да разбера КВО СТАВА ТУКА ??? ...бе

...одеве беше "АААААА" сега "nick74" ... наговорихте ли се или ДА ?

nick74 написа:.... опити да се налагате като най-великите....
Кви опити...кво налагане ... ??? :roll:
Стари случки и незабравени комплекси ... направо ме е срам :oops: че изобщо ти отговарям, но понеже те е досърбяло , че и цяла нова тема си пуснал - и тя е май точно за НАУЧАВАНЕ на нещо - язък ти за претенциите , които имаш!
nick74 написа:.... защото такива като теб и durumov сте на всяка манджа мерудията...
2ро комплексарско твърдение! - без коментар !

Ти да не си ония дето при една среща ми отказа да се ръкуваме - ако си ти - разбран си ! сори и сбогом ! ... ама имам една молба "Аре моля те поне не дезориентирай и не разединявай хората" с дезинформацията си за събиранията и за тва кой искал и кой не искал да дойде.

Искаш да се махнем ли от ФОРУМА - кажи бе пич - ко'го увърташ.
Ма знайш ли колко ти е лесен проблема - аз боб 'фърлям тука да си пиля нервите и да те чета - ареее...еее ...
:evil: :evil: :evil:

Ми ний пак ще се виждаме и срещаме...тези които се знаем и държим един на друг
... егати завистта ...егати злобата....

Ти ме изуми - искренно ти казвам :shock:
Разбирам ,че си чувствителен ...ама чак пък толкоз. Ко'искаш няква лична среща - насреща съм - само не искам да се ебаваш с желанието ми за съвместни мероприятия - срещи - купони - рандевута и т. н.
А на останалите, които вземат отношение по повод на ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ... аре по-кротко, че през 20-30 дена все влизаме у мензис - и става една тарапана дето иска уж благ тон и приятелство - пък става точно обратното.

ТУКА в тоя ФОРУМ всички сме ОТВОРКОВЦИ - и който не се съгласи с това - просто ЛЪЖЕ :lol: :lol: :lol: затова се и дърлим, ама някои по- ги 'фаша ...други не им пука ...туй ший...тя :lol: :lol: :lol: м'чи тя цялата ни държава е от отворковци само - такъв ни е хала :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Отче 90% изказванията в морския риболов са ти общо взето наистина подправки,виж в сомския нещата са съвсем други.Защо?Аз също съм пускал по някоя партенка ,но в дадената тема- разни и то без да се увличам.Това лесно може да се провери.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”