Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Душанци 31.10.09: 08.11.09-replay
Не- само 3 поредни капота, явно са грипна ваканция
колега скъсания воблер е в една часна колекция от устата на една умряла щука става дума за жълтия воблер

Здравейте колеги,мисля утре да се разходя по красивия яз.Душанци.Да помоля за прясно инфо,ако има някой. Цел на разходката ще бъдат щуките.
Благодаря
Благодаря
Вземете само спомени,оставете само стъпки.
eeeeeeeeeколега скъсания воблер е в една часна колекция от устата на една умряла щука става дума за жълтия воблер
жалко за рибата

пп: а колко беше йедра?
към кило и половина ама беше налапала почти целия воблер и е скъсала влакното липсваше повод воблера беше вързан дирекно за влакното сигурно се е задавила от пуста лакомия_DK_ написа:eeeeeeeeeколега скъсания воблер е в една часна колекция от устата на една умряла щука става дума за жълтия воблер
жалко за рибата![]()
пп: а колко беше йедра?

мдаааа....
само удари
то преди нея една беше налапала по същия начин, ама не скъса
само удари
то преди нея една беше налапала по същия начин, ама не скъса
-
- сериозен играч

Факт е, прекрасна природа, но язовирът е много труден, евала на колегата с щуките. Малко напътствия за колегите, които не са го посещавали.. Основен проблем е кристалната вода, видимост над метър, предполагам поради тази причина колегата лови без повод. Разхождал съм го няколко пъти с лодка, има много приличен релеф. Големи рибоци нъцки, поне аз нямам
. Един съвет от мен, голяма част от рибоците се придържат на много близка дистанция до брега
вече споменах за релефа.. Всички рибки от там са ми в размерите показан от колегата, но твърдо вярвам, че държи рибоци.
За местата и недостъпния бряг... В самото село Душанци, след втория или третия легнал полицай завивате наляво, следва приличен черен път
в сухо време.., карате по него и сте на левия бряг.
Друг вариан за достъп до устието е през гара Копривщица, не знам в момента как е пътя.
Трети вариант е Антон, от там не съм минавал, но знам че пътят илиза в средата на левия бряг в устието на един ръкав.
Надявам се да съм бил полезен на мераклиите.

За местата и недостъпния бряг... В самото село Душанци, след втория или третия легнал полицай завивате наляво, следва приличен черен път

Друг вариан за достъп до устието е през гара Копривщица, не знам в момента как е пътя.
Трети вариант е Антон, от там не съм минавал, но знам че пътят илиза в средата на левия бряг в устието на един ръкав.
Надявам се да съм бил полезен на мераклиите.
http://www.fishingzone.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
От преди забраната не бях ходил на този толкова красив водоем и цяла седмица мисле за това....
До тази сутрин! Някъде към 7 сутринта баща ми ме събуди с думите "Хайде за риба".
Скачам аз, товарим колата, минаваме за захранкии други глистингистки глупости и газ към гиола..
Стигаме, оставям родителското тяло да си бърка захранките и ги почвам...дербните костурчета и кленчета.
Първоначално хванах 2 костурчета и 1 кленче на моска 2, след което сложих един супер мини микро ултра лайт фофлер-самоделка и се почна...гол след гол...вярно, малки, но много...
Няма да качвам всички снимки на риби, защото 30 снимки са си много, ще ви омръзне, само ще кажа, че не всички риби са снимани...

първото кленче

Интересното при тях беше, че дори и да спирах да водя блесната, те я атакуваха
Един от многото:

По едно време забелязах е те тея двамата пендели-бяха опаковали всички шавари в тапи през 5-6 метра, а когато ме видяха дойдоха набързо да си ги приберат от моя бряг, за това се опитах да снимам деиствията им по отсрещния браг...и да звънна на 112...е , направих го, но от 11 до 3-НИКОЙ

ето и няколко рибета

поздрав за владо-фидерот

малко убавини от растителен(или не чак толкова растителен) произход

от това последното си набрах малко-така и така пускам всичката риба...

уловът на баща ми:

До тази сутрин! Някъде към 7 сутринта баща ми ме събуди с думите "Хайде за риба".
Скачам аз, товарим колата, минаваме за захранкии други глистингистки глупости и газ към гиола..
Стигаме, оставям родителското тяло да си бърка захранките и ги почвам...дербните костурчета и кленчета.
Първоначално хванах 2 костурчета и 1 кленче на моска 2, след което сложих един супер мини микро ултра лайт фофлер-самоделка и се почна...гол след гол...вярно, малки, но много...
Няма да качвам всички снимки на риби, защото 30 снимки са си много, ще ви омръзне, само ще кажа, че не всички риби са снимани...

първото кленче

Интересното при тях беше, че дори и да спирах да водя блесната, те я атакуваха
Един от многото:

По едно време забелязах е те тея двамата пендели-бяха опаковали всички шавари в тапи през 5-6 метра, а когато ме видяха дойдоха набързо да си ги приберат от моя бряг, за това се опитах да снимам деиствията им по отсрещния браг...и да звънна на 112...е , направих го, но от 11 до 3-НИКОЙ

ето и няколко рибета

поздрав за владо-фидерот

малко убавини от растителен(или не чак толкова растителен) произход

от това последното си набрах малко-така и така пускам всичката риба...

уловът на баща ми:

Последно промяна от _DK_ на Нед Юни 27, 2010 4:12 pm, променено общо 1 път.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прекрасен излет. Все така да ти върви 

Стршен си Владко, яко кефиш бате!Направо пущай собствена марка ворбели 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Супер ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Красота
Време е да ти дойда на гости ми се струва .... 

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!