Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платения водоем до с. Долни Богров
Модератор: Paublo_Eskobar
Платения водоем до с. Долни Богров
Здравейте,
В момента на платения водоем до с. Долни Богров върви добре шаран. Хващат се и щуки.
Язовирчето се намира точно до София и с кола се стига много лесно.
Аз лично останах много доволен след краткия ми излет там на 07 Май.
Надявам се да съм бил полезен.
В момента на платения водоем до с. Долни Богров върви добре шаран. Хващат се и щуки.
Язовирчето се намира точно до София и с кола се стига много лесно.
Аз лично останах много доволен след краткия ми излет там на 07 Май.
Надявам се да съм бил полезен.
Re: Платения водоем до с. Долни Богров
Информация от днес. Шараните продължават да си кълват прилично. Доста шарани се извадиха днес.
Аз търсех щука, но нямах слука. Един колега хвана една към 2 кг. и това беше откъм щуките май ... поне за времето, през което бях на водоема.
Аз търсех щука, но нямах слука. Един колега хвана една към 2 кг. и това беше откъм щуките май ... поне за времето, през което бях на водоема.
Някой може ли да ми каже как е на богоров в момента имам предвит платеното и как седят нещата с плащането. 6 лв на прът и после рибата плаща ли се
Толкова ли са много 25 лв. за билет на година? :Х
също така и верно ли е че неможе да се взима рибата т.е трябва да се пуска
Толкова ли са много 25 лв. за билет на година? :Х
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Риби с тегло над 3кг се пускат задължително. По-дребни можеш да си вземеш, като ги платиш по цената за килограм.
Таксата, ако не се лъжа е 8лв на пръчка с пакетче гранули стават 10лв
Гранулите си струват
Таксата, ако не се лъжа е 8лв на пръчка с пакетче гранули стават 10лв

Гранулите си струват

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Гранула с ластик на куката+1 пуканка,това е стръвта за там 

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Има и доста големи амури от скоро. Поне аз не бях виждал до преди 2 месеца някой да хваща. Аз от половин година ходя там в месеца по 1-2 пъти. Миналия месец хванахме един амур 6-7 кг. и един 4 кг., но има и доста по-големи. Виждал съм сомчета да вадят и щуки над 7 кг. Прави ми впечатление че щуките на последък ги няма никакви. Преди правехме по 4-5 щуки на ходене с един приятел сега максимум една и то до 2 кг. Предполагам че са хващани по 200 пъти на какво ли не и са се научили да се пазят, а и тази година има огромно количество малки рибки по 10-15 см което явно им е достатъчно за храна без да си дават зор за изкуствените примамки. Явно не ги дразнят вече толкова или просто вече ги няма тея големи щуки. Не знам. Шефа на гьолчето твърди, че са си там. Явно просто са по-хитри вече. Може би трябва да ги пробваш на "Драшкович". Видях миналата седмица в плитчините бебета щуки от тази година по 15-20 см. да дебнат малки рибки. Много са сладки
Чакам ги да станат малки "кайманчета" и да започнат да ни радват повече