Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Съвет за място на яз. Искър
Модератор: Кърцата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Съвет за място на яз. Искър
По-добре ще е да оставиш бункера за след месец, когато пътя ще е ОК.
Не каза за какъв риболов ти трябва мястото, но имай едно на ум, че от Филмовата къща до Бункера почти целия бряг е полегат и става за дъно. Целия е в палатки през 20м и не смятам, че ще ти е много спокойно.
Май каза, че имаш лодка?
Ако е така ти предлагам идвайки от Ихтиман да подмитеш място №1, караш още малко, докато влезеш в Шипоченския залив, вадиш лодката и минаваш на другия му бряг. Там има сянка до самата вода, а поради ограничения достъп ще имаш и повече от 20м за теб
Не каза за какъв риболов ти трябва мястото, но имай едно на ум, че от Филмовата къща до Бункера почти целия бряг е полегат и става за дъно. Целия е в палатки през 20м и не смятам, че ще ти е много спокойно.
Май каза, че имаш лодка?
Ако е така ти предлагам идвайки от Ихтиман да подмитеш място №1, караш още малко, докато влезеш в Шипоченския залив, вадиш лодката и минаваш на другия му бряг. Там има сянка до самата вода, а поради ограничения достъп ще имаш и повече от 20м за теб

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Благодаря за информацията, все пак мисля да отида до Бункера, но след като казвате, че пътя през Филмовата къща е недостъпен сега, мисля през Злокучане до където стигна и после пеша или пък е по-добре през филмовата къща и от там пак пеша ? Предпоалгам, че все ще си намеря място около това заливче до Бункера ?
-
- разбира нещата
По-добре послушай Чируза и мини с лодка отсреща
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
днес минах през Злокучане и стигнах до Бункера с кола само, че путя го намерих от 3тия път и предишните пътища бяха яко off-road, ходих само да огледам и метнах няколко пружини за час, Събота съм цял ден там. Имаше доста вълни, което не ми хареса и водата е заляла брега и си трябват и ботуши.