Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Изхвърлен колега!!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Изхвърлен колега!!!
Здравейте, с тази тема се обръщам към администратора и модераторите на форума ,надявайки се да решат проблема.Става дума за колегата Jovani,който без да е дал никакъв повод или причина, беше баннат по IP и няма никакъв достъп до сайта.С Jovani често се виждаме и коментираме темите и мненията на форума и мога да кажа че е последния човек, който ще наруши някое правило,камо ли да предизвика бан.Моля ви вижте в какво се състои проблема и оправете тази грешка-защото за мен ,Jovani и други колеги това си е чиста грешка.Благодаря ви предварително.
- jovani
- научил се да хвърля
Re: Изхвърлен колега!!!
Благодаря Ви.Вече съм на линия.Немога да си обясня какво стана вчера.Предполагам,че е някакво недоразумение.
-
- вече хвърля и на тежко
Да почерпиш!!!jovani написа:Благодаря Ви.Вече съм на линия.Немога да си обясня какво стана вчера.Предполагам,че е някакво недоразумение.

- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Модираторите кажете защо слагате бан на хора който нищо не са направили а на оня malencho му слушахме глупостите цяла седмица.
(С ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НЯМАМ НИЩО ЛИЧНО КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ)
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защото са еднакви ИП адресите понякога на колеги, които ползват един доставчик. Банваш виновния и заминава и другия ползващ това ИП
Аз съм го отнасял 2-3 пъти примерно
Никаква вина нямат модераторите

Аз съм го отнасял 2-3 пъти примерно

Никаква вина нямат модераторите

- barutchiata ©
- Администратор
marto951005 написа:Модираторите кажете защо слагате бан на хора който нищо не са направили а на оня malencho му слушахме глупостите цяла седмица.
Първо, модераторите не слагат бан, това го правят администраторите. Колкото до въпроса "защо", пише го в правилата на форума. Ако искате да не слушате глупостите на някой, си го добавете в профил настройките и няма да Му виждате писаниците.
П. П. И на свой ред искам да попитам . Подписа ти съобразен ли е с правилата на форума?