Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Голяма молба!
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Голяма молба!
Колеги, една моя приятелка се нуждае както от моята така и от вашата подкрепа! Моля ви, нужни и са гласове в анкетата от дясно на този сайт http://www.nomer69.com/ до утре! Ще имам да черпя всички ви!!! Благодаря предварително. Ето няколко нейни снимки

Името и е Яна Димитрова !

Името и е Яна Димитрова !
Последно промяна от Vojd_of_CarpTeamPRD на Пет Юни 25, 2010 4:56 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Голяма молба!
Виж ако ни запознаеш с приятелката
Хубаво беше да посочиш името и надявам се че се казва Даниела Дамянова 

-
- научил се да хвърля
Опс, извинявам се Яна Димитрова се казва!ULtRA^CsKa написа:Виж ако ни запознаеш с приятелкатаХубаво беше да посочиш името и надявам се че се казва Даниела Дамянова
за момента е на 1-во место----752 гласа
-
- научил се да хвърля
В грешка си колега. Яна Димитрова - 146 гласа има засега!MOSTROV написа:за момента е на 1-во место----752 гласа
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Момци, всеки ден започнаха да се появяват теми гласувай за този за онзи...
Ще ти кликна за приятелката, но моля Ви ако не става дума за рибарки и русалки намалете молбите!
Когато прочета "Голяма молба!" или "Помощ" заглавие от сорта все си мисля, че колега наистина има нужда от приятелска подкрепа... но това с хубавиците за спам не го одобрявам!
Ако си направиш заглавието на темата "Дайте идин глас за Яна Димитрова" вместо "Голяма молба" ми се струва по редно... Така, който не го интересува подминава а твоето е подвеждащо май!
Хубава вечер и успех

Ще ти кликна за приятелката, но моля Ви ако не става дума за рибарки и русалки намалете молбите!
Когато прочета "Голяма молба!" или "Помощ" заглавие от сорта все си мисля, че колега наистина има нужда от приятелска подкрепа... но това с хубавиците за спам не го одобрявам!
Ако си направиш заглавието на темата "Дайте идин глас за Яна Димитрова" вместо "Голяма молба" ми се струва по редно... Така, който не го интересува подминава а твоето е подвеждащо май!
Хубава вечер и успех
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Ал Капоне е прав, колеги! Ще започнем да подминаваме молбите за помощ, само защото ще си помислим, че става въпрос за някой красавица, нуждаеща е от начесване.... упс, от добро класиране
.
Наслука!

Наслука!
Никога не пия карал!

-
- научил се да хвърля
И така имаме проблем. Даниела Дамянова взе да напредва така, че да ви помоля, който може и не е гласувал да гласува за Яна ...
-
- научил се да хвърля
Малко да поспрем с гласуването до 2-3 дена, че тоя пак се заяжда редактора. Мисли си някой хакер настройва гласувете!