SEAC SUB - ТОВА ХАРПУН ЛИ Е

Модератор: nkolev66

SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

SEAC SUB - ТОВА ХАРПУН ЛИ Е

Мнение от SANTIMIR »

ЗДР. Исках да попитам дали това дето го имам минава за харпун или не - понеже разните му подводни (динозаври ) говорите за някакви( Самоделки ) от дърво и композит . Искам да разбера с какво самоделките превъзхождат,, seac sub 90 arow ,'" понеже имам такъв харпун и нямам наблюдение върху така наречените от мен "самоделки " който държа да потчертая адски ми харесаха .Аз съм нямал до сега проблеми с него , ползвам го трета година но , искам да знам с какво в крайна сметка разполагам . Въпросат ми е дали ластиците които са оригинални ми дават достатъчно мощ и бързина и какво трябвя да направя в случая за да повиша сигурноста при изтрела .
Благодаря (Ихтиозаври ) евала за ръчната изработка мн. трут и любов са вложени в тях . Срещу какво може да се добера до едно такова ( на лична моля )
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Re: SEAC SUB - ТОВА ХАРПУН ЛИ Е

Мнение от terzo »

Здравей колега този харпун дето го имаш можеш да го пооправиш малко и да вземаш по някоя от летящите риби.За да стане по мощен трябва да смениш ластиците и стрелата със 6мм. и ластика да не е повече от 16мм. защото спусъка няма да издържи и ще почне да изтърва,но според мен няма смисъл по добре си го остави за попчета а за други риби си вземи нещо по стойносно.А за самоделките има много писано какви са им качествата и не ми се пише пак само трябва да се поразтърсиш из форума.Дано съм ти бил полезен.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Ти сигурен ли че е 90см, щото аз доколкото знам най-дългото Arrow е 75см и освен за попчета, според мен, за друго не става.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

явно е порастнал, в първия му пост беше още само 75 см :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

Arrow е 75см и освен за попчета, според мен, за друго не става.[/quote]
прав си колега 75 е грешката е моя. Въпросът ми обаче - беше друг и отговор на него не получих .Това че съм аматйор е вярно -и апнеята ми е достатъчна за
да си намокря почти цялата глава :D но , за късмета на начинаещия всеки е чувал . На този храпун съвсем случайно се е забучвал
кефал 2 кг. и лаврак 4,5кг по стечение на съдбата на едно и също място - с разлика една година . И ако ми кажеш че лъжа няма да се расърдя защото като показах лаврака на рибарите в царево - го гледаха като голям камък не им се вярваше че има такъв (били виждали по малки ) а аз не бях сигурен ква риба съм хванал и отидах да има го покажа че да знам със сигурност........... :axe:
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Ясно е, че с 90 см. е много по добре, но като се има в предвид видимоста през по голямата част от сезона 75-цата си е екстра! Качествен ластик, стрела и бой. :D
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”