Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Не разбрах много за какво става въпрос , но на канала съм виждал един да мята тежест на която закача ластик - до тежеста има един клуп (от здраво въже) в него вкарва върха на една пръчка дрянова и мята тежеста (се едно с въдица мята).dobria1 написа: Как се мята тежест за ластик на 50-60метра
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Извинявайте колеги но поназад във форума виядях на някои чепарета сте направили главички и очета на куките как става това
Предварително ви благодаря за отговорите

Затова става въпрос

Затова става въпрос
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- 1000n
- разбира нещата
Ама за какво ти е да хвърляш чак 50-60 метра навътре,dobria1 написа:чисто и просто вместо олово от ДОЛУ се закача бомбарда,без разни влакна и примки и.........
ТЕСТВАНО Е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а относно леките олова проблема с вятъра и далечното замятане![]()
![]()
![]()
вземаш една блеснарка и проблема е решен![]()
![]()
![]()
![]()
и това е ТЕСТВАНО не веднъж,и заргани съм ловил с блеснарка(кефа е неуписуем)
нека да питам и аз нещо![]()
![]()
![]()
Как се мята тежест за ластик на 50-60метра
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ами ето тук е станала една дискусия по въпроса:kopoy_92 написа: Не разбрах много за какво става въпрос , но на канала съм виждал един да мята тежест на която закача ластик - до тежеста има един клуп (от здраво въже) в него вкарва върха на една пръчка дрянова и мята тежеста (се едно с въдица мята).
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=434171#p434171
Наслука на всички!

риба не се лови само на Вълнолома
така че е нужна голяма дистанция
Моряка аз пък ползвам 2 олова по 120гр. и си ги вадя всеки път като си тръгвам

Моряка аз пък ползвам 2 олова по 120гр. и си ги вадя всеки път като си тръгвам

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

зд колеги реших иаз да кажа нешто по тази тема аз си копувам много рядко 4епарета но когато изскам ка4естжени сибземам от 4епаретата на жоро които е на пазар4ето на младост наистина са много ка4естжени има за в секи джоб като запо4неш от 10л до нормалните от по 3л пожелавм ви на слука
Мите, измъчих се докато ти прочета мнението. Постарай се малко повече при следващият пост.
rumci
Мите, измъчих се докато ти прочета мнението. Постарай се малко повече при следващият пост.

rumci
ами то как да може да пише като за 2 години в този форум е написал САМО 2 мненияmitko007 написа:зд колеги реших иаз да кажа нешто по тази тема аз си копувам много рядко 4епарета но когато изскам ка4естжени сибземам от 4епаретата на жоро които е на пазар4ето на младост наистина са много ка4естжени има за в секи джоб като запо4неш от 10л до нормалните от по 3л пожелавм ви на слука
Мите, измъчих се докато ти прочета мнението. Постарай се малко повече при следващият пост.![]()
rumci

Въпрос към dobria1 попадна ми перо от папагал АРА от едната страна жълто от другата е синьо има ли смисал да се захващам да правя нещо отнего или ще е само загуба на време.Обръщам се към него понеже съм виждал неговите творения в действиеи знам че работят.
Ами има смисъл и то голям(стига да има чернокоп)ViRgE написа:Въпрос към dobria1 попадна ми перо от папагал АРА от едната страна жълто от другата е синьо има ли смисал да се захващам да правя нещо отнего или ще е само загуба на време.Обръщам се към него понеже съм виждал неговите творения в действиеи знам че работят.
така ли изглежда?
http://dobria1.snimka.bg/fishing/chepar ... 8.17112401 поразгледай и снимките след тази снимка ЗАЩОТО има няколко неща които са нужни още там 1-2 ламенца може да се добавят,или примерно 1от тези лентови ламета
http://dobria1.snimka.bg/fishing/chepar ... 8.17112400
Но имай предвид че перото е МНОГО трудно за връзване,твърдо е и като стягаш възела се пръска

-
- научил се да хвърля
А бре хора, направо ме сащисахте.
мисля си ,че с днешните перманентни маркери не трябва оскубем единственото бърне (каквото и да е това)за да хванем малко сафрид
просто по - здрава ръка ни трябва
А какво ще кажете за ламетата
Преди три-четири години нещата стояха по съвсем друг начин
мисля си ,че с днешните перманентни маркери не трябва оскубем единственото бърне (каквото и да е това)за да хванем малко сафрид
просто по - здрава ръка ни трябва
А какво ще кажете за ламетата
Преди три-четири години нещата стояха по съвсем друг начин
80 страници схеми,то не бяха оскубани завалиики, алъж вериж на куки и корди.На финала мираж от риби. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ще покажеш ли нещо,или да те трия ?chipi_ написа:80 страници схеми,то не бяха оскубани завалиики, алъж вериж на куки и корди.На финала мираж от риби.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Трии трии,заеби беше шегичка.А това горе не го трии.dobria1 написа:
ами то как да може да пише като за 2 години в този форум е написал САМО 2 мнения![]()
![]()

Перото е същото като това синьото, ще пробвам какво ще се получи и ще сложа снимки.
Ееее,евала Мите,евала баце,страшен си - всички обесили пиперките в тая суша,само ти успя от раз баце,да съжевиш форума.може ли само една малка молба ,пиши по често баце,пиши по често...за 3л и 10 л разбрахме а как стои въпроса с 25 литровите....
Баце поразгледай темата написал съм подробно как ги правя...
Пичове стига сте писали глупости ве,ловете си рибките и се радвайте.
Зарганолог