Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Митак всеки е малко луд от нас ама па ти направо дърпаш дявола за опашката ,чий го дириш у тая мътилка .това с глината мани ами мислил ли си че може да се наденеш на нещо като пиле на грил .всекакви гадости има по дъното,направо ти се чудя на акъла 
пп.А после поне продължи ли с цамбуркането или се отказа за тоя ден?

пп.А после поне продължи ли с цамбуркането или се отказа за тоя ден?
...продължих , но на плиткото ...намерих и едни огромни платерини ...пет от тях се разминаха на косъм
...другия път ще взимам пневматика...гадно е , мътно е , но докато се опарича малко , не ми се иска да спирам с далдисването - тамън влязох във форма ...мамка му

...преди десетина години на същото място :

...пак беше мътно , но поносимо , рибата е ударена със пневматика ...преди 30 години бащата смилаше рибата там , беше бистро и там "проходих" под водата

...пак беше мътно , но поносимо , рибата е ударена със пневматика ...преди 30 години бащата смилаше рибата там , беше бистро и там "проходих" под водата

Уфффф настръхнах
Аз не си ли виждам върха на харпуна, не влизам.
В Бургаския залив,не влизам

В Бургаския залив,не влизам

-
- научил се да хвърля
Пиниза е да не се опитваш с ръце да се отблъцнеш от "дъното",защото става страшно а по възможност да работиш с плавниците за да продължиш посоката на движение по хоризонтала а не към повърхноста и щом се отлепиш,газ на горе.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
...Момо , много ценен съвет , Благодаря ти !
...жалко , че ще се загуби в "лафчето" 

Някой пробвал ли е да постреля в морето днес ?
Защото на едно забранено място видях река от платерини в сериозни размери и ме интересува и навън ли е така.

-
- научил се да хвърля
Не е така,що се отнася до сериозните размери....иначе количества не липсват.Nasko Y написа:Някой пробвал ли е да постреля в морето днес ?Защото на едно забранено място видях река от платерини в сериозни размери и ме интересува и навън ли е така.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
при мен минаваха хубави платеринки ама беше бая зор докато ги намеря 

...риба има , който може да ходи да стреля
...аз си сядам на гъ..ъ...фалирах тотално за тоя месец 

Митак не така бе пич колело нямаш ли! Аз примерно с колелото ходя по гьоловете и с една раница си мъкна всичко сам.
най тежкото колана го връзвам за рамката и така си ходя където ми скимне! кат немога да пуцам поне си потдържам неопрена мокър
Поздрави на милото родното.......МОРЕ
най тежкото колана го връзвам за рамката и така си ходя където ми скимне! кат немога да пуцам поне си потдържам неопрена мокър

Поздрави на милото родното.......МОРЕ

- Jack Daniels
- разбира нещата
Австралийски, тука колегите скъсаните патъци си оставят на брега и като излязат от морето не ги намират, ти за колело говориш
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Някой да е влизъл около Ной днес или вчера , за да каже дали е мътилка или става за гмуркане.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Jack Daniels е много прав, раделих се с два чифта джапанки, сега и наелонова торбичка не оставям. Даже единия чифт го лепнаха "колеги" видях ги, но бях далече. Помня колата, но от случката не съм ги виждал повече. Бих им резнал гумите без да се змисля защото такива цървули нямат работа между нас!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
...пичове , изправен съм пред сериозна дилема
...днес ко ми дойди на акъла и реших да видя дали ша ми излезе Спиърфиш на телевизора и гледам - НЕМА БАНН
... а ся де ...и ся се чудя и се мая : да съ регистрирам ли , да ни съ ли регистрирам
...ми пак ако ям дървото
...шшш няма ли парламентьори тука ве