Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова около Русе

Мнение от майсторчето страхил »

MiTKo_Fisher написа:[По добре на яз.Йовковци :) на 130км е :) ..
Излиза някоя и друга щука около килото на спининг ,но за останалите риби мижави прогнози :smt017 .Предимно дребна червеноперка
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
famee
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от famee »

Здравейте колеги ето малко и от мен току що се връщам от дунава http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1 НАСЛУКА!!
Хвани и пусни !
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Ivak написа: Айде стига съм писал. Някой за Янтра да може да ми каже орентировъчно ниво и цвят :roll:
Леко мътна

Изображение

На спнинг

Изображение

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

delig написа:Колеги искам да ви попитам има ли достъп с кола до Лома на самото му устие на Дунава.
И разрешено ли е преминаването по мостчето на картата, което е до надписа "Русенски Лом"?
Не съм ходил никога там и затова моля който е запознат с терена да даде информация. Благодаря предварително!

Изображение

Здравей колега.Щом си с инвалидна количка няма смисъл да минаваш по моста а продължи напред и заобиколи Корабната.Ще видиш в дъното на пътя бариера.Преди бариерата около 200-300 м. има много удобни места за теб и количката. А и колата ще е на метър -два до теб.Използвай докато Дунава е висок.Има проблем само с намиране на място.Някой колеги отиват в 3.30 сутринта за да хванат място, излиза прилична таранка на торен.Дано съм бил полезен .Наслука.
Последно промяна от djokoriboloveca на Сря Юни 23, 2010 9:20 pm, променено общо 1 път.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Браво колега за сомето.Ама как ги ловите на тоз бент.А нямам този късмет само сея блесни там.А комарчетата там ли са си .

пп:Благодаря на всички за предложенията и инфото.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

ivo75 написа:Браво колега за сомето.Ама как ги ловите на тоз бент.А нямам този късмет само сея блесни там.А комарчетата там ли са си .

пп:Благодаря на всички за предложенията и инфото.
Имаш ЛС

Защо лс , 10 пъти ме питаха по реката защо връщам обратно кефалчета,Реката ми харесва и липсата на
някой персони по бреговете само ще подобри положението.

Комарите са там по жестоки и безмилостни от всякога.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Някой купувал ли си е от Русе Цанцарин, че нещо не мога да го намеря по аптеките.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Някой може ли да сподели от къде мога да си набавя едра царевица от сорта конски зъб?
victor_rs
новобранец
новобранец

Мнение от victor_rs »

та за риболова около корабната миналата събота бях там от 11 до към 18 някаде.За дъно може да греша но си е просто загуба на време и ....всичко което се къса.Иначе на плувка на около 1м от брега аз лично добра работа направих.Добри таранки и много добри скобари, всичко на торен.Търсете анафорите...поне според мен защото при мен като почваше да духа вятър(по течението) даже и попчетата не бутаха.та това е

м/у др. имаше много хора по лома и до колкото видях там вадеха добри таранки и платички (малко е мътен)
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа :(
утре ше пробвам да кача някоя снимка.То там шаровците май неса за директен :idea:
martenskia
новобранец
новобранец

Мнение от martenskia »

има ли някой информация за язовир Бели лом има ли риба :)
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега какъв е регламента на чифлика?
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

tenesista_ написа:Колега какъв е регламента на чифлика?
Значи 5 лв на човек! 3 въдици ако има много хора! Таранка, Таранка тип Буфало и там уклеите не се заплащат, а амура и шарана по 5 лв. килото... :drinkers:

Колега, mmirchev71 тей като мисля другия петък да се отбия и аз там, та те питам на стената ли беше? И на дънно ли вадеше повече, защото аз преди седмица и нещо като бях яко на дънно и само 3 таранки тип БУфало(към 300-400 гр.) на плувка извадих( не броя дребния уклеи и малката таранка)... На дънно яко шарковци(към 10), от които 2 голички към 400-500 грама и 4 таранки пак същото телосложение... Стръвта бял червей, царевичка, торен, а захранка универсална смесена със кюспе :) ! Два пъти късах единя път беше до едни водорасли, а другия каот тръгвах да вадя изведнъж дръпна яката и отиде... Явно е било нещо по-големичко :drinkers:

Снимки в галерията ми :)
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

само на леко на дъно не пипа и там уклеи няма бе братчет, това са малки шаранчета таз годишни, :D
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

На текето днес в тръстиките на плувка с директен десетина таранки среден калибър.Стръв жито.Като сутринта до 15.00 ч. нямаше пипване и след това за час и половина съм ги хванал таранчоците.Ама изпуснах още толкова,защото ги вадех буквално от тръстиката и имаше яко късания и закачки.
Above us only sky
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”