ПРОШКА!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Що не кажеш,че такава била работата бе Касиеле. :shock: :shock: :shock:

Да съм знаел,че си маjлето на Вероника ред да не съм ти написал.Взимам си думите обратно,всичко писано към теб все едно не е е случило. :wink:

Лек ден и да прощаваш,че ваоbще сам ти писал нещо. :D
Не дърпай ...... за ......
kasiel

Мнение от kasiel »

barutchiata написа:дето ви помпа двамата с жена ти(Veronika)
??????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: я обясни ако обичаш :

и от кога въпросите се наричат интрига? тук сме в разни нали ? пишем питаме отговаряме, злоба няма! Гледам АААААА хич не забелязваш какво пише ? Или викаш всичко което е против Отеца е добре дошло за каузата!

и нали сме по темата за прошката - ами прости ми за питанията :lol: ама не ми трий темите в сомския риболов уличаващи АААААА в злорадство щото не е етично!

исках да науча как се лови европейски сом в Америка и то от Асенчо да ми прости и той питането?
:lol: :lol: :lol:
Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 1:02 am, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

И кво пише АААААА?

Да прощаваш ма не си прав. :wink:

Отеца го няма вече,няма какво да сме против него,но ти като си ЗА можеш ли да ми кажеш за какво толко си ЗА?

Чак се преjлих да ти пиша ма на,съдба ко да праиш. :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

Простени да са ти интригите и лъжите и злобата ти ААААА - аз ти прощавам ама шефа на Отеца как ще ти прости :lol: :lol: :lol: темата си е баш много добра :lol: :lol: :lol: хайде простено да ти е :lol: :lol: :lol:
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Я да ти отговоря нещо и аз /понеже барутчията заключи темата оттатък и по добре/ не знам Вероника ли си, касиел ли си... много приличаш на Вероника/по стил на писането/ иде реч за 45-те сома – що не Му подредихте и гардероба после? Не ви познавам лично, симпатяги сте големи явно, най ме кефите как съдите за другите по себе си – за злобата, завистта и успеха... А най-най се изкефих на две снимки от галерията Ви – първата на БМВ-то и другата с изгледа от панелката... Признавам си, че и Жоро не познавам лично, за това пък познавам доста отблизо и Ивайловград и местния фолклор.... не можеш да ме впечетлиш нито с 60 нито със 160 сомчета.
Бих бил силно впечатлен обаче ако прочета някъде, че великия Ваш кумир и учител е пуснал обратно и една риба – не сом, а каква и да е, само че според неговата, а явно и Вашата антиКонсуматорска философия – всичко що плува, пълзи, върви или лети подлежи на незабавно изтребление...и не споменавай така смело имена на хора за които хал хабер си нямаш /Милко, Петьо, Васко, Емо/...смешно е... :lol:
Понеже темата е Прошка - моля за прошка и теб и Отеца ти и дано шефа Му прости на всички ни :D :D :D
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Касиелче,да си гледаш в купанката предлагам и да не се месиш в мойта. :wink:

За лъжи,злoба и интериги не на мен тия,ша прощаваш ма нещо не ги разбираш нещата. :twisted:
kasiel

Мнение от kasiel »

Хлопалатарче познавам бай Пешо лично, Отеца ме запозна с него, а за другите съм чел и съм направил изводи майстори ли са или не!!! написаните имена от мен са имена на хора майстори в тоя риболов...теб не съм чул да си ама се натискаш гледам :lol: :lol: :lol: е някога и ти ще си сред тия имена, ама кога ли ще е тоя ден само шефа на Отеца знае и ще реши а дотогава :lol: :lol: :lol: има бая излети да направиш, нали?

Моята панелка я даваха по М-сат обаче в две части :lol: :lol: :lol: а твоята ???

да ме прощаваш , та да сме по темата? :lol: :lol: :lol: шото ААААА за купанки пише а незнае М-сат кво е ? Телевизия ААААААА сателитна, купи си Хантенка и на гемията може да я гледаш или у вас ако по ти харесва!
Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 1:32 am, променено общо 1 път.
Veronika

Мнение от Veronika »

Да се намеся и аз както винаги във всеки скандал. :lol:
Барутчия, какво значи помпа?????????? :smt120 аз не съм гума!!!!
А ти ААААААААААА........не ме мешай с Касиел.Ние не си четем мненията и всеки си пише квото му е на сърце, щото сме
през 3 стаи , но се случва да се засечем, както тази вечер във форума. :twisted:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Кво е туй МСАТ,да не е някоя криминална хроника??? :roll: :roll: :roll:

Хлопалане не се спичай,аз поне да се натискаш за нещо не съм забелязал. :D

Да ме прощавате ама и двамата не сте прави.

Вероничке ти нямаш ли предупреждение да си пишеш с мен???Или ти е през...........Няма да те мешам с никoй,еле с мажа ти,ОБЕЩАВАМ.
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Касиелче, тъпо стана малко, братко /сестричке/ сигурно за галерията си снимал от балкона на майка си... не знам..
Питам те човешки – що намесваш хора които познаваш слабо или само си чувал за тях в тема “Какъв кльонк ще ми препоръчате” и защо цитираш чужди успехи и след това говориш за злоба?
Къде искам да вляза знам добре – като дочакам отговора ти, ще вляза в кенефа и ще си лягам...до тогава ще мисля за теб...
Вече не знам кой не пише от ваште никове, пък и слабо ме интересува – готини сте яки сте....риболовци :D :D
Veronika

Мнение от Veronika »

АААААААА, ела насам и ще видиш кво е MSAT. :lol: Виж как другите знаят и мълчат, щото току виж същия те купил и тебе без да знаеш и те вкарал в криминалната хроника за която пишеш. :lol: И нещо да те питам ако може. Миналата година тук имаше един ПЕНН.Да не сте роднини, че ми напомняш нещо на него.Горкия човек, напусна форума,нещастен,беден, болен на всичко отгоре.извинявай за въпроса, ама да не пукна тоя човек от завист и злоба?
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Абе хора, не сте в ред, тежко детство ли сте има ли, кво ли? Айде пийте си лекарствата и си лягайте! Утре пак ще си играеме...
Veronika

Мнение от Veronika »

Хлопатаре, не ме закачай мене, и пиши в частност или за мене или за Касиел,който е в третата стая в дясно от мене .Ти като си майстор на кльонка, би трябвало лично да познаваш тези които ги правят и не да питаш във форума какъв кльонк да ти препоръчат защото ти пада майсторлъка. БИ ТРЯБВАЛО ТОЧНО ДА ЗНАЕШ КАКЪВ ДА ИМАШ МАЙСТОРЕ.Докато беше в кенефа мислеше ли си за Касиел, щото и той си мислеше за тебе с много любов и фантазии. :lol: А аз ще ти мятам боб кво ще ти се случи след тия фантазии и любов. :lol:
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Знам, знам че си магиосница... недей бре жена нали е прошка... фантазии и любоффв влагам винаги когато сера... така направих и сега, лека нощ пожелавам на колектива и семейството - мойте почитания и извинения /блазе на хората около вас/ - а за кльонка и кльонкането...какво да ти кажа не го разбирам тоя занаят - консуматор съм :butthead:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И таа тема се усра и то на тоя светъл празник.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”