Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Мдаа, не е лесно да си шаранджия в Бургаския регион. Даката неслучайно тази година се е ориентирал към морския риболов
. Ние "плуфкарите" сме лесни, все ще намерим къде да дръпнем някой дребосък 

-
- научил се да хвърля
Иначе се наслушах на рибарски легенди от преминаващи колеги. Единствения шаран който испляска до като бях там беше около 3-4 кг на окомер. На другия бряг в камъша. Гадна тиня има канала и си иска монтаж хеликоптер. За сега няма с какво да го направя, но скоро това ще се промени.
Любишь медок – люби и холодок.
Дребни таранки поне излизат ли (5-10см)ribar77 написа:Иначе се наслушах на рибарски легенди от преминаващи колеги. Единствения шаран който испляска до като бях там беше около 3-4 кг на окомер. На другия бряг в камъша. Гадна тиня има канала и си иска монтаж хеликоптер. За сега няма с какво да го направя, но скоро това ще се промени.
-
- и господ не е толокова добър
Слагаш два стопера на основното и между тях малък вирбел, на него повода, от долу олово.Какво ти трябва за хеликоптерribar77 написа:Иначе се наслушах на рибарски легенди от преминаващи колеги. Единствения шаран който испляска до като бях там беше около 3-4 кг на окомер. На другия бряг в камъша. Гадна тиня има канала и си иска монтаж хеликоптер. За сега няма с какво да го направя, но скоро това ще се промени.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Сигурен съм, че и така става, но съм си харесал едни комплекти на E-S-P за хеликоптер и лийдкор от същата фирма. Иначе мислех да го правя с два вирбела хванати с бърза връзка и на нея вирбел с монтажа.snegk написа:Слагаш два стопера на основното и между тях малък вирбел, на него повода, от долу олово.Какво ти трябва за хеликоптерribar77 написа:Иначе се наслушах на рибарски легенди от преминаващи колеги. Единствения шаран който испляска до като бях там беше около 3-4 кг на окомер. На другия бряг в камъша. Гадна тиня има канала и си иска монтаж хеликоптер. За сега няма с какво да го направя, но скоро това ще се промени.![]()

-
- учете се от него
За кога бе ДакаYordanDanev написа:Има ли мераклии да направим един двудневен излет за толупи на Порой, излизат риби по 16-20кг.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- YordanDanev
- сериозен играч
По-добре е през делничните дни, да е по-спокойно, че толупа иска тишина и чакане да се завърти до брега.strijok написа: За кога бе Дака![]()
![]()

-
- учете се от него

Ще чакаме резултати от тебе 20+

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Живко Василев
- разбира нещата
Не мога да вляза във ,,Бургаската група,, Възможно ли е и как става?

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- научил се да хвърля
И при мен е така.Живко Василев написа:Не мога да вляза във ,,Бургаската група,, Възможно ли е и как става?
-
Тя е за нас.

Последно промяна от snegk на Пет Юни 25, 2010 7:23 pm, променено общо 1 път.
Че то и такава група ли имало ,аз чак сега разбрах,между другото днес бях на разлятото ,умряла работа дребни костури и червеноперки един хубав кефал ме изненада приятно ,голям кеф е с директния да дърпаш такава борбена риба.
-
- научил се да хвърля
На онова място за което говорихме ли ще ходиш?snegk написа:Аз ще направя, но като изсъхне.Няма да съм на паметника
Дака аз съм навит казвай само когаYordanDanev написа:По-добре е през делничните дни, да е по-спокойно, че толупа иска тишина и чакане да се завърти до брега.strijok написа: За кога бе Дака![]()
![]()

-
Някъде към устието, но маркера ще покаже къде по-точноribar77 написа:На онова място за което говорихме ли ще ходиш?snegk написа:Аз ще направя, но като изсъхне.Няма да съм на паметника