Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щекарски неволи.
- indalo
- фен клуб-скобар
Щекарски неволи.
Поздрави на всички.
Та след сефтето с щеката на Струма, многу зор беше да направя още некой щеколов. По този случай бях предвидил поне още 2 излета през кратката отпуска, която си бях взел. Първия го бях сторил на Извево, дето боднах първото си шаранче. То не че е за хвалба, щото остана сираче+ едно откачено. Ама мързела мори. Вместо да ида на стената, аз се плйоснах на близкия, дългия понтон, оказал се крайно неподходяш. Но както и да е, последва малко вметаляване на фестивала в София, мале тея Рамщайн и Металика, па и другите ми счупиха главата. Та след един ден почивка, да осъзнаем къде се намирам и след инфо, че на Лобош се вадят некви баби -олимпийки и караконджоли и след разбиране с Ники/ Никежо/ днес припалихме натам. Първо ходихме до хангарите, ма там не ставаше за щеколов и акостирахме на заливчето до Стената. По чистите просеки вече бяха заети и се настаних ето тук.

Изглед към заливчето.

Опънах колецо и разбрах, че ще е голема мъка. Яко разтителност пред мене, прибирах щеката на слалом
, голема мъка. Съжалих, че не си взех директния или болото. А и рибите не бяха много активни, въпреки, че имаха богато меню.

Излезнаха такива/с бонус водорасло/

И такива гадове, ма йедри

Имаше и каракуди, костурета и некви уклейки уклейки се бъзикаха, мъка. Но имах и един удар, размота метър, два ластик, доста натегнат заради тревуляците и се откачи. Бали го къв дзвер беше. Докато щеката си седеше в покой чест гост и беше тая пеперуда.

Те това се закачи на кукичката, като цяло

Така завърши днешния излет. За себе си знам, че като непознавам местото където съм тръгвал, трябва да си нося и другите оружия, щото понекога с щеката си е голема амалогия. То, човек се учи докато е жив. Това е от мене засега. Да се оправи ряката и там ще натискаме. Айде сос здравйе.
Та след сефтето с щеката на Струма, многу зор беше да направя още некой щеколов. По този случай бях предвидил поне още 2 излета през кратката отпуска, която си бях взел. Първия го бях сторил на Извево, дето боднах първото си шаранче. То не че е за хвалба, щото остана сираче+ едно откачено. Ама мързела мори. Вместо да ида на стената, аз се плйоснах на близкия, дългия понтон, оказал се крайно неподходяш. Но както и да е, последва малко вметаляване на фестивала в София, мале тея Рамщайн и Металика, па и другите ми счупиха главата. Та след един ден почивка, да осъзнаем къде се намирам и след инфо, че на Лобош се вадят некви баби -олимпийки и караконджоли и след разбиране с Ники/ Никежо/ днес припалихме натам. Първо ходихме до хангарите, ма там не ставаше за щеколов и акостирахме на заливчето до Стената. По чистите просеки вече бяха заети и се настаних ето тук.

Изглед към заливчето.

Опънах колецо и разбрах, че ще е голема мъка. Яко разтителност пред мене, прибирах щеката на слалом

Излезнаха такива/с бонус водорасло/

И такива гадове, ма йедри

Имаше и каракуди, костурета и некви уклейки уклейки се бъзикаха, мъка. Но имах и един удар, размота метър, два ластик, доста натегнат заради тревуляците и се откачи. Бали го къв дзвер беше. Докато щеката си седеше в покой чест гост и беше тая пеперуда.

Те това се закачи на кукичката, като цяло

Така завърши днешния излет. За себе си знам, че като непознавам местото където съм тръгвал, трябва да си нося и другите оружия, щото понекога с щеката си е голема амалогия. То, човек се учи докато е жив. Това е от мене засега. Да се оправи ряката и там ще натискаме. Айде сос здравйе.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Щекарски неволи.
Добър риболов си направил ама бая късно пусна темата

-
- кандидат преподавател
Браво добро начало .Другия път като напълнош кофата пак да пишеш. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Като за начало с щеката е супер !!!! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е не са неволи,супер си е всичко!Браво 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- вече хвърля и на тежко
Супер е

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доволно колега, страхотен излет.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- indalo
- фен клуб-скобар
Неволи са, щото на Струма трябваше да съм 2 дни, а бях половин. На Извево трявваше да пьлним кофи, а хванах само 1 заради мьрзела ми. А на Лобош трябваше да си нося директния, с тия водорасли бая се поузорих и измьчих. Иначе доволно.Paublo_Eskobar написа:Е не са неволи,супер си е всичко!Браво

Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- кандидат преподавател
Абе , нали не си бил в къщи , а за риба - това е най- важното !
Върл Shimano фен!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ивка бате, не може само пуни кофи, требва и здраво бутание 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.