Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър не е остров!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Яз.Искър не е остров!
Значи попитаха една американка-"На коя европейска държава столицата й се казва Будапещ?"Тя каза аз съм тъпа и мисля,че европа е държава?
http://vbox7.com/play:b1284008
И аз така си помислих и решихме да ловим риби по европейски,а всички знете щом ще се лови риба трябва да е много.Всичко това беше достатъчно да убедя Чируза да си вземе ден отпуска и да отидем да ловим платики на Искъра.

Спали недоспали се занесохме натам,още в 4:30,очакваше се наплив от рибари.
То се оказа малко по различно,нямаше мераклий чак до 5:30,когато дойдоха една групичка наборчета с които хванахме приказка,а платиките се чудеха кво' става"тея нема ли да ни почват".Най после обърнахме внимание и на тах,със хубави захранки,като traper,mondial,maros и не толкова известните B.galeta и kiuspe.
Настанихме се там по камъните,беше сложно и от към слагане на стола и откъм бутане на щеките,но някакси се наместихме.

А и платикака не е грозна,тя е и тъпа,затова почнахме да я замеряме с камъни от захранка.

А и нестига че е гладна,като ромънски вълк идващ по замръзналата дунава да ни яде козичките,пък и с претенции.Искаше много хранене и отделно поводи от сорта на 0.8 и 0.10,плувки като 0.7,0.8 и пак нещо не можеха да се видят всички вземаня.
Ловихме си ги ние тези непретенциозните риби,а другите се откачаха,защото им трябваше повече време,а те нас няма какво да ни чакат.По обяд останахме самички и за да не ни е скука се присъедини още един риболовец.Rosenm или само Роската.

По едно време заспах и какво да видя,дошъл и другия Роско-Rumcais пък и биричка носи,събрахме се супер колектив все познати.
В далечината се виждаше още един колега.

Бше много необичайна гледка,като за искъра,ама пък дано става все по досадна.Ама нали като се пише темата трябва и да се похвалиш с улов.Ей го чируза първи се похвали:

После аз:

И накрая отделихме и аз и той по някоя риба и люснахме кофите във водата!

И аз така си помислих и решихме да ловим риби по европейски,а всички знете щом ще се лови риба трябва да е много.Всичко това беше достатъчно да убедя Чируза да си вземе ден отпуска и да отидем да ловим платики на Искъра.

Спали недоспали се занесохме натам,още в 4:30,очакваше се наплив от рибари.
То се оказа малко по различно,нямаше мераклий чак до 5:30,когато дойдоха една групичка наборчета с които хванахме приказка,а платиките се чудеха кво' става"тея нема ли да ни почват".Най после обърнахме внимание и на тах,със хубави захранки,като traper,mondial,maros и не толкова известните B.galeta и kiuspe.
Настанихме се там по камъните,беше сложно и от към слагане на стола и откъм бутане на щеките,но някакси се наместихме.
А и платикака не е грозна,тя е и тъпа,затова почнахме да я замеряме с камъни от захранка.
А и нестига че е гладна,като ромънски вълк идващ по замръзналата дунава да ни яде козичките,пък и с претенции.Искаше много хранене и отделно поводи от сорта на 0.8 и 0.10,плувки като 0.7,0.8 и пак нещо не можеха да се видят всички вземаня.
Ловихме си ги ние тези непретенциозните риби,а другите се откачаха,защото им трябваше повече време,а те нас няма какво да ни чакат.По обяд останахме самички и за да не ни е скука се присъедини още един риболовец.Rosenm или само Роската.

По едно време заспах и какво да видя,дошъл и другия Роско-Rumcais пък и биричка носи,събрахме се супер колектив все познати.
В далечината се виждаше още един колега.

Бше много необичайна гледка,като за искъра,ама пък дано става все по досадна.Ама нали като се пише темата трябва и да се похвалиш с улов.Ей го чируза първи се похвали:

После аз:

И накрая отделихме и аз и той по някоя риба и люснахме кофите във водата!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Юни 27, 2010 2:27 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Re: Яз.Искър е остров!
абе нема какво да говорим-вие по прицип сте се майсторчета 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз.Искър не е остров!
Просто без думи

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- и господ не е толокова добър
То бива, бива, ама толкова не бива.Много добре 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сички амирации за излета бре майсторчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Направо сте ги разбили евала
Ние бяхме групичката до вас аз,братовчед ми и брат ми (rosakat) 

rumbata написа:.....Това е излет - мечта.....!

Re: Яз.Искър е остров!
_DK_ написа:абе нема какво да говорим-вие по прицип сте се майсторчета

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
РАЗБИВАЧИТЕ------ОБЕЗРЕБИТЕЛИ Кво друго СТРАХОТНИ сте, уникален излед
А ДЕДИ защо не го взехте да хване и ТОЙ 1 рибка.

Бравусссс и поздравления за добрият улов и репортаж!