Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По обяд ....
По обяд ....
Докато се чудех ще вали ли ,няма ли да вали гледам то кажи речи станало обяд
А сега де да тъгвам ли на някъде,да не тръгвам. И ...се сетих за едно гьолче близо край Бургас,което отдавна не бях посещавал, а харесвам защото малко хора ходят там. Пък и си викам щом е обяд и рибките трябва да хапнат
И хоп баш за обяд в 11,50 h съм там

Моля за извинение за качеството на сномките,но с телефона толкова можем
Заложих на основно 0,14,плувка 1гр,повод 0,11 и кука 16. За стръв бях подготвил бял, торен и царевица.Ето я първата

И се започна

Но каквато и комбинаци от приготвената стръв да пробвах, излизаха само дребосъци от този калибър

Рибите кълвяха нагъсто и се получи доста интензивен риболов. Абе общо взето въпреки дребосъка останах доволен от излета.
Не пиша кой точно е водоема, тъй като предполагам за никой от Бургас не е проблем да се ориентира по снимките

Моля за извинение за качеството на сномките,но с телефона толкова можем

И се започна

Но каквато и комбинаци от приготвената стръв да пробвах, излизаха само дребосъци от този калибър

Рибите кълвяха нагъсто и се получи доста интензивен риболов. Абе общо взето въпреки дребосъка останах доволен от излета.
Не пиша кой точно е водоема, тъй като предполагам за никой от Бургас не е проблем да се ориентира по снимките
Re: По обяд ....
Дребосък ама риба, а !!!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Хич даже - ни се чу,ни се видяribar77 написа:Нещо едро не се ли изпляска?
???dobrin_dinev написа:![]()
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Ванка, наскубал си ги яко 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.