Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Стига с тая мътилка!

Мнение от docenta »

Момчета,
Моето мнение е, че трябва да се фрасне генерален катанец на всички взаимни обвинения.

Чак рибите ни се смеят вече :D :D :D

Аз утре пак отивам на риба, пък вие се дърлете, като ви харесва :!:

На 22-ри февруари ще бъда на сбирката в кръчмата "При кулата". Елате да му турим пепел на цялото това говно и да се посмеем на себе си :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Aз момчета сега се вращам от риба.Бях на Ивайловград.Пробвах да кльонкам с мои приятели от Стара Загора.3 дни чукахме на различни далбочини-нямаше и зачатък за удар.Нямахме и парашут и се ограничавахме в тихото време.Връзвах ме и малко куки покрай брега пак дърво.Времето беше супер топло,но водата е лед студена.От брега имахме добър резултат на червеноперка,уклей и клен.Всичко се улавяше само нощно време,като пускахме да ни свети лампа на кея.Беше гол след гол и даже се губи интерес.През деня нямаше почукване на нищо или за цял ден 3-4 риби.Обяснявам си го с многото корморани и наплашване на рибата.На Овчарица се получава същото зимата.Може и да бъркам,но рибата е по средата и играе до съмване.После е гипс.Може да е от температурата на водата,но тогава защо нощно време идваше на лампата.Иначе четох темите.Било е интересно.За Васко немога да кажа лоша дума.Валдес и другите ми правят лошо впечатление.Няма да ги коментирам.Мога само да им се извиня,че съм ги подвел да лъжат.Не очаквах да са наивни,като малки дечица.Уж са дяволи,а се подвеждат.И единия шаран е убит от Кръстев с Харпун.Не съм казвал,че е мой.Едната снимка с сома от Тича я има в рекламата на Ъгли Стик тя е проблем.Сигурно заради нещо.Тези писания вече са лични и проблема като цяло е,че се позволяват коментари за лични качества.Тук се пише за риба,а не за тапети и телета.Защо са тия простотии не е ясно.Всички знаем кой какво е хванал.Но както казва Ники,ако бяха кленчета нямаше да има разправии.Тук всеки е голям или иска да стане такъв.
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

приказката беше че някой хора си позволяват да се фукат с чужди риби , а като ги засече някой който знае истината се сърдят.
Че телето е хванал най голямата риба за миналата година е ясно за всички и предполагам за повечето от нас не е причина за каквато и да било завист. Не мога да си обясня само защо въпреки всичко се лъже за 1-2 или 3 килограма, вместо да се наслаждаваш на улова си
( и на заслужената слава) трябва да изпадаш в ниско положение да обясняваш това и онова

И никой не ти коментира личните качества, само лъжите
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Дай снимков материал и ще те коментираме и тебе.Ти си най честния и добрия.Това за лъжите не е верно.На нито една риба не съм завишил килата.Само на тази от Тича съм я намалил с 6кг.Там има друго послание и Валдес и др. го разбраха.Покажи нещо от теб или ще си останеш анонимен критикар-комплексар.И пак не написа нищо за риболова.Още в началото ти написах-остави ме да си дишам вместо да пиша за глупости.Искам да общувам с хората на тема риболов.С тебе само мерим,ама моите неща.Писна им на хората и на мен също.Нали си смел.Не се крий с мои снимки от друг форум.А и лажата също е качество.Някои се оправдават,че не лъжат-те просто преувеличават.На чистия,като сълза скутер му пожелавам приятен ден.А бе ти да не си влюбен.Ще станеме за смях.Смени малко обекта.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Теле,стига си се вързвал и остави тази тема,тамън се умириха нещата.Иначе пак ще се подпали пожара.Стига,бъди по разумен.Аз ти вярвам и това е,дреме ти на дядовия кой-какво пише.Само лови и се снимай на пук :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Темата си е много хубава и въобще не е за затваряне.Искам да попитам,кои според вас са правилните места в язовир месец Фефруари.Или по-точно на каква дълбочина кълве сома по това време.Аз лично пробвам 3 години и гледам да са по-топли.Никакъв резултат.А в мрежите влизат.ЗАЩО?
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Правилното место е около тава с едно агне 12-15кг. , зелена салата и 5 литра домашна ракия / без платен акциз / - па като ги завадиме едни сомове чакай да видиш кво ни чака тогава , късаници , откачи и навити пръти :D
За зло куче - зъл прът!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Значи не съм капо.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:supz: :smt038 :supz: :smt038 :supz: :smt038

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Таман с мерак влезна да напиша нещо и ми се отще.Що сме толкова лоши хората.Не зная какво делиме.Тема след тема се заключва,а на нас акъла не ни идва.Нека се почне на чисто.Било каквото било.Риби винаги ще има-нас няма да ни има.Нека поспорим-няма лошо.Ама тоя такъв ония инакав.И аз имам изцепки,но нека се сдобрим по някакъв начин.Какво толкова с тия риби делим.Кой-е по голям ли?Естествено Рибата е по-голяма.Правим си кефа и вместо тук да го продължим-спираме да си говорим.Аз загубих уж приятели.Не ми е мъчно за това.Мъчно ми е,че някаква риба може да ни раздели.От древноста е имало съперничество,но и от тогава има и джентълменство и мъжкарство.Ебати рибата.Един що казваш.Друг що лъжеш.Трети на голям се правиш.До кога бе хора.Често на някой който се заяжда с мен му отговарям-остави ме да си дишам.Имам предвид да не ме занимава с глупости.Той рие докато нещата се изнервят и темата се заключи.И после на ново в друга тема.Няма край.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ТЕЛЕТООО,ТИ СЛЯП ЛИ СИ БЕ ПРИЯТЕЛ??????ТОВА СА ЕЛЕМЕНТИ КОЙТО ПРАВЯТ ВСИЧКО НАРОЧНО,САМО ИМ ВИЖ НИКОВЕТЕ,НАРОИЛИ СА ПО СТО НИКА ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦ И НЕЩО.ВСИЧКИ,АЗ МИСЛЯ ЧЕ СА ДВАМА ТРИМА,ИМАТ ПО НЯКОЛКО НИКА,И КАТО ПОГЛЕДНЕШ КАКВО ПИШЕ И ГО ВИДИШ ЧЕ СИ Е НАПРАВИЛ РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦ -ДВА,КАТО ВИДИШ ЧЕ НЯМА НИТО ЕДНА СНИМКА В ГАЛЕРИЯТА СИ, САМ РАЗБИРАШ КОЛКО ГО ВЪЛНУВА РИБОЛОВА И КАКВО АДЖЕБА ТЪРСИ ТУК ВЪВ ФОРУМА.ТО Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО,ИМАТ ПО НЯКОЛКО МНЕНИЯ,КОЙТО СА ГИ НАТРУПАЛИ ЗА МЕСЕЦ-ДВА А ИМА ХОРА КОЙТО СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ ТУК ОТ 2005 ГОДИНА И ИМАТ МНЕНИЯ КОЛКОТО ТЯХ ЗА ДВА МЕСЕЦА.БЕЗПРЕДМЕТНО Е ДА ГО УМУВАМЕ,ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧНО И ЯСНО ЧЕ НЯМАМ ДУМИ,НО НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ПО ВЪПРОСА.ВИНАГИ СМЕ ПАТИЛИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ТОВА ЧЕ НЕСМЕ ЕДИННИ И АКО ВСИЧКИ ГРАКНАТ ВЪРХУ НЯКОЙ КОЙТО СЪЗДАВА ИНТРИГИ,ТОЙ ЩЕ СЕ СВРЕ ПРИ МАЙКА СИ.НО НЕ,ВСИЧКИ СИ ГЛЕДАТ КЕФА И СИ ЧЕТАТ ПРОСТОТИЙТЕ КОИТО ПИШЕМ В ОПИТИТЕ СИ ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА И ДА СЕ НАМЕСЯТ ПОВАЧЕ ХОРА И ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ТЕЗИ КОЙТО СЪЗДАВАТ ИНТРИГИТЕ И ДА СЕ ОПРАВИ ФОРУМА И ДА СИ ГОВОРИМ ЗА РИБИ.НАПРАВИХА НЯКОЛКО ЧОВЕКА ПЛАХИ ОПИТИ И СЕ ОТКАЗАХА,ДАНЕБИ ДА ПОЛУЧАТ БАНННННН.ТАКА СМЕ,ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ УЧУДЕН ЧЕ САМО ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ СЕ ВКЛЮЧВА НЯКОИ НА КОГОТО МУ ПИСВА ДА ЧЕТЕ ТЪПОТИЙ,НО И ТОЙ НЕ ЗНАЕ КОГО ДА НАПАДА И КОГО ДА ЗАЩИТИ,ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ МУ СЕ НАВИРА В ЛАЙНАТА.Е ТОВА Е,НЕДЕЙ ДА ТЪРСИШ ОДГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ СИ,ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ,БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ГИ НАМЕРИЛ САМ,ЗАЩОТО И ТИ БЕШЕ ОБЕКТ НА ТВОИТЕ БИВШИ НАДЯВАМ СЕ ПРИЯТЕЛИ,КОЙТО СИ РАЗЧИСТВАХА СМЕТКИТЕ СЪС ТЕБ И ДА ТИ ПРИЗНАЯ БЯХА СЪЗДАЛИ СУПЕР КОАЛИЦИЯ,МНОГО ПРИЛИЧАЩА НА ТРОИНАТА.ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ДАНО ТЕЗИ ОТ КОИТО ЗАВИСЯТ НЕЩАТА ДА СЕ ПООГЛЕДАТ.НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОЙТО ПЛЮЯТ ТУК ВЪВ ФОРУМА,НЯМАТ И ПО ЕДНА РИБА СНИМАНА ДОРИ И В МАГАЗИНА И КАЧЕНА В ТЯХНИТЕ ГАЛЕРИЙ,ОТ ТОВА СИ ЛИЧИ НАЙ ДОБРЕ КОЛКО СА РИБАРИ,САМО ПЛЮЯТ И БЪЛВАТ ОМРАЗА И ЖЛЪЧ КАКВАТО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.

Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Емо съвсем си прав, бате! Изчанчиха се съвсем работите. Ти ме знаеш – засичали сме се по язовете не веднъж и дваж – немам сезон последните 6г с по малко от 15 –20 излета... един път ловиш друг път не, така е в тоя риболов учим се един от друг, крадем си занаята така да се каже...важното е да изкарваме добре..
Ама в интернет е друго, братко – хора всякакви и добри риболовци има и риболафци и смешници и пълни комплексари се срещат – виж ми БМВ-то, ти кой се бре, знаеш ли аз колко имам, ти си лъжец ти крадец...и т.н. Мене ми е кеф да чета всичко и смях пада и току виж нещо научиш /най-вече какво никога да не правиш/ :lol:
Както и да еq кажи сега /понеже тука за места се говори/ пречукахте ли Мангъра и ...бехте ли упорити?? :lol: :D
:D
kasiel

Мнение от kasiel »

не бе чакаха те да идеш ти да го пречукаш, а на работа кой ша оди :idea: тя тая не е като оная :lol: :lol: :lol: :lol: ами гледай го БМВ то скоро няма да имаш такова...може само да въздишаш гледайки го и някога като доживееш да си купиш и да се появи един кат теб и да говори така мноо му се радвай :lol: :lol: :lol: Верно си е че има всякакъв народ Емо земи така м/у другото да го светнеш какво става та да е наясно Хлопчо кво става в тоя сезон наготово, после кои бил лудия :idea: като искаш Хлопатаре иди и кльонкай па ела и кажи кво си сътворил а не подпитвай тайно че ми замяза на един друг съфорумец щото все си мисля че сте едно и също :idea: лице, то така подпитва ей така кротко и благо помежду другото за да изсмуче инфо кой и къде и какво е хванал за да може после да иде сам обаче по скоро с още един човек :idea: чудя се на хитреци ли се праите тук няколко човека или на тарикати ?
я пораздухай в твойте излети кво става, гледам пишеш доста били? та белкем и ние чуем нещо от теб , не че няма да ни пратиш в 10та глуха ама си вярвай и че ще ти повярваме :idea:
ох ама и теб ей така да почнат да те пращат та да видиш пак Цонево в дъжд :lol: :lol: :lol: :lol:
прави са всички къде пишат за сом хванат някъде а тои си е ваден на съвсем друго място - прави са щото мноо сте консуматорите тука както казваше Отеца :idea: :idea: :idea:
виж се само колко хитричко подпитваш
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Къде видя да подпитвам тайно бре приятелю? Питам съвсем явно :D пък Емо може да ми отговори може и да замълчи, ама някъде видя ли да питам нещо тебе - не нали? Като си купя БМВ-то тогава...сега не смея. Иначе пиша само с един ник. Казвам се Илиян - най големия ми сом е 43кг - скромно ама си е мое. Аматьор съм още, мъча се да се развивам....Добре че има хора като теб да ми помагат... Абе жена ти да не направи някаква магия за безсъние??? Моля ти се бре човек - пуснете ме да си лягам, че утре съм на работа /в мината/ :D :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Пречукахме го за 2 часа.Иначе по други места,но излизахме само като няма вятър.Аз не носех нищо.Бях на почивка.Там ми е супер.Забравих за разправиите и почнах да си ги представям къде ще ги ловкам.Барутчията знае кви ги редим на сън.Забравих ме парашута и връзвах ме дървета за котва.Пусках ме на различни дълбочини с 3 въдици.Само рибките играеха,но то си беше като кълване.Никога не съ знаел къде се движи сома февруари.Иначе в мрежите на бракониерите влиза.Мене ме провериха горски.Написаха нещо и аз ги помолих да ми пишат 7 кг сом.Исках малко майтап да има и да подпалим фитилите на някой.Водата ледена-времето топло.По фанелка.Минзухари дряна цъфнал,бадема също-гот.Идвам тука и мислех да пунтирам,а те най-големия лъжец ме изкарали.Викам си я си трай,че без друго вече имам сестра.Нямах и сонар-е за тва ме е яд.Не разбрах кво става.А дребна през ноща на лампа гол-след-гол.През деня не пипаше.Хем как си трябва Вандеренде и Сенсас.Това е.починах супер.Ходих по гората да гледам следи от прасета и вълци.Другия месец ще е супер.Пак съм там.Не ми омръзва.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”