Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Някой може ли да даде малко информация за сафрид около Варна ? Днес мислим да влизаме с лодката привечер ? Преди 2 дни бях на Ной на буната видях че хващат чат пат.
По информация на познати лодкари : - няма го още в морето. Вадели по някоя и друга сардина и хамсия и това е.fkazakov написа:Някой може ли да даде малко информация за сафрид около Варна ? Днес мислим да влизаме с лодката привечер ? Преди 2 дни бях на Ной на буната видях че хващат чат пат.
Но може ти да си късметлията, пробвай. То днеска малко калпаво времето, така че умната.
-
- научил се да хвърля
Днес от12 до 16 часа около 5кг сардина,хамсия и 7-8 кандидат карагьоза-това горе долу пред 2ра буна ама доста навътре.
-
- научил се да хвърля
Забравих-и 2 грациgipsa77 написа:Днес от12 до 16 часа около 5кг сардина,хамсия и 7-8 кандидат карагьоза-това горе долу пред 2ра буна ама доста навътре.

Някой случайно да е ударил някой сафрид? 

Мястото е морска гара - Варна.
Сега малко инфо от вчера следобед. Отиване от 17ч. до 21ч. Рибата /хамсия предимно и някоя сардинка/ започна да дава към 18:30ч. и в 21ч. спря. Резултата е :

Към кило някъде.
Извода е : - сутрин рано за сардинка, следобед за хамсия и сардинка /докато я има, де/. Успех на всички.
Познати са останали до 2 ч-посреднощ за хариб, но останали капо 3 човека.
Отвънка на Вълнолома, снощи на ластик са вземали хамсия, някоя и друга сардина и единични бройки хариб.
Сега малко инфо от вчера следобед. Отиване от 17ч. до 21ч. Рибата /хамсия предимно и някоя сардинка/ започна да дава към 18:30ч. и в 21ч. спря. Резултата е :

Към кило някъде.
Извода е : - сутрин рано за сардинка, следобед за хамсия и сардинка /докато я има, де/. Успех на всички.
Познати са останали до 2 ч-посреднощ за хариб, но останали капо 3 човека.
Отвънка на Вълнолома, снощи на ластик са вземали хамсия, някоя и друга сардина и единични бройки хариб.
Днес пред вълнолома 15тина граци,пред траката 3 граци,пред галата 2 граци и пак пред вълнолома 1 сардина.Това от 10 до 16 ч.Явно си заминава или е доста навътре.
- cookies
- научил се да хвърля
Днес между вълнолома и галата,6 граци,много слабо....
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Никой ли от тук пишещите нямаше пред Галата-Черноморец-Фичоза-Паша дере днес ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Кире,аз и cookies бяхме там,но си ловихме кая и дракони 

-
- научил се да хвърля
В събота и аз бях на тези места,навътре(15-20м)екрана на сонара се пълнеше с риба
но чепаретата останаха празни.Накрая каята пак спаси рибарската чест 2кг попчета
на Паша дере.
но чепаретата останаха празни.Накрая каята пак спаси рибарската чест 2кг попчета
на Паша дере.
Събота 26/06/10-3та буна,Траката,Галата - от 10 да 19 часа - 13 сърдинки и 3 тлъсти сафрида уловени пред фара на Галата 

Някой може ли да даде инфо за положението около Каварна??
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Вчера,на буната,надвечер за 1 час - 3 сафрида.nov написа:Някой може ли да даде инфо за положението около Каварна??

Грозна работа
То колкото и по малко да излизаше май съвсем бегаха рибоците