Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дрангово - 26.06.2010
Дрангово - 26.06.2010
Пристигнахме в 5 ч. Настанихме се ,захранихме,разпънахме и зачакахме. Както си приказвахме към 11 едната пищялка
изсвири и резултата (малък , но все пак за своето тегло се бореше доста добре
)
След това отново чакане и към 3 часа реших да подхраня с ракетката. И както хубаво си бях легнал - много мощен удар ( суингера залепна ,сигнала пеее ,а аванса затегнат и затегли въдицата та макарата отиде до суингера горе -долу и скокнах с реактивна скорост ,засичам и усещам голяма съпротива ,сигурен че от другата страна е някой прасе
,и както си се радвам ,вече си мислех ,че рибата е моя ,ама нее . Напъна много здраво още при засечката ,дадох му аванса ,поведох го десетина метра и линията олекна . За нервите да не говорим ,защото не винаги имам шанса да ми се закачи такава риба ,ама случва се !
След това до 8:30 ч. без удар ,сбрахме багажа и газ към Раковски .
Все пак ,като цяло си направихме един добър излет сред природата , а когато съм на риболов винаги ми е забавно , пък и ще дойде другата седмица..

Тези пакостници ни нападаха захранката ,но след това доста бързо бягаха

Разкарах се със спининга в тея папури за около час,но без резултат.

След това до 8:30 ч. без удар ,сбрахме багажа и газ към Раковски .
Все пак ,като цяло си направихме един добър излет сред природата , а когато съм на риболов винаги ми е забавно , пък и ще дойде другата седмица..

Тези пакостници ни нападаха захранката ,но след това доста бързо бягаха

Разкарах се със спининга в тея папури за около час,но без резултат.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Дрангово - 26.06.2010
Хубав шаро 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- и господ не е толокова добър
Браво колега 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На този язовир имаше много щука преди време, нямах празен излет откъм хищник.Какво стана с тази щука не знам, но не съм чул скоро някой да се похвали с добро попадение, а какви щуки са ми удряли там....?Разкарах се със спининга в тея папури за около час,но без резултат.
Имам чувството, че собственика е изкарал с мрежите всичкия(или почти всичкия) хищник, та да не притеснява мирната риба.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- вече хвърля и на тежко