Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Благородна завист ме гризе...Не като към касиела - там е черна - искам БМВ-то му да карам :D
За малко да се довлечем с Торбалана да ви досаждаме, ама аз усрах позицийте /както винаги/ Абе явно Му е рано на гадта, ама пък сте си направили кефа с дребосъка...Иначе горските какво викат - билети - това, онова?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Забравих да ти кажа за горските.Провериха ни и отидоха да спят във вилата на-най големите мрежари на Марта.И ние чакаме да има контрол.Те са си партия там.Единия в полицията е пазач.Веднъж щях да го бия.Първо ми вика,че там има мрежи,а после,че съм ги откраднал.Аз само ги нарязах.Лайнар.Чакай,че се ядосвам.
kasiel

Мнение от kasiel »

Браво Емо добре му го каза :lol: :lol: :lol: ама тои не спира м/у другото да подпитва къде какво и как....щял да дойде с Торбалан може... :lol: :lol: :lol: да дойде верно е...те нали са едно и също лице :lol: :lol: :lol: тая думичка : гадта я ползва ама мноо честичко точно Торбалан :lol: :lol: :lol: а и така подпитва досущ него :lol: :lol: :lol: :lol:

давай Емо разкажи му пита колегата :lol:
Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 4:12 am, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Най съм се смял на Славе.Беше дошъл и чука тука там,но не кълве.Обаче се копнал в две мрежи и така ги резал злобно,че без да иска си отрезал и въжето на лодката.Спуках се от смях.
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Мани братко, няма оправия и това си е - един колега беше писал за Риба Роха - кога ще ти стигнем - точно никога... 30% да изваждат се е нещо... на Тича миналата година...не мога да ти опиша... Иво си закачи буя на парашута за една мрежа - да им я покаже на ИАРАджиите - тогава я извадиха... само обикалят и нема.. те над тях минават---що бензин изгориха да се разхождат.... :D
kasiel

Мнение от kasiel »

а аз за хроничното разтроиство на Торбалан :lol: :lol: :lol: :lol: познато е :lol: :lol: :lol:
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Не съм Торбалан бре човек - Торбалан е Сашо дето пише в манията за сома - там се е пуснал с пълното си име-провери ако искаш... Писах ти как се казвам - сега остава да ме намериш и да си изпълниш фантазиите от кенефа...туко виж ми харесало...Ти спирка немаш ли бре човек - ти си най добрия /след Жоро/, споко?!?
Veronika

Мнение от Veronika »

е така де, тука чете там пише, абе писател и като всеки такъв си има имена зад които се крие нещо като Сирак Скитник
само че нашия бе Пръдливия скитник, Оз, Торбалан и какво ли още не! Що да не е и Хлопалан...то е близко до Торбалан както разбрах че Горубляне е близко до София
:lol: :lol:
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

абсолютно :D
Как беше..."знам те кой си виждам в комютъра ти.."
Ама ти и боб можеш да хвърляш...
Спирам да ти отговарям - първо хвани нещо /за сом говоря/ :D :D :D
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Колеги спрете с личните нападки. Аз лично знам че Хлопатан и Торбалан са две различни лица. Не ми е приятно да ви чета публичните заяждания. Има си лични съобщения за това. Ако бях модератор тук нямаше и един ред от тия глупости да оставя. Сезонът наближава. Търпете се още малко. :D
От Въча по-хубав няма.
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Осемнадесета страница. Браво, Ашколсун. 18 страници /само в тази тема/ ползотворна размяна на взаимни комплименти между колеги и тук таме някоя смислена информация.

Дълго време не влизах и не писах по форума, като от известно време само чета. Чета и се чудя – как може да си толкова нагъл и безочлив. Тъп като гъз му викат още. По принцип стилът ми на писане и контакт с хората е друг, но този пост мисля да бъде по-различен. Дълго време, не, по-правилно е да се каже – МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ, бях свидетел на лъжи, които повторени 100 пъти стават истини. НО по същество те си остават лъжи, дърти и опашати. Големи хора се правят на малки деца и стават смешни в очите на потребителите на форума, които знаят за какво иде реч. Но целта на този пост не е да изнасям информация относно действителни случаи, за които знам /и не само аз/ какво точно се е случило.
Целта ми е да защитя името си, което се използва, въпреки че нямам никаква съпричастност към случая и не познавам човека, който го използва. Както и той мен не ме познава. Така, че от тази гледна точка ми се види некоректно да се дават квалификации за мен при условие, че нито участвам в дискусията, нито присъствам тук във форума повече от месец.
Единственият ник, с който влизам тук и в Фишинг-мания е Торбалан. Иначе през годините съм имал много и всякакви никове, които към момента са заличени. Включително и в доброто старо време, когато още можеше да се пише като гост – тук и в Манията. Тогава, в Нариба бях Кмето. И много работи разбрах за някои хора.
През цялото това време, не съм влизал в конфликт с никой, тъй че съм много учуден от думите на Касиел за мен.
С две думи – аз и Хлопалан сме различни хора и моля да не се дават квалификации от хора, които дори не ме познават.
Само предупреждавам – да не ме замесвате, защото ще започна да вадя керливи ризи и много хора ще се смеят. При това на глас.
Информация от никого не искам, но давам – когато ме попитат.
Айде със здраве и не се ебавай с мен колега Касиел.

А за теб Вероника – спешъл едишън /за да спиш спокойно/ - бил съм кмето, jonny edroto, Александър Божилов –Тура, ОЗ, Пръдливият скитник, Торбалан.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Veronika

Мнение от Veronika »

ако сте 2 различни лица извинявай многоличнико на времето :idea: е ние сме само с по едно име и няма да го сменяме като теб! Аз лично си оставам със съмнение че сте едно лице но това си остава мое съмнение само. Ще си метна боб и ще ми каже :wink: като еднояйчни близнаци сте ми :lol: :lol: :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Торбалан написа:.Само предупреждавам – да не ме замесвате, защото ще започна да вадя керливи ризи и много хора ще се смеят. При това на глас.
:lol: :lol: :lol: :lol: Саше не се занимавай с глупости :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Пак се почна.Не се карайте моля.Различни хора са.Вероника разкажи ми моля те,защо ти харесва да ходиш на риба.Не те базикам-интересно ми е.Моята жена идва заради природата.Тя е много наблюдателна и вижда такива интересни неща,които аз ги настъпвам и не виждам.Някъде пишеше,че световния рекорд по намиране на четирилистни детелини е 170бр. за 24 часа.Моята намери на една полянка на Ивайловград 226 за 3 часа и загуби интерес.Ние ровихме 5 човека и с мъки открихме 6бр.На цонево си ловя костури,а тя ме пита що тъпча вкаменелости.Наистина било е морско дъно.Сега в нас има сумати.На Тича намери един турски пръстен и една златна монета.А я бях пратил за олово да търси,че бялата беше до брега.Като ми трябва да намеря нещо винаги я питам-Къде ми е това и без да споменавам името му тя ми казва там.Много добре се чувствам с нея в природата.Тя все разглежда нещо,а често ми казва там изигра такава риба.Тя лови също,но по странен начин-с дебнене.Пълзи и им пуска в устата.Така и е интересно.А тия неща с боба ги можете всичките жени.И не само тия.
kasiel

Мнение от kasiel »

страст ни е на цялото семейство. и въпреки че сме на море почти не ловим в него. ходим както казва бай Милен само на гьолове. ходили сме и на Ивайловград били сме и за сом и за бяла с отеца но има много да учим още за тоя риболов. радваме се че видяхме много от него на практика. това лято пак ще ходим там и мисля че ще успеем да схванем още и още тайни в тоя риболов. който го познава знае колко е човечен и всеотдаен и като четем тук простотий написани от хора ама хал хабер нямащи си представа що за човек е и направо се изумяваме. шараните са ни любимци, но ловим и други риби разбира се. жена ми не търси детелинки и си закачва сама червейте без да се гнуси или мрънка. напротив прави го с кеф.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”