Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: около Бургас ????
колега утре ще ходя на пороиския ,може ли съвет от теб ,какъв монтаж да използвам мисля на ваглер да е ,ама колко грама,благодаря тиYordanDanev написа:На Поройския излизат таранки по 500-700гр. на плувка близо до брега.

-
- вече хвърля и на тежко
Как да се присъединя към групата?
До няколко дни ще има по-голяма яснота. Засега се уточняват правилата за членство в групата.
А кои сте Виеsnegk написа:Тя е за нас.
-
- и господ не е толокова добър
Предимно за хора които се интересуват от риболова в бургаска област, но без бракониери, хора които имат непристойно поведение, хора които са само консуматори и т.н.Vankata написа:А кои сте Виеsnegk написа:Тя е за нас.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- и господ не е толокова добър
Само да добавя, че това е мое виждане за членовете към дадена група, иначе когато се решат правилата ще станат известни на всички.
п.п.Нека колегите модератори да почистят спама, и моя естествено.Благодаря предварително.
п.п.Нека колегите модератори да почистят спама, и моя естествено.Благодаря предварително.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- koitikaza
- научил се да хвърля
Каридата как мина днес излета?Покрай мен мина на моста на с.Дебелт ти махах ,ти виках ама ти не спря.Споходи ли ви слуката или напротив
Браво момчета два дни ме нямаше но виждам че въпросната "група " най-после ще стане факт. Рубма имаш една бира от мен
.

- каридата
- учете се от него
Не те познавам по физиономия и за това явно не съм те видял,пък и не чух да викаш.ВЗеми сложи твоя снимка на аватара че като се засечем да те позная.Каридата как мина днес излета?Покрай мен мина на моста на с.Дебелт ти махах ,ти виках ама ти не спря.Споходи ли ви слуката или напротив
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- sarfa
- научил се да хвърля
krasi81 написа:Браво момчета два дни ме нямаше но виждам че въпросната "група " най-после ще стане факт. Рубма имаш една бира от мен.
А бе Краси защо само Румбата,а ти ходили някъде?

Хм, и на мен би ми било интерсно ако някой сподели информация за този язовир???Raven написа:.... Ако може да ме насочите или да дадете някакво инфо за големия язовир между Трояново и Вратица
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- YordanDanev
- сериозен играч
Миналото лято даваха да се лови на Трояновсия срещу заплащане, може би и сега ще е така.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Това е язовр Чакърлийка , язовира е частен. Разрешават да се лови само от едната страна на язовира.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Ето това, като от рекламна брошура намерих:
Май може и да го пробваме, освен ако не тръгнем за Суходол

от тази тема.Здравейте пичове!
Вчера ходих на язовира в с.Трояново за първи път,но не бях много подготвен и хванах само едно малко шаранче и много таранки.Язовира е зарибен-има шаран,бял амур,сулка,сом...Абе супер е!Преди няколко дена били хванали 3 кг амур!Иначе излизали по около 1,2,3 кг шарани.Кълве на торен червей и царевица ама може да пробвате и на друго.Лови се най-вече на дъно,но може се пробва и на плувка макар че на плувка се хваща почти само таранка.Не се плаща за пръчка а на килограм уловена риба,но ако искаш може да я пуснеш обратно в язовира всичката риба или да си оставиш 1-2!
Много ми хареса,голямо спокойствие е и най-важното има риба!Даже мисля да си купя къща в селото и уикендите да съм там!
Ако не го знаете къде е ще ви обясня.Минавате през Долно езерово,Равнец,Братово и след това е Трояново-на около 25 км е от Бургас!Като влезете в селото ще гледате в ляво от пътя има едно дървено кафе,веднага след кафето завивате в дясно и карате само направо и излизате на язовира!Само че трябва да отидете от далечната страна на язовира /има едни фургони там/!
На слука пичове!В Събота или Неделя ще се видим там!
Май може и да го пробваме, освен ако не тръгнем за Суходол