Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ароматизатор и захранка за спирала за морунаж край Русе
Модератор: Paublo_Eskobar
Ароматизатор и захранка за спирала за морунаж край Русе
Здравейте колеги.
Аз съм младо момче и нямам опит с риболова на морунаж. Някой има ли виждане за ароматизатор за морунаж. Знам, че обича много вердевас и за това си взех такъв ароматизатор на sensas. Утре реших да пробвам да го ловя на спирала като в нея сложа трохи ароматизирани с вердевас, също така ще пробвам и на трохи смесени с българска захранка с ванилия и коноп. Ако падат трохите много, ще добавя и малко пшенично брашно. Всякакви коментари ще са ми от полза.
Благодаря предварително.
Аз съм младо момче и нямам опит с риболова на морунаж. Някой има ли виждане за ароматизатор за морунаж. Знам, че обича много вердевас и за това си взех такъв ароматизатор на sensas. Утре реших да пробвам да го ловя на спирала като в нея сложа трохи ароматизирани с вердевас, също така ще пробвам и на трохи смесени с българска захранка с ванилия и коноп. Ако падат трохите много, ще добавя и малко пшенично брашно. Всякакви коментари ще са ми от полза.
Благодаря предварително.

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Ароматизатор и захранка за спирала за морунаж край Русе
Здравей, колега от собствен опит ще ти кажа, че при риболова на морунаж и скобар наблегни на хляба в захранката. Не, че не може да използваш и купешките, но забъркай ги с повечко хляб, а ако сложиш и бял червеи в захранката още по добре. Колкото до вердеваса, последните дни изобщо не бутва на него, а си взима на бял и пинки, но щом си го купил пробвай. Незнам дали знаеш, но на вердеваса трябва да ловиш с много тънки и остри кукички за да може да го нанижеш здрав иначе се пука и нестава за нищо. Аз основно ловя на плувка и последните няколко дена съм доволен от риболова, но както ти казах ловя на плувка, при това ниво на Дунав дава по добри резултати от дъното.Успех.
Който го може, си го може!
Здравей, колега.Stivi написа:Здравей, колега от собствен опит ще ти кажа, че при риболова на морунаж и скобар наблегни на хляба в захранката. Не, че не може да използваш и купешките, но забъркай ги с повечко хляб, а ако сложиш и бял червеи в захранката още по добре. Колкото до вердеваса, последните дни изобщо не бутва на него, а си взима на бял и пинки, но щом си го купил пробвай. Незнам дали знаеш, но на вердеваса трябва да ловиш с много тънки и остри кукички за да може да го нанижеш здрав иначе се пука и нестава за нищо. Аз основно ловя на плувка и последните няколко дена съм доволен от риболова, но както ти казах ловя на плувка, при това ниво на Дунав дава по добри резултати от дъното.Успех.
Аз ще пробвам за стръв бял червей,не вердевасе. Ще сложа ароматизатор за трохите вердевасе. Пробвал ли си подобно нещо?

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Извинявай сега видях, че ще ползваш ароматизатор. По принцип е хубаво в захранката ти да присъства и стръвта с която ще ловиш. Пробвал съм с ароматизатор, но съм слагал и бял в захранката и честно да ти кажа незнам ефектът от кое се е получавал. Както ти казах наблегни на хляба и няма да съжаляваш.
Който го може, си го може!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега по русе не правите ли захранките с сух хляб в мрежа от картофи гаца ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Правим но не всички места позволяват мамката.begleca_sv написа:колега по русе не правите ли захранките с сух хляб в мрежа от картофи гаца ?

- Бисо
- сериозен играч
Морунажа по принцип иска мноо храна,и често пъти количеството,не качеството са решаващи......
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
тая година ще има мн риба на гаца само да спадне високото ниво 

Обичам природата, но не само на картинка !!!