Автоконсултация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Автоконсултация

Мнение от bantumi »

Пасата е по-добрият избор според мен,но 1.9JTD на Фиат определено е сполучлив двигател.За тези пари ще получиш екстри,не много стара и икономична кола и евтина подръжка.Минуса му е,че може би гние по-бързо от немските коли,но няма гаранция,че ако вземеш Passat няма да изгние.Зависи как ще го поддържаш и дали ще случиш на автомобил ;)
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

bantumi написа:Пасата е по-добрият избор според мен,но 1.9JTD на Фиат определено е сполучлив двигател.За тези пари ще получиш екстри,не много стара и икономична кола и евтина подръжка.Минуса му е,че може би гние по-бързо от немските коли,но няма гаранция,че ако вземеш Passat няма да изгние.Зависи как ще го поддържаш и дали ще случиш на автомобил ;)
Всички купета на италянките са много добре подцинковани аз изгнил фиат или ланча след 93г. не съм виждал.С изключение на удряни лошо и зле направени такива
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Човека е рибар,и определено му трябва по висока кола.При нас за Пасата и Италянските коли не се чува нищо добро.На Италянските не им са здрави предниците,а Пасатите давали дефекти.Една Астра след 95г. с пласмасовите покрития на праговете и веждите,ще ти върши чудна работа.Опела се е доказал навсякъде,особено със здравата си предница,и височина.Все пак ще ходиш по черни пътища,а това е голям проблем за ниските коли.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравей Митак.Както виждам всеки хвали своят автомобил в което няма нищо лошо разбира се.От 10 г. карам Пежо.Първото беше седан и беше на газ-бензин.Но както и ти спомена комбита си е комби за риболов.Купих си пак Пежо ,но комби и е турбодизел.По-горе колегите ти препоръчаха доста автомобили.Изборът е твой,но гледай да е турбодизел на моменти когато ти потрябва е като истребител.Успех в търсенето.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Митак ,все си мисля че италянките са по-подходящи за неква друга возия :wink: :smt039 :smt045
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Митак тук ще прочетеш много мнения за всякакъв модел коли ,моето мнение вземи си такава която Ти харесваш като модел ,от всичко прочтено до момента съвета за Мерцедесите най ми харесва :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

WV 1.9 TDI е най-железния мотор който съм виждал. Първо беше голф 3 минах 200 000 без проблеми с мотора. Сега съм с пасат 3 единствен недостатък е че няма жабка. Спи се идеално в него и транспорта на такъмите е идеален. От майсторчетата си знам едно , никога италянска кола.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Брат погледни голфа и всички останали.Всички са 4.4. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз и брат ми с нашия Пасат само на луната не сме ходили,само че е двойка 1,8 моноинжекция,мисля че това и Ауди 100 са автомобилите за риболов.Един приятел има Брава,ама нещо не ме кефи,незнам,все пак ти си преценяваш,но по добре немска.Аз на моя му го "турнах",газова,още уляга и чат пат ме дразни,но иначе не се слиза от него.Аз си мисля че много зависи на колко пазена кола ще попаднеш,а не че зависи от марката до толково.А тоя тип двигател мисля поне доколкото разбирам е на всяка дюза има и помпа за впръскване на горивото,по скъп за подръжка но по икономичен.
Аватар
Radnev
новобранец
новобранец

Мнение от Radnev »

Това, че е Италиански дизел не трябва да те притеснява. Все пак дизеловпръскващите системи са измислени от Bosch, а именно италианците вграждат първи първото поколение на common rail-a (на алфа ромео). Принципно със стар дизел (особено common rail) трябва да бъдеш предпазлив от гледна точка на прцизноста на техниката, на която не отговаря чистотата на нашето дизелово гориво (имам предвид помпата и дюзите). Що е техника, всичко е до късмет. Предвид предназначението в бъдеще време на автомобила (споменал си, че ще ходиш на риба с него) бих насочил вниманието ти към единствения недостатък на дизела - неможеш се стопли. Това за студените периоди е важно и е добре да се знае. Но хората са измислили вече всякакви духалки на 12 Волта и какво ли не. Успех
Действителноста е вечното наказание за всички, които се стремят към съвършенство!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Верно всеки си фали своята .Та и аз съм за Астрата.Митак виж адаша бе той неговата не я спира .Питай и него дали е едоволен.За тези пари няма да е на годините на Мареята ама ми се струва , че и дизела им е по добър от Италиянския.

пп:От италиянките само френка либов . :lol:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="Radnev"]Това, че е Италиански дизел не трябва да те притеснява. Все пак дизеловпръскващите системи са измислени от Bosch, а именно италианците вграждат първи първото поколение на common rail-a (на алфа ромео). Принципно със стар дизел (особено common rail) трябва да бъдеш предпазлив от гледна точка на прцизноста на техниката, на която не отговаря чистотата на нашето дизелово гориво (имам предвид помпата и дюзите). Що е техника, всичко е до късмет. Предвид предназначението в бъдеще време на автомобила (споменал си, че ще ходиш на риба с него) бих насочил вниманието ти към единствения недостатък на дизела - неможеш се стопли. Това за студените периоди е важно и е добре да се знае. Но хората са измислили вече всякакви духалки на 12 Волта и какво ли не. Успех[/quote]

Ела да ти пусна парното на моята марея да видиш какво става ..насълзява очи и ти става лошо от жега ..ама това след като си смених термостата .Дизеловите коли също имат работна температура на двг. която в доста случаи е дори по висока от бензиновите с 3-5 * което е предпоставка за добро парно ако всичко е наред по охладителната система на автомобила, А мареите специално дори са с климатроници така че можеш доста прецизно да регулираш температурата в копето колкото ти е кеф .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
snegk

Мнение от snegk »

Ето ти кола.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Целувай ръка и суркай :D :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Сапун ти си рибар човек, най-много багаж съм качвал на VOLVO имат добри дизели и са с мноооооого големи багажници (комбитата).
Пък живееш в северна България и шведа е добър вариант за вашите преспи.
Верно скъпа им е поддръжката ама на 940/980 са висок клас и са качественни.
Пасата ти е другия вариант.
Между другото карам RENAULT 19, казвам го за да не ме обвинят в пристрастие.
Партията караше служебна Мареа комби 100 HP дизел 97г. и беше бъкана с екстри (ABC, ел. пакет, клима и др. шукарийки) колата беше зверски експлоатирана в строителна фирма и още я ползват.
Успех в избора.
Последно промяна от Кузмич на Пон Юни 28, 2010 8:05 pm, променено общо 1 път.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Синхрото наистина е добро, моя предния пасат беше такъв, само че G60 с компресор. Ако синхрото му работи наистина това е колата. Само дето този на линка ми се вижда много лашкан. :roll: Забележи дръжката на вратата на една от снимките колко е оръфана. Имам чувството, че тоя Пасат не си знае километрите...

Изображение

А и сега като я загледах май е удряна отзад - има несходство между двете части на стопа, недобре регулирана врата на багажника и сигурно затова и е пребоядисвана. И то некадърно. Не е за теб.
Последно промяна от Katana на Пон Юни 28, 2010 6:55 pm, променено общо 1 път.
All we are is dust in the wind...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”