Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Анкета. Да има ли групи?
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Анкета. Да има ли групи?
са ще почнем да се праим на велии с тези групи,и така нататък,нека да ги има групите що не ,ама ще почнат заядници и дразги

-
- ще става разбирач
Който иска да се групира и прегрупира даже.Аз смятам че ние дето не мислим да се групираме ще сме най силната група без значение дали тук или на друго място.Поздрави на всички "СЕКТАНТИ" 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- фен клуб-скобар
Бе нека си има. Ама така само ни гложди лУбопитството кво си пишат вътре, нещо интересно, джагара-джугара.
В крайна сметка ако мислим за тех се едно ги нема ква е разликата с преди както беше форумот. Нека си пишат вътре и така.
А сега отивам да си харесам за какво да гласувам
В крайна сметка ако мислим за тех се едно ги нема ква е разликата с преди както беше форумот. Нека си пишат вътре и така.
А сега отивам да си харесам за какво да гласувам

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Много си прав тукаvlado-fidera написа:Бе нека си има. Ама така само ни гложди лУбопитството кво си пишат вътре, нещо интересно, джагара-джугара.
:

-
- вече хвърля и на тежко
Според мен няма нищо лошо да има групи.Може да бъдат на териториален или някакъв друг принцип/спинингисти,фидеристи и пр./ ,но не бива да бъдат затворени за посещения от хора извън групата-поне за четене.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да ама това е целта.Стефан Добрев написа:но не бива да бъдат затворени за посещения от хора извън групата-поне за четене.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- malkia_joro
- разбира нещата
Красотата на живота е в това,че продължава.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А гей-дружинка "Хомо клуб детелинка" ще има ли?
Има ЕДНА група - тази на форума...на всички тук, обединени от едно хоби, независимо кой на к'во лови.
Учим се от другите, споделяме наши знания и преживявания...имаше време, когато бяхме семейство "НаРиба.ком"...помагайки си и т.н.
Разбивката на групи...хм...нали се сещате, че една пръчка се чупи, докато цял наръч - не.
В оффроуд форума имаше наченки на такива групи....с под-форуми за всяка група....е, бързо им писна да се уединяват...няк'во ти става тъпо да си пишеш с няколко човека, с които се и виждате и чувате по телефона...всяко чудо за 3 дни...зат'ва гласувах с "все ми е тая".
П.П. Йо, Бачо!
....ами Чапи? 

Има ЕДНА група - тази на форума...на всички тук, обединени от едно хоби, независимо кой на к'во лови.
Учим се от другите, споделяме наши знания и преживявания...имаше време, когато бяхме семейство "НаРиба.ком"...помагайки си и т.н.
Разбивката на групи...хм...нали се сещате, че една пръчка се чупи, докато цял наръч - не.
В оффроуд форума имаше наченки на такива групи....с под-форуми за всяка група....е, бързо им писна да се уединяват...няк'во ти става тъпо да си пишеш с няколко човека, с които се и виждате и чувате по телефона...всяко чудо за 3 дни...зат'ва гласувах с "все ми е тая".
П.П. Йо, Бачо!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

И аз гласувах с не ,даже вчера пуснах тема за базик за Асеновградска група ама останах не разбран.Моля ви не закривайте най хубавия сайт в България заради на някой си глупостите и болните фантазий,на гьола всички сме равни 

Кире много си прав ама много евалаGODzillata написа:А гей-дружинка "Хомо клуб детелинка" ще има ли?![]()
![]()
![]()
П.П. Йо, Бачо!....ами Чапи?

-
- научил се да хвърля
Тей като гледам се вижда, че по-дборе да сме без групида няма сърдити или т.н.! Все пак си има теми за тея работи

-
- кандидат преподавател
Аз съм А-полжителна ако някой има нужда от кръводаряване съм на среща. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мисля че сериозно трябва да се гледа на отговор 4. 

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- кандидат преподавател
Никакви групи - аз съм индивидуално,един съм аз ,ква група,нямам раздвоение на личността.Ако днес ми е кеф да ловя на плувка,утре може да ми е на фидер,другия ден - на дъно,следващите -спининг,с директни да речем през цялото време,днес съм ловил в Смолянско,утре- в Кърджалийско,други ден- в Асеновградско,Пловдивско и пр.,е кво шибано групиране да си правя?Не участвам по принцип в никакви анкети,но по темата заявявам : "Стига деление,дайте идея за обединение".
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мисля че по-добре неможе да се кажеINCUBUS написа: "Стига деление,дайте идея за обединение".