Автоконсултация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Автоконсултация

Мнение от akoto13 »

Не знам дали е удачно да дадеш 3200,3500 за пасат3 , имайки предвид ,че пасат 4 комбитата почват от 4000.Мое мнение.Просто за тези пари може да се вземе нещо по съвременно и с повече екстри.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз ги давам като пример какво да търси.По автокъщите търговците изнемогват и са склони да свалят цените доста.Ако има познат отвънка ще вземе още по-добра :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Конкретно за jtd мотора , мога да ти кажа че не е никак лош.Аз лично в момента карам 4-ти фиат.Проблема на дизела е в ниският картер ,който е алуминиев и се строшава дори и при лек удар.Това е добър автомобил за почти всичко но не и за риболов.За да не съм голословен ,ще ви кажа за мой колега който чупи трети картер без да е риболовец.Макар да съм "фиатажия" ,дизела не е за теб дори и само заради ниския картер.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

akoto13 написа:Не знам дали е удачно да дадеш 3200,3500 за пасат3 , имайки предвид ,че пасат 4 комбитата почват от 4000.Мое мнение.Просто за тези пари може да се вземе нещо по съвременно и с повече екстри.

При четворките говорим за съвсем друг автомобил. Много лош откъм ходова част и скъп за поддръжка.А ние търсим автомобил за риболов.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

аз карам АСТРА F за проходимост е перфектна нито пасата нито мареята ще минат от там от кадето мине тя, евтина на подръжка( естествено има и много уморени които са съсипани), малко е по малка от пасата но не е проблем, а за разход пасат ТДИ 90 к.с. на дълго може да падне до 4,5 л и данъка като го пишеш с катализатор ще е 20 лева,
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
TVB
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TVB »

Всички автомобили са хубави докато не откриеш японския. Лошото е, че на колегата му е "тънък" бюджета. Желая му успех!
bobivr73
новобранец
новобранец

Мнение от bobivr73 »

Мастер, вземи си vw пасат тройка да се отвозиш.1.9tdi е ЖЕЛЕЗЕН ОТВСЯКЪДЕ. гори около 6л НАФТА на 100 км.за сумата с която разполагаш можеш да се включиш.приятелски съвет не се набутвай с италиянски ''чекии''(автомобили произведени на ботуша) за да нямаш главоболия след това.вулгарно но тези които правят спагети и ми..ти не могат да правят коли. :lol: също така невземай форд във всичките му разновидности.за него е казано купи си форд за да ходиш горд.т.е. да ХОДИШ а не да се возиш :lol: .просто за парите които си заделил фау вето е разумният избор.(не съм пристрастен но това е колата.).търси кола без шибедах.готино е но винаги идва момент когато протича.успех и най вече КЪСМЕТ в покупката.драсни некои ред след като се ''обзаведеш''.ми наслука.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="TVB"]Всички автомобили са хубави докато не откриеш японския. Лошото е, че на колегата му е "тънък" бюджета. Желая му успех![/quote]

Японският пък е хубав докато не се счупи или започне да дава дефекти /че то с теа оригинални части/пък и японките са бегачки на човека му трябва най доброто между цена и качество а за 3000лв само МАрея отговаря на това изискване /ABS,климатроник ,пълен ел пакет ,има и с кожени салони ,голям багажник ,и що годе ефтина подръжка,недостатък е пти JTD алуминиевият картер които е скъпо удоволствие да го шчупиш случайно,но затова има TD 100HP а ламаринен картер и непретенциозен към нафтата и добър екземпляр може да се намери дори за 2500 само че с климатик а не с климатроник.Според мен е неоправдано да дадеш 3000лв. за 20г. кола като Пасат 2 или 3 да речем при положения че Фиата ще е в най-лошия случай 13г. Ако ще е Немско да е Мерцедес .Добър вариан е и Рено Сеник ама ивда по скъпичък .Аз сега съм се навил да си взема един Фиат Панда 4х4 и ше се разцепвам по офроуда ..неудържими са теа палета газят на всякаде и за риболовна кола са отлични ....недостатъка е че пръчките ти тряя да са или само телескопи или не по дълни от 1м
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Убий ма, но толкоз пари за кола мой набор не давам !!!
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Митак наистина недей давай толкова пари за Италиянска трошка,видях колеги ти пишат за немско fw недей се замисляй иначе успех в покупката е безаварийно :drinkers:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Съгласен съм с теб Gan4eff но на td100 картера не е ламаринен.Последния ламаринeн дизелак е на tempra td.
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Първо парите не са кой знае колко. И второ , годината не е критерий за качество. Карал съм фиат TD и мога да кажа че е доста апетитна кола. Нафтата я няма за нищо. Когато купувам кола гледам подръжка,разход,данък.
Мисля,мисля VW му е майката.
Малко се поувлякохме :) . Всеки хвали своето но за мен немското си е немско .
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

ahvoinev написа:Митак наистина недей давай толкова пари за Италиянска трошка,видях колеги ти пишат за немско fw недей се замисляй иначе успех в покупката е безаварийно :drinkers:
Такива изказвания са несериозни.Ти колко италянски трошки строши бе приятел.Сервизите са пълни както с италянски ,така и с немски трошки.Това дали една кола е трошка не зависи от това къде е произведена.
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Още един глас в подкрепа на Пасат комби.
Друга алтернатива малко по-скъпа на цена и поддръжка е Волво 850 комби- първото комби от този размер със предно предаване и огрооомен багажник.
Успех и късмет със покупката!
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

На бензиностанцията на която работя има сервиз. Аз карах Рено 19 и много го хвалех/не бях карал VW/ и рещихме да записваме за един месец какви коли влизат за ремонт. За мен резултата беше плачебен.
1-во място Рено
2 Фиат
3 Пежо

Нищо лично към собствениците на тези марки.И аз бях един от тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”