Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Нова група.
Модератор: sapuna
Нова група.
Прочетох доста внимателно темите за оформяне на групи с ограничен достъп и прием по усмотрение на някого си.Ще изкажа няколко съображения по въпроса(ако някого въобще го интересува):
1.Затворените групи си съществуват и сега-бях някъде,хванах еди си какво,снимката е малка,за да не разберете къде.След 1-2 дни-бяхме с еди кой си пак там...Или пусни ми ЛС,да се разберем кога ще ходим....
2.Колко време ще издържи една група?Ако е от 30 човека и се даде инфо за точно място и в неделя всичките сте там,кво става?Пак пренаселено,пак някой пречи.Пак ли ще криете?
3.Защо някой трябва да преценява моя или друг принос към Форум-а,или "..правилното отношение към природата и рибата...",за да имам честта да членувам някъде си?Ми неговия принос какъв е?
4.Приказката,че ще пишат в общите теми-за какво по-точно?Ако отворите архива-там всичко е описано:и монтажи и възли и т.н.
5.И не на последно място-когато човек започне да пише във Форум-а,в началото пише с точни имена и места.После крие,но реално,никой от нас не си сменя драстично местата за риболов.Така че,ако искам да видя място,достатъчно е да отворя всичките мнения на Х и с висока вероятност ще се ориентирам.
6.От години се дискутираше тази поява на затворени групи.До сега по един или друг начин успяхме да предотвратим разделението.Сега то вече е факт.Да са ни честити новите групи и да им е слука.
Та аз правя нова група:на хората,който доброволно се отказват да членуват в която и да е група,поради което започвам да чета и пиша(където може,не съм проверявал)като нерегистриран.Ако не може да пиша,живи и здрави!
П.П.До утре вечерта ще остана регистриран в сайта,за да мога да отговоря на всеки,които ми пише.
1.Затворените групи си съществуват и сега-бях някъде,хванах еди си какво,снимката е малка,за да не разберете къде.След 1-2 дни-бяхме с еди кой си пак там...Или пусни ми ЛС,да се разберем кога ще ходим....
2.Колко време ще издържи една група?Ако е от 30 човека и се даде инфо за точно място и в неделя всичките сте там,кво става?Пак пренаселено,пак някой пречи.Пак ли ще криете?
3.Защо някой трябва да преценява моя или друг принос към Форум-а,или "..правилното отношение към природата и рибата...",за да имам честта да членувам някъде си?Ми неговия принос какъв е?
4.Приказката,че ще пишат в общите теми-за какво по-точно?Ако отворите архива-там всичко е описано:и монтажи и възли и т.н.
5.И не на последно място-когато човек започне да пише във Форум-а,в началото пише с точни имена и места.После крие,но реално,никой от нас не си сменя драстично местата за риболов.Така че,ако искам да видя място,достатъчно е да отворя всичките мнения на Х и с висока вероятност ще се ориентирам.
6.От години се дискутираше тази поява на затворени групи.До сега по един или друг начин успяхме да предотвратим разделението.Сега то вече е факт.Да са ни честити новите групи и да им е слука.
Та аз правя нова група:на хората,който доброволно се отказват да членуват в която и да е група,поради което започвам да чета и пиша(където може,не съм проверявал)като нерегистриран.Ако не може да пиша,живи и здрави!
П.П.До утре вечерта ще остана регистриран в сайта,за да мога да отговоря на всеки,които ми пише.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Нова група.
...Аз съм с теб колега, даже мисля да сменям форума.
За 6 години и 2 месеца съм чел бая глупости, но такава с разделение не бях срещал, нищо може и да е за доброто на рибата.
Мисля че за форума не е много добре, това групиране, но дано не съм прав.
За 6 години и 2 месеца съм чел бая глупости, но такава с разделение не бях срещал, нищо може и да е за доброто на рибата.
Мисля че за форума не е много добре, това групиране, но дано не съм прав.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Незнам защо си мислите че някой,като е член на група,ще спестява информация на някой от форума.Аз съм достатъчно тъп за да не го направя,винаги съм отговарял на някой на ЛС,ако съм спестил нещо в някоя тема.Само бунтарсвате,даже сега като се замисля тва с групите закъсня,щото всеки обиден си направи форум и си привиква аверчета и всичко това става с одобрение.Примери за такива форуми "групи" има достатъчно,кой където иска да си пише,аз може да съм регистриран в други форуми но тука си пиша,щото от тука тръгна всичко.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Точно защото никой не може да ме обвини в "..привикване на аверчета..",или че са ме привикали като такова,или искане на информация на ЛС,точно за това го пиша.Не съм обиден,нямам форум.Аз съм най-обикновен човек,запален по риболова.Имам регистрации във Фишинга и Хоплеса,но по същия начин имам регистрации и в още 10-тина Форума на Дир-а.Просто да мога да чета,споделям,но не и да изпадам в ситуация на просещ.Регистрацията ми е за "На риба" и аз пиша и споделям с колегите.След като не мога да вляза някъде с регистрацията си,смятам че нямям място там.По същия начин обаче мисля,че тези хора не могат да ползват това,което пиша аз.Paublo_Eskobar написа:Незнам защо си мислите че някой,като е член на група,ще спестява информация на някой от форума.Аз съм достатъчно тъп за да не го направя,винаги съм отговарял на някой на ЛС,ако съм спестил нещо в някоя тема.Само бунтарсвате,даже сега като се замисля тва с групите закъсня,щото всеки обиден си направи форум и си привиква аверчета и всичко това става с одобрение.Примери за такива форуми "групи" има достатъчно,кой където иска да си пише,аз може да съм регистриран в други форуми но тука си пиша,щото от тука тръгна всичко.
П.П.Най-вероятно няма да ми повярваш,но нито един път за годините,откакто съм регистриран,не съм ползвал информация от този,или друг форум,за да отида някъде на риба.Напр.кракът ми не е стъпвал още на прословутите Баражи(дето се изписа доволно за тях.А и на още куп "култови"места.
П.П.П.А дали бунтарствам-ако свободното изказване на собствено мнение е бунтарство,да,бунтар съм.
П.П.П.П.И последно-живота е така устроен,че започва от малкото и чрез обединение се получава голямото,което е полезно и защитава индивида,т.е.единиците,които го изграждат.Обратното води до преждевременна смърт.
-
- сериозен играч
Аз искам само да попитам, понеже не съм на ясно. Примерно членове на дадена група, като пускат тема само членовете на групата ли могат да я четат?

Да,само те ще могат.Отделно,че техните "форуми",няма да се виждат от останалите потребители.Т.е.трябва да се "присъединиш"към някоя,но това не значи,че ще можеш да четеш в останалите.LynyrdSkynyrd написа:Аз искам само да попитам, понеже не съм на ясно. Примерно членове на дадена група, като пускат тема само членовете на групата ли могат да я четат?
-
- сериозен играч
Аз си мислех, че форума е за обединяване на хора с сходни интереси, а не за делене на групички. Както и да е не ми се става член на която и да е група. От тук на там щом дадени теми ще се четат само от определен кръг хора и мойте постове ще са от рода на "браво колега", "супер!!!", "Евала за излета", "а на здраве". Повече тема с излет няма да пусна, дори вече забравям, че имам фотоапарат. Успех!

Хаха добра идея колега и аз смятам да изчакам да видя как ще се развият нещата и да се преориентирам към SetCom..които определено ми допада с либерално демократичното отношение към потребителите си а и имам интерес към климатична техника .Този форум започва да ми заприличва на България /сиреч прави се всичко възможно хората да избягат и да се затрие .....не че 20 човака като се махнат ше се затрие форума ама е тъпо да си гониш "клиентите"по този начин
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Не е важно къде и дали ще отидеш.А и не смятам,че съм "клиент",за да ме губят или печелят.Проблема е,че се разваля нещото,което ми помогна да проходя в риболова.От тук се научих и на такъми и на линии и на много неща.Ако човек се разрови из архива,предполагам ,че ще открие поне 99%от нещата,които го интересуват.Защото никой не се е родил научен.А и тук има доста интересни коментари и помощ не само по риболовни въпроси.Виж в "Разни" и още ....Ма като са решили,решили!Gan4eff написа:Хаха добра идея колега и аз смятам да изчакам да видя как ще се развият нещата и да се преориентирам към SetCom..които определено ми допада с либерално демократичното отношение към потребителите си а и имам интерес към климатична техника .Този форум започва да ми заприличва на България /сиреч прави се всичко възможно хората да избягат и да се затрие .....не че 20 човака като се махнат ше се затрие форума ама е тъпо да си гониш "клиентите"по този начин
Казах го образно а не в буквален смисъл колега.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- научил се да хвърля
Ей това човека е голям....
Голямо нещо станало, че си споделил излета си на хората във форума и на кои места ловиш и т.н.! Нали затова са форумите! Знаете ли какво означава самата дума - "форум" ? Е нека ви разясна... Форумът не трябва да става място за интриги и кавги.Той трябва да е място за стабилна дискусия, източник на информация и средство за забавление. Та нали тези колеги ако ги питаш за някой място дето не си ходих те ще ти кажат... Кои са местата, каква риба има и т.н.! Това са пълни простотии! Нека да опазим форума от такива недомислици! Придържайте се на самата дума, както и не бъдете егоисти! 
На герба ни го пише! "Съединението прави силата"!

На герба ни го пише! "Съединението прави силата"!
-
- учете се от него
Добре де, тук основната мотивация за т.н. "групи" е споделянето на вътрешногрупова информация, касаеща най-вече конкретните излети- водоеми, места; техники, тактики,захранки, стръв и т.н... все неща, които ще са строго вътрешно конфендинциални и всички останали "простосмъртни" са бракониери, консуматори и навляци по презумпция...а не обратното
До колкото разбирам, точно тази постановка е това което колегата Йоцо(пък и доста други колеги) влагат като смисъл в съдържанието на постовете си и се чувстват изключително засегнати. Ми, нормално е да се чувстват "така" и всеки един нормален риболовец и потребител на този(или на друг подобен и с тази нова "опция", Форум)
В края на краищата, който има компютър, има и скайп.. пък скайпа има опция за разговор в група и за правене на отделни групи; има и Л.С., телефони и т.н. ... та не виждам какъв е смисъла от този вътрешнофорумен сепаратизъм и създаване на предпоставки една голяма част от колегите тук, да се чувстват в неравностойно положение и некакси пре...ни
п.п.Йоцо, пиши ме и мен в твоята група, но аз няма да стачкувам- напротив, ще започна да споделям много детайлна информация за водоемите...на които за момента не ходя, но имам подробна информация.

До колкото разбирам, точно тази постановка е това което колегата Йоцо(пък и доста други колеги) влагат като смисъл в съдържанието на постовете си и се чувстват изключително засегнати. Ми, нормално е да се чувстват "така" и всеки един нормален риболовец и потребител на този(или на друг подобен и с тази нова "опция", Форум)

п.п.Йоцо, пиши ме и мен в твоята група, но аз няма да стачкувам- напротив, ще започна да споделям много детайлна информация за водоемите...на които за момента не ходя, но имам подробна информация.

-
- сериозен играч
Ако всички, които не искат да членуват в ничия група верно да си направим една група на всички такива потребители и ние да си пишем там така пък другите няма да могат да ни четат нашите теми.joco написа:Та аз правя нова група:на хората,който доброволно се отказват да членуват в която и да е група.

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те това е истината !stich написа: