Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Съвместен риболов в Бургас
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
Съвместен риболов в Бургас
Такааааааааа.
На 04.07.2010г. , демек в неделя заминавам на практика в Бургас. Ще съм там до четвъртък вечерта , а може и за повече , зависи как се стекът обстоятелствата
Та мисълта ми е има ли навити да направиме един-два съвместни МОРСКИ риболова. Ловят ми се на някой кей или пристанище попчета , лапини , кучета , сафридчета , абе всякакви морски твари.
Проблема е , че два курса ще пътуваме организирано с влака и няма да съм с личния автомобил. Та ако има навити за съвместен риболов ще се разбираме допълнително как ще се намерим , защото ще нощувам в някакви общежития на ХТИ-то , там в началото на града.
А може и с някой да направиме бирено-картофено-цацева среща на някой от полуфиналите на Световното /6-ти и 7-ми юли/.
Та ако има навити , ще се радвам да се запознаем и да половим заедно
На 04.07.2010г. , демек в неделя заминавам на практика в Бургас. Ще съм там до четвъртък вечерта , а може и за повече , зависи как се стекът обстоятелствата

Та мисълта ми е има ли навити да направиме един-два съвместни МОРСКИ риболова. Ловят ми се на някой кей или пристанище попчета , лапини , кучета , сафридчета , абе всякакви морски твари.
Проблема е , че два курса ще пътуваме организирано с влака и няма да съм с личния автомобил. Та ако има навити за съвместен риболов ще се разбираме допълнително как ще се намерим , защото ще нощувам в някакви общежития на ХТИ-то , там в началото на града.
А може и с някой да направиме бирено-картофено-цацева среща на някой от полуфиналите на Световното /6-ти и 7-ми юли/.

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Re: Съвместен риболов в Бургас
"Ще съм там до четвъртък вечерта , а може и за повече , зависи как се стекът обстоятелствата"nikejo написа:Такааааааааа.
На 04.07.2010г. , демек в неделя заминавам на практика в Бургас. Ще съм там до четвъртък вечерта , а може и за повече , зависи как се стекът обстоятелствата![]()
ако случайно останеш и до неделя (11.07) считай на 100 % че сме на линия

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Съвместен риболов в Бургас
Много малко отзиви от морските вълци
Ама както и да е. Да е живот и здраве , аз мисля да хвърля поне веднъж въдицата

Ама както и да е. Да е живот и здраве , аз мисля да хвърля поне веднъж въдицата

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;