Нова група.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Нова група.

Мнение от qno_zloo »

.... :butthead:
Дайте да си направиме такава група , дето сме против групите, поне ще знаем че ще сме най-голямата група с най-малко загуби. :wink:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="LynyrdSkynyrd"][quote="joco"]Та аз правя нова група:на хората,който доброволно се отказват да членуват в която и да е група.[/quote]
Ако всички, които не искат да членуват в ничия група верно да си направим една група на всички такива потребители и ние да си пишем там така пък другите няма да могат да ни четат нашите теми.[/quote]

ЗА :D
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Май само си чешите езиците..Бъдете конкретни и кажете,кое от правилата на форума е нарушено при направа на подобна група?
Който идва на риболов към Бургас да попита.Винаги ще му се даде информация!
..от къде това негодувание към една страхотна идея ??
AC/DC
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Винаги съм се кефил на новостите в nariba.com,ама тоя път с тия групи :? нещо глупаво ми се види :roll: Ще членувам в група "против групите"!Като знак на протест и несъгласие разбира се :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

ТАРАЛЕЖ написа:Май само си чешите езиците..Бъдете конкретни и кажете,кое от правилата на форума е нарушено при направа на подобна група?
Който идва на риболов към Бургас да попита.Винаги ще му се даде информация!
..от къде това негодувание към една страхотна идея ??
как откъде ? аз като новобранец в този сайт и не толкова въдичар, влизам ей така да почета ,да науча нещо, че току виж съм грабнал и аз въдица вместо харпун...отваря ми се началната страница с теми, виждам интересни заглавия и....ядец ....не мога да чета тук , не мога да чета там....поне ги направете да не се виждат че дразнят равните от по-равните, иначе - четете си ги сами :butthead:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Форума взе да си губи смисъла с тия групи,ми вземете си направете регионални форуми и си пишете там.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Що така типично по български винаги гледаме да оплюем нещо ново и да го погребем в зародиш, наместо да му дадем шанс и да видим ще го бъде, или не и тогава да критикуваме, ей това не мога да разбера?!?
И аз съм с колебания за това нововъведение, но не съм нито краен отрицател, нито краен подръжник!
Понеже всичко тръгна от бургазлии и най-много тях ги дъвчат да упомена , че точно тяхната група, а те са много голяма група приятели и съмишленици и баш всеки уикенд тея пичове в различен състав са на риболов някъде около Бургас в доста голяма численост, и както е видно са едни от най-активните в този форум, и като теми и присъствие въобще!Който е бил на Националните Срещи знае, че бургаската група е най-организирана и може би най-многобройна, те така си и ходят за риба най-често дружно!Който е имал шанса да се запознае с тях , знае че са супер отзивчиви и добронамерени към всеки!
Няколко пъти съм се обаждал на различни хора от "б.група" и винаги са ме водили къде ли не на риболовлов-и на море и на река и на язовир, и то на места където никога не бих намерил, дори и да ми обяснят, така че за по-отзивчиви, организирани и готини хора(като група) в този форум за мен няма, не искам да изброявам поименно, че някой ще пропусна, но говоря за всеки един от тях, с когото съм се виждал, а и с такива скоито само съм се чувал и винаги са били на среща било с инфо, било директно като куфар да ме разнасят по водоемите!
Всеки месец има регионални срещи, няколко пъти в годината и национални, отворени са за всеки, ходете(идвайте) бе хора, опознавайте се, запознавайте се, обменяйте инфо и т.н.
Дайте да видим дали ще проработи идеята за групите, пък ако не, една бърза точка на всичко и край, защо се държите като обидени толкова хора и все негативното гледате!?
Не виждам никой да има намерение да се изолира от форума за това, че членува в някаква си група !
Последно промяна от Jechev на Вто Юни 29, 2010 9:09 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Malkiq_Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Malkiq_Ribar »

Доста отдавна съм в този сайт дори и да не съм толкова активен си чета и си разглеждам това което ми трябва . Та тия групи изобщо не ме интересуват . Не мисля , че някой като е в някоя група го прави по - добър рибар или му дава предимство за места или водоеми или някакви подобни работи. За мен си е важно да си ходя за риба и да си правя кефа сред природата пък дали съм член на някоя група ми е все тая . Това си е моето мнение .Успех на всички !
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Не виждам никой да има намерение да се изолира от форума за това, че членува в някаква си група !
Е да де!!!Ама нали темите и мненията в тази група няма да са достъпни за нечленуващи в нея?Тва,ако не е изолация....здраве му кажи :D
Вие не можете да четете този форум :?: :?: :?: Няма да го четем тогава :D
Последно промяна от chanio на Вто Юни 29, 2010 2:31 pm, променено общо 1 път.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Добре бе хора......какво толкова лошо видяхте в групите?!?!?Мен нито са ме канили ,нито съм се натискал да съм в някоя група.....Ама нито се цупя,нито вдигам врява до небето.Погледнете реално-от какъв зор софиянец да членува например в Бургаската група,и едва ли ще е голяма загуба за софянци ако не могат да прочетът инфо за Мандрата или Вая....Обаче ако до това инфо имат достъп браконйери и други боклуци от региона????За това помислихте ли?Реално погледнато решението с групите е много добро в борбата със браконйерите и навляците....А колкото до това че във форума има доста читатели(мъртви души,консуматори)ами сори момчета ще трябва да почнат да пускат теми и те :)
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

shumaher_k написа:
Gan4eff написа:Хаха добра идея колега и аз смятам да изчакам да видя как ще се развият нещата и да се преориентирам към SetCom..които определено ми допада с либерално демократичното отношение към потребителите си а и имам интерес към климатична техника .Този форум започва да ми заприличва на България /сиреч прави се всичко възможно хората да избягат и да се затрие .....не че 20 човака като се махнат ше се затрие форума ама е тъпо да си гониш "клиентите"по този начин
Колега ела при нас тукhttp://bgcarpmania.bulgarianforum.net
Доста по приятно е и всички сме си една група :wink:
Значи за група не може, а за двайсе странични форума може :lol: Смях, смях, чак рев :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Значи за група не може, а за двайсе странични форума може Смях, смях, чак рев
...хаха, та това да четеш и пишеш в 20 форума , какво има общо с групите.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Може може !!!след като духът на Хитлер не витае наоколо, може.

Добре бе хора......какво толкова лошо видяхте в групите?!?!?Мен нито са ме канили ,нито съм се натискал да съм в някоя група.....Ама нито се цупя,нито вдигам врява до небето.Погледнете реално-от какъв зор софиянец да членува например в Бургаската група,и едва ли ще е голяма загуба за софянци ако не могат да прочетът инфо за Мандрата или Вая....Обаче ако до това инфо имат достъп браконйери и други боклуци от региона????За това помислихте ли?Реално погледнато решението с групите е много добро в борбата със браконйерите и навляците....А колкото до това че във форума има доста читатели(мъртви души,консуматори)ами сори момчета ще трябва да почнат да пускат теми.

Ми това което чета никак не ми се връзва с думичката Форум...По скоро нещо като часни клубове че получава,само дето членски внос няма /ама то някои може и да си въведат /
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
snegk

Мнение от snegk »

qno_zloo написа:
Значи за група не може, а за двайсе странични форума може Смях, смях, чак рев
...хаха, та това да четеш и пишеш в 20 форума , какво има общо с групите.
Общото е, че отделни групи от хора си правят форуми и не пишат тука.Поне членовете на групи са активни във форума и то доста по активни от някой не членуващи.
Изобщо до кога ще се дъвче едно и също нещо.Харесва ти някоя група или друг форум, регистрираш се или ставаш член на група и пишеш там.Ако не ти харесва не членуваш или не се регистрираш.Защо трябва някой да дава наклон на х.... на друг :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

qno_zloo написа:.... :butthead:
Дайте да си направиме такава група , дето сме против групите, поне ще знаем че ще сме най-голямата група с най-малко загуби. :wink:
+1
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”