Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

клипове за риболов с щека...
Модератор: bobopeli
клипове за риболов с щека...
Здравейте колеги, прегледах и прочетох всички теми и постове с клипове и филми, но никъде не намерих клипове относно щеката... т.е. мен ме интересуват клипчета за въведение в риболова с щека, техники и др. Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен!!! НАСЛУКА !!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: клипове за риболов с щека...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
а аз търся клипове за риболов с директен терескоп
Paublo_Eskobar написа:http://bgzona.info/details.php?id=1177
Брате гледах го тоя линк 100 пъти ама не ми дава да се регистрирам... и не знам как да го направя... ако имаш някаква идея или съвет пиши!!!
п.п. Има ли клипове на Боб Нуд преведени или със субтитри???... или на някой друг...
Ако имаш регистрация търси ТУК Има това,което търсиш !To4ko написа:Paublo_Eskobar написа:......... ама не ми дава да се регистрирам...
- StoychevV
- разбира нещата
http://www.zamunda.net/details.php?id=104889&hit=1 ето този торент.Вътре са няколко филмчета за риболов но щека и фидер с Боб Нъд 

здравейте колеги,искам мнение за GRANDE SLAM new supreme 11m. Pole ref:tom59 и SIGNAL 12.5m Carbon take apart pole
защото се интересувам от закупужане на щека но незнам дали тези са добри,цените са мн добри
предварително благодаря за всяка информация..........и наслука
защото се интересувам от закупужане на щека но незнам дали тези са добри,цените са мн добри
предварително благодаря за всяка информация..........и наслука
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски