Автоконсултация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Автоконсултация

Мнение от Gan4eff »

Е ако си направи една разходка до Италия и за 500Е може да намери Сеник.Аз кола преди да съм я видял на живо немога да препоръчам или одобря защото почти никога не е това което изглежда ..а такива обяви се срещат разбира се но или не отговарят на истината /колите /или цената е сгрешена уж случайно, а не са и малко случаите когато продавачите са на зор и цената е ниска за да се шътне по бързо возилото .Като се замисля обаче и на фона на тази псевдо криза и задръстването на автокъщите с коли ...би могло и да е истина /цената на обявата/за нещо което си заслужава .ама кои може да тръгне и да провери всички такива обяви..дали колите са имане ???най малкото което е преди да закупиш кола трябва да я закараш на диагностика която е от порядъка на 20 -30 лв и ако не става кво праим отиваме за друга ...Но все пак ако обявата е за тази цена и колата си заслужава /след оглег /си струва определено .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

тази я видях случайно на първа страница, при вип обявите, а на четвърта и пета цените продължаваха да са от порядъка на 3000-3500лв, но за коли 96-97г.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Митак знаеш,че колата е бирник и оттам отърване няма.Всяка кола си има кусури,които обаче излизат с течение на времето и ако смениш марките не ги знаеш.Така че като си харесал Фиата търси познат дето има такъв да те упъти какво да гледаш или го вземи с теб.Ако си се спял на дизел сега според мен не е сезона за купуване на дизел.Внимавай че много ги лекуват с трансформаторно масло-мотора пееее та мърка и като сипеш нафтата олеле.Ако си решил за Пасат3 тди 1з мотора аз съм с такъв и мога да те упътя имам и кабел и софтуер за диагностика там мога да ударя едно рамо.Знаеш че неударена жена и неударена кола няма.Каквото ти хареса на теб вземи това.Успех в покупката!!!
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
gorskia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gorskia »

PREDATORst написа:Бате аз карам Ланча Дедра която всъщност е по добрия фиат..........
Подкрепям думите на колегата . На въпроса дизел или бензин - по добре бензин на газ .
Вече има доста добри газови инжекциони . Разгледй и комбито на Форд Фокус / само предложение /
Относно вановете не бих избрал Еспейса , има и други ванове . Примерен
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Успех с покупката
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Аз да си кажа моето мнение!
По-добре задно от колкото с предно!Едно,че натовариш ли багажа, задницата кляка и тези с предното нямат никакво сцепление и на това отгоре по-сложна предница според мен(поне такива слухове имам за Ауди А4 и нагоре)
А иначе ако има 4х4 е още по-добре и от двете,но там разхода си е съвсем друг!
Така да се върна!
Карал съм и съм се возил във всякакви(без френските и японските)и стигнах до извода,че със задното предаване ми е по-добре и не само а просто самото тегло е в съотношение 50:50 !Минах през Опел Вектра 1,6 моноинжекция-дефекти в комутатора-смених 3 пъти,никаква возия,никакво удоволствие и натоваря ли се мъчи и разхода ми достигаше 9-10 л. на 100км-смесен!
След това БМВ е36 318is от него съм по-доволен-върви повече и харчи почти колкото Вектрата,от там багажника ми бе проблемен!Реших да си търся комби, тръгнах от е34 525ТДС...минах през е39 525ТДС, докато не се спрях на е39 530д автомат!
Моето предложение е Е34 525TDS touring !
Ще кажа защо!
-голям багажник
-цена около твоето предложение
-нивомат
-задно задвижване
-винаги има части нови и втора употреба

С 3 литровия комън рейл се издокарва на разход колкото 2,5ТДС а именно с багаж до Радута и обратно разхода ми бе винаги под 9л/100км и с помоща на нивомат си запазва същата височина!
Аз като видях другите колко бяха клекнали направо се учудих!
Багажа ми беше-лодка уфимка,маса,легло,палатка,такъми,2 сака с топчета,половин чувал суха царевица,3 кофи по 10л. сварена,сак с монтажи,сак с дрехи,храна,напитки,дюшек,акумулатор 100 Ah и др. за което спокойно си го побирах!
Успех! :rolleyes:

p.s. Ето ти например E34 525TDS Facelift http://www.mobile.bg/11236863231650023
Последно промяна от cucko на Вто Юни 29, 2010 1:28 pm, променено общо 1 път.
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Надявам се не говориш сериозно че БМВ е ефтино за подръжка и гори малко ?!?!?!?Че 9 л на 100км. малко ли са бе колега, нафтата е 2,40лв.Пък да не говорим за 6 цилиндовите двигатели на БМВ.Голяма излагация с охлаждането там на последните цилиндри.А зимата на леда кво ше праим с това задно незнам .БМВ си е газарска кола ,за семейна може да е добра ама за риболовна НЕ като не говорим за джиповете им .Багажът които си изписъл спокоино ще се събере в което и да е комби .Аз в моито събирам 4 бр. 80л бидони с джибри + 2 души /шофиора и още един от дясно/верно кляка ама до казана стигнах .
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Аз само си дадох мнението,не го натискам да си взима!
Виж аз след като съм имал бмв и отново пак бмв то значи си ми е заслужавало,след него пак ще е БМВ!
Огледай се наоколо,защо във Франция съкръщават работници в завода на френски автомобили,а от япония изтеглят тойоти заради проблем и през това време в Германия увеличават и прозвеждат още модели !
А това, че трябва джип или ван просто не му влиза в предложената цена!
Има за още какво да поспоря но не е това целта!
Дайте им втори шанс!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ужас :shock: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

А с това БМВ зимата в Горна ко ша прай .Ша трябва да си вози отзат постоянно някоя торба пясък :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

ivo75 написа:А с това БМВ зимата в Горна ко ша прай .Ша трябва да си вози отзат постоянно някоя торба пясък :D
Как какво....ще дрифти!
Ей го на мойто как се справя спрямо Гоуф :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=q9oTDM04_WQ

p.s Само един въпрос.
Има ли ТИР с предно предаване? :lol:
Дайте им втори шанс!
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

:) Кво стаа тука бе......???.САПУНА на 4-та страница каза благодаря,.........Развихте още 200метра корда по инерция :) Затегнете малко брензите.
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Нищо нищо,аз си следя дискусията!
След доста размисъл,усмисляне на вашите предложения и допитвания към познати в бранша изборът ми се свежда до Opel Astra или Peugeot 306
Набелязал съм си няколко автомобила и утре тръгвам на оглед! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

германците ( в частност BMW) увеличават продажбите си благодарение на систем за задвижване на пежо и тойота, мерцедес пък искат да започнат работа с рено-нисан и така нататък...
бях обещал едни снимки...
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
асистентът ми е 1.80м
Може и още
Изображение

Изображение
и това амо не става за шаранджии...
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Тъй тъй са гледай кво става относно Астрата и пежака то мнения то чудо ше е ..Аз залагам за Пежака
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

И аз да кажа - барабар Петко с мъжете - ОРЕЛА Е ГОЛЕМА КОЛА :P след като се качи до връх Триглав над село Тъжа :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”