Нова група.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: Нова група.

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Добре де нали темите във форума трябва да са достъпни до всеки потребител. Наистина е много страно да искаш да прочетеш дадена тема защотот ти е интересна, но да нямаш възможност защото не си част от групичка. Примерно "риболов на плувка еди къде" си пусната от колега от бургаската група или "риболов на спининг със снимки" и аз за да прочета и да се порадвам на темата трябва да ставам член на бургаската група? Е хубаво, ама аз какво общо имам с Бургас, че да ставам член на тази група? Нито познавам колегите, нито мога да им дам полезни съвети относно водоемите в техния район, нито пък ме интересуват такива за тази област на България защото не ходя там на риболов, а просто искам да се порадвам на хубава тема, която са пуснали. Все пак нали форума се казва nariba.com, а не naribapogrupichki.com
Изображение Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

LynyrdSkynyrd написа:Добре де нали темите във форума трябва да са достъпни до всеки потребител. Наистина е много страно да искаш да прочетеш дадена тема защотот ти е интересна, но да нямаш възможност защото не си част от групичка. Примерно "риболов на плувка еди къде" си пусната от колега от бургаската група или "риболов на спининг със снимки" и аз за да прочета и да се порадвам на темата трябва да ставам член на бургаската група? Е хубаво, ама аз какво общо имам с Бургас, че да ставам член на тази група? ....
Приятелю, не оставяй с грешно впечатление, че в групата ще се пускат репортажи недостъпни за другите потребители! Затова си има обособени раздели и темите ще си бъдат отразявани на същите места, където и досега са били. Групата е за по-свободното общуване м/у нас самите и споделяне на информация за нашия край, която не виждам с какво би била интересна на хора извън Бургаския регион.
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

rumci написа:...... Групата е за по-свободното общуване м/у нас самите и споделяне на информация за нашия край, която не виждам с какво би била интересна на хора извън Бургаския регион.
По кои/чии критерии? Кой ще определя коя информация ще е интересна, и коя не за тия извън групите? :wink:
Няма форум, в който да са създадени групи и да е станало по-добре. Тъкмо обратното. Имам преки наблюдения върху такъв с групи и то доста по-рано създадени от nariba.com. Ами че то от мерене на кардани, самохвалби и нецензурни простотии няма друго. Щото всеки иска да доминира, да е хванал най-голямата риба, да е най-добрия, а това в едно малко общество като групата се постига много по-лесно отколкото в големия форум. Както и да е. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Едни да се събират в групи, други да спрат активността си в този форум. Всеки решава сам за себе си.

П.П. Някой направи ли си труда да забележи колко по-малко нови теми има откакто се образуваха групи? И какви теми се пускат въобще? :wink: Промяната е чувствителна. :idea:
All we are is dust in the wind...
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ще потърпя още 2-3 дена това и ако не се промени нищо си бия шута от тоя "форум".Това е страшна простотия.Не знам чия глава го измисли,но бъдете сигурни че по тоя начин форума ще загите.Дано не позная. :!: :!: :!:
Живи и здрави.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Абе за загиване няма да загине /групарите ще си останат и ще им стане скучно в групите и ще ги премахнат /Ама ако ще е така защо просто не си кажат че всички с по малко от определен брой мнения в определени раздели да се чувстват излишни .Демек 100 човека/ няма и толкоз / искат сами да си ползват форума ..Да се осамотят както зе изразяват ...аз се осамотявам с жената или с някоя приятелка ама у форумите не се осамотявам незнам как го разбирате вие ама аз така го разбирам .И как разбра колегата Румци че не ме интересува кво става към Бургас ???Това че съм от Ямбол не значи че Бургас ми е чужда дестинация ...като се има в предвид че цялата ми рода е в Бургас ..ама защо трябва да го изтъквам за да разбера каде се ходи за риба там ?кои кръчми са вървежни в момента ? има ли мацки по плажа ?и т. н. според мен кое ми е интересно си го определям аз ,а не някои друг .А това че ти си го написъм на добра воля ОК благодарско /невярвам някои форуми да дават хонорари за постове /....Абе кво съм седнал да се разправям ..правете квото знаете ВИЕ С МНОГОТО ПОСТОВЕ ГРУПИРАЛИ СЕ /осамотили/ в едно пространство като интернет .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Чакай бе,пич!! Какви са тези ултиматуми?
Не натрапвай идея за напускане на форума! Кажи къде грешим,защото май.. никъде.
Имайте търпение.Още нишо не е започнало,вие дай да го разваляте..
Казват че доблеста на мъжа е в търпението!!
AC/DC
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Имам един въпрос към всички, които са против групите.
Колко от вас редовно споделят информация във форума за местата, където риболовствате(не става въпрос за платени водоеми)? Колко репортажа, с подробни обяснения за самия риболов сте дали?
Аз лично не виждам да са повече от 2-3 човека. Разберете, няма как ако редовно споделяте местата си, да не се усетите в един момент, че сте се превърнали в кръводарител на хора, които просто стоят пред комповете и си извличат инфото, без да дават нещо насреща.
Случвало ли ви се е да отидете на любимото си място, за което сте разказали така подробно предната вечер пред целия форум и то да е вече заето преди вас от консуматори кръвопийци.
Може би когато го направите, ще разберете какво имам в предвид!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Каде в правилата на форума пише че трябва задължително да имам (Х) поста на месец за това каде съм ходил и кво съм ловил ??? И нали уж групите са ви само за да се усамотите а инфото кои къде пак ще стели да го споделяте в общите раздели ...Тогава кво те бърка колко теми имам аз и колко теми Бай Шефкет от горно Ботево.Нима знаете места на които човешки крак не е стъпвал и след като сте го споделили се е напълнил с хора ???аз не вярвам на това твърдение .Като ти е заето мястото отиваш на друго и така ..Аз не се сещам или поне не съм чувал за рибар които си е платил място на някоя река и само тои да си лови там /не говорим за бракониери ..и без форуми те са навсякаде/.Така че това което правите момчета е едно голямо разделение което не е положително качество но пък е присъщо за Българите .аз специално имам най малко файда от това са споря с вас да си споделяте излетите под простата причина че дори нямам билет за тази година и малкото излети които имах бяха докато ми изтече стария билет /въпрос на време което нямам/дори винетка нямам на колата си защото работата ми е само в града ама чета форума редовно,но ме дразни това което се опитвате да направите с този форум ,обаче вие така или иначе ще направите това към което сте се засилили така че защо ли си хабя клавиатурата незнам
Последно промяна от Gan4eff на Вто Юни 29, 2010 6:09 pm, променено общо 1 път.
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

От Марица,Въча,Пясъка,Домлян,.... и т.н. От всички места,които съм посещавал съм давал инфо,както у форума,така и на лични.След репортаж от реката(Марица) 2 седмици неможах да си хвана мястото :D ...ама никога не съм си мислил,че някой ще ми хване рибата или пък че благодарение на мен е там.Пък да ме било яд или да не споделя(крия)...не са ми познати тия чувства!Точно поради тая причина не те(ви) разбирам кво имаш(те) предвид!!Кво е тва чувство на принадлежност-местата само ваши,инфото само за вас :?: ....големи мъже :!: кръводарител-кръвопийци...глупости
Starshel
новобранец
новобранец

Мнение от Starshel »

Здравейте колеги,

регистриран съм повече от година. С интерес следя как се развива форума и ми прави, не много приятно впечатление отношението на определени колеги, които за най - малкото нещо се нахвърлят върху някой, който волно или неволно е сбъркал мястот и темата. Модераторите много еднолично трият и изхвърлят теми. Да има правила, но кото няма да има кой да ги чете, какво че ги има. Сега пък и затворени групи. Това няма да помогне на сайта и форума да се развива. Нека бъдем по толерантни един към друг. Все още това е един, според мен добър форуми и трябва да е полезен с коментариите, които се правят. Вместо да се правят глупави изказвания, то ще бъде добре да се насочат усилията на форума да направим така, че със споделянето на информация, да направим живота на бракониерите труден и да се опитаме с инициативи да спасим и малкото запазили се красиви кътчета за риболов.
Иначе ще бъде жалко за положените усилия и в крайна сметка, въвеждането на ограничения с течение на времето ще ликвидират направеното.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Приканвам и Ви моля да не се агресира и да не поставя ултиматуми.
Мислете като възрастни и не изпадайте в излишни спорове.
Всеки има право на личен избор нали... ?
Не е нужно във всеки раздел има теми за или против Групите!
Има идея, пробва се, и се разбира дали е удачна или не.

п.п Нека дадем на времето да покаже.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Абе хора какъв е тоя негативизъм,какви са тези спорове и караници?Не е ли най-важно да сме живи и здрави и всички около нас?Не е ли по-важно да има риба в реките,язовирите и морето,да имаме време и възможност да практикуваме любимото си хоби?Бъдете живи и здрави и успех във всяко едно ваше начинание.Със или без групи форума е мястото където трябва да се обединяваме а не да се разединяваме,тъй мисля аз.Успех на всички във всичко,ако съм обидил някой моля да ме извини...
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Явно всеки има своята теза за групите и тя не може да бъде променена .
Давал съм инфо и ще продължавам да го правя, но има неща, които се споделят само с приятели и хора на които имаш доверие. Аз ще се възползвам от тази опция, която предоставя форума и смятам да спра до тук по темата.
Уважавам всички мнения и само времето ще покаже кой е бил прав.
петър василев

Мнение от петър василев »

Starshel написа:Здравейте колеги,регистриран съм повече от година. Вместо да се правят глупави изказвания, то ще бъде добре да се насочат усилията на форума да направим така, че със споделянето на информация, да направим живота на бракониерите труден и да се опитаме с инициативи да спасим и малкото запазили се красиви кътчета за риболов..
Глупави изказвания :roll: ми да,,,,обикновенно като не ни оттърва на другия изказванията стават глупави.
Как бе колега според теб да спрем бракониерите :?: :roll: Освен да вземем твоята тактика,,,за всяка година да пишем по 3 поста и готово :lol: Тогава наистина ще се развива този форум :lol: За какво влизаме във форумите,,,,да почетем нещо ново ,което не го знаем ,,нали,,,,,,,да ,но нали пак трябва някой да напише някоя новина,било то нов монтаж или каквото и да е,питам се ,,,ще го направиш ли ти :roll: БА :wink: ,даже и за спам -темите имаше много ,които бяха против,макар,че наистина повечето писано там са глупости ,но и от тях си има нужда,,,малко да се побъзикаш с приятели и да се разтовариш след тежкия роботен ден.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Глупави изказвания :roll: ми да,,,,обикновенно като не ни оттърва на другия изказванията стават глупави.
Как бе колега според теб да спрем бракониерите :?: :roll: Освен да вземем твоята тактика,,,за всяка година да пишем по 3 поста и готово :lol: Тогава наистина ще се развива този форум :lol: За какво влизаме във форумите???

Да разбирам ли че ако според това което си написъл и ги няма темите по форумите за риболов ,няма да има бракониери.Тогава за какво влизаме по форумите???Добър въпрос КИ ?!?!?!?!?Тук стана доста смешно и противоречиво...уж ше се усамотявате ?!?!?сега и с бракониери зехте да се борите.Еййй голшма работа сте тва групаджиите ...дерете хапите само и само да се отделите от ядрото ама след като и контролният орган на сайта ви подкрепя ще се групирате та пушек ше се вдига .Ай да ви е честито групирането.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”