Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Нова група.
Модератор: sapuna
Re: Нова група.
Глупави изказвания
ми да,,,,обикновенно като не ни оттърва на другия изказванията стават глупави.
Как бе колега според теб да спрем бракониерите
Освен да вземем твоята тактика,,,за всяка година да пишем по 3 поста и готово
Тогава наистина ще се развива този форум
За какво влизаме във форумите???
Да разбирам ли че ако според това което си написъл и ги няма темите по форумите за риболов ,няма да има бракониери.Тогава за какво влизаме по форумите???Добър въпрос КИ ?!?!?!?!?Тук стана доста смешно и противоречиво...уж ше се усамотявате ?!?!?сега и с бракониери зехте да се борите.Еййй голшма работа сте тва групаджиите ...дерете хапите само и само да се отделите от ядрото ама след като и контролният орган на сайта ви подкрепя ще се групирате та пушек ше се вдига .Ай да ви е честито групирането.

Как бе колега според теб да спрем бракониерите

Да разбирам ли че ако според това което си написъл и ги няма темите по форумите за риболов ,няма да има бракониери.Тогава за какво влизаме по форумите???Добър въпрос КИ ?!?!?!?!?Тук стана доста смешно и противоречиво...уж ше се усамотявате ?!?!?сега и с бракониери зехте да се борите.Еййй голшма работа сте тва групаджиите ...дерете хапите само и само да се отделите от ядрото ама след като и контролният орган на сайта ви подкрепя ще се групирате та пушек ше се вдига .Ай да ви е честито групирането.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- вече хвърля и на тежко
Колега rumci, айде да не вменяваш вина, че не сме споделяли информация за излети! Никъде в регистрацията за форума няма задължаващо условие за това. Освен това информацията не се състои само от излетите, дори бих казал, че мен специално точно те най-малко ме интересуват. Далече по-важно е за мен да науча повече за такъми, захранки и методи за риболов отколкото това кой, колко и какво е уловил.rumci написа:Имам един въпрос към всички, които са против групите.
Колко от вас редовно споделят информация във форума за местата, където риболовствате(не става въпрос за платени водоеми)? Колко репортажа, с подробни обяснения за самия риболов сте дали?
Аз лично не виждам да са повече от 2-3 човека. Разберете, няма как ако редовно споделяте местата си, да не се усетите в един момент, че сте се превърнали в кръводарител на хора, които просто стоят пред комповете и си извличат инфото, без да дават нещо насреща.
Случвало ли ви се е да отидете на любимото си място, за което сте разказали така подробно предната вечер пред целия форум и то да е вече заето преди вас от консуматори кръвопийци.
Може би когато го направите, ще разберете какво имам в предвид!
Основната цел на форума не е споделянето на излети или греша? Ако греша, значи не тук ми е мястото, само дето като се регистрирах нямах такова впечатление за разлика от сега с тия групи. Така че не говори за кръводарителство и подобни глупости, моля. А това с "консуматорите-кръвопийци" е толкова смешно, че дори няма да го коментирам. Ламята Спаска. Смях...
All we are is dust in the wind...
-
- учете се от него
Добре де, аз също съм един от хората, които изключая кратките ми отсъствия от Форума, винаги съм си споделял излетите си, като в по-голямата си част те са на свободни водоеми
По времето на тези отсъствия съм ги споделял в други форуми, като все пак се съобразявам какво точно ще пусна в публичното пространство, за да няма бракониерски набези и десант от консуматори. На който и да било, не съм отказал инфо на лични, по скайп или телефон(на скайпа имам "качени" поне стотина колеги, с някои съм и в група- от този форум и от няколко други). Ми направете си едно регионално форумче с по-ограничено приемане на потребители и да се знае кой-кой е ...па си цъкайте строго секретните неща там
Освен по отношение на излетите, от около 3 години насам споделям и доста други неща, за които пък въобще не ме интересува кой ги чете и кой не- мрежаря, химика, сапьора и токаджията няма да станат нито плувкари, нито фидеристи, нито спинингисти...но тези които ще стават, има горе-долу какво да понаучат.
Дори и през ум не ми е минавало, че работите могат да се докарат до тук; ми като станат "групите" от по 100-150 човека... или няма да стават чак по толкова...; разделете броя на потребителите на двадесетина региона и вижте цифрата, Все някой ще трябва да "чисти", пък и да баннва в обозримо бъдеще... и готов, нов/бивш СССР
Както и да е; каквото реши форумното управление, това ще бъде естествено, но според мен това не е коректно и колегиално спрямо нормалните и активни колеги и приятели в този Форум
п.п. аз за себе си съм решил- никъде няма да ходя, щото вече съм навсякъде, пък тук имам да пооправя накои бакии по мои теми и снимки, но няма и да мога да Ви чета- нито в "група", нито иначе...

Дори и през ум не ми е минавало, че работите могат да се докарат до тук; ми като станат "групите" от по 100-150 човека... или няма да стават чак по толкова...; разделете броя на потребителите на двадесетина региона и вижте цифрата, Все някой ще трябва да "чисти", пък и да баннва в обозримо бъдеще... и готов, нов/бивш СССР

Както и да е; каквото реши форумното управление, това ще бъде естествено, но според мен това не е коректно и колегиално спрямо нормалните и активни колеги и приятели в този Форум

п.п. аз за себе си съм решил- никъде няма да ходя, щото вече съм навсякъде, пък тук имам да пооправя накои бакии по мои теми и снимки, но няма и да мога да Ви чета- нито в "група", нито иначе...

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо ли все повечето колеги, които се включват с отговори са така да се каже ветерани във форума ?
Това с групите си е стратегическа промяна на форума !
Управляващите могат с ДА или Не да решат казуса !
Не е това начина а ,,референдум,, говорим за един голям град 47 000 !
Анкета и да реши мнозинството !!!

Това с групите си е стратегическа промяна на форума !
Управляващите могат с ДА или Не да решат казуса !
Не е това начина а ,,референдум,, говорим за един голям град 47 000 !
Анкета и да реши мнозинството !!!

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 92&start=0alcora написа:Анкета и да реши мнозинството !!!
Аз останах с впечатление че управляващия подкрепя групирането ...така че писанията ви са напразни,аз се примирих и ще права група на негрупираните ,само да разбера как се прави група .В нея приема ще е неограничен за съфорумници нечленуващи в други групи и така “““
Пп.Може ли да ме светне някои как да си направя група ?
Пп.Може ли да ме светне някои как да си направя група ?
Последно промяна от Gan4eff на Вто Юни 29, 2010 7:55 pm, променено общо 1 път.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тази е знам , явно не се оцени важността на промяната и беше заключена ....сомчо написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 92&start=0alcora написа:Анкета и да реши мнозинството !!!
,,Управляващите,, да направят нова

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги,извинявам се за спама но, ЩО е то група.
Ганчев и аз съм с теб,но господата с червено решават и не трябва да им се бъркаме защото никой не ни е накарал на сила да сме тук просто те определят правилата и искаме не искаме се съобразяваме с тях.А че,има хора с болни фантазии заеби тва не е както преди ще си носят излети те и криенето на водоеми в гроба.Язък за хубавия форум да сте видяли скоро да пишат старите с кеф им четях излетите ама 

Абе недей така
/с мен бил /са ше ме обвинят в некви заговори тука /аз се примирих с групите и съм за тях ...Искам дори са си направя група ама незнам как ???ако някои знае да каже моля.

Абе Ганчев,ти поне не си от тези за ,които пиша.Друго беше написано,но ти си го тълкуваш както си искаш.Gan4eff написа:Да разбирам ли че ако според това което си написъл и ги няма темите по форумите за риболов ,няма да има бракониери.Тогава за какво влизаме по форумите???Добър въпрос КИ ?!?!?!?!?Тук стана доста смешно и противоречиво...уж ше се усамотявате ?!?!?сега и с бракониери зехте да се борите.Еййй голшма работа сте тва групаджиите ...дерете хапите само и само да се отделите от ядрото ама след като и контролният орган на сайта ви подкрепя ще се групирате та пушек ше се вдига .Ай да ви е честито групирането.
Писах това;
Ставаше дума за колегата и такива като него,които имат по 3 поста за една година и в тези 3 поста няма нищо полезно написаноЗа какво влизаме във форумите,,,,да почетем нещо ново ,което не го знаем ,,нали,
,,,,,,да ,но нали пак трябва някой да напише някоя новина,било то нов монтаж или каквото и да е,питам се ,,,ще го направиш ли ти
БАаааааа

С какво е допринесъл този човек за форума

п.п.За групите дето викаш,

- barutchiata ©
- Администратор
Aз пък си мисля, че голямата част от тези които са против групите, в която и група да пожелаят сигурно ще ги приемат, ама защо е тоя гняв и негодувание срещу групите, акъла не ми го побира. 

По какъв начин да го обясня незнам ?!?!?!?От името на групата ти предполагам че се занимаваш с дълбоководен риболов ????просто предположение???Е нали си има раздел подводен риболов ? за какво ти е тази група ако това е метода които практикуваш .Същото е и с останалите ,има раздели които покриват максимално видовете риболовни методи ,а за тайните има ЛС.Сега измислиха групите ..след една годима моце да се раздели форума и по квартали или по рода /кой с баджо ,кой шури/това според мен е излишното.Никаде не е записамо в правилника кои каква активност трябвада има за определен период ,Имахора които са се регистрирали от любопитство и дори нямат нито едно мнение .Не е ли по лесно да се направи едно пролетно почистване на всеки 6 месеца от собственика на сайта на акаунти които не са били активни да речем поне веднъж в месеца или нещо такова да е .Според мен това ще е по ефективно и ще стимулира потребителите да пишат поне 12 пъти в годината а не както ти посочи човек с 3 мнения за година.
от barutchiata © » Вто Юни 29, 2010 10:01 pm
Aз пък си мисля, че голямата част от тези които са против групите, в която и група да пожелаят сигурно ще ги приемат, ама защо е тоя гняв и негодувание срещу групите, акъла не ми го побира.
Извинявай шефе ама тогава какъв е смисъла от тях ???след като всеки може да е приет .Подбора може да се направи още при кандидатстване за сайта .Да речем нов член да вижда само определени раздели и ако е сериозен и пише и се задържи с постове в сайта да му се даде пълен достъп .Абе незнам все ми е тая вече “““айде лека от мен
от barutchiata © » Вто Юни 29, 2010 10:01 pm
Извинявай шефе ама тогава какъв е смисъла от тях ???след като всеки може да е приет .Подбора може да се направи още при кандидатстване за сайта .Да речем нов член да вижда само определени раздели и ако е сериозен и пише и се задържи с постове в сайта да му се даде пълен достъп .Абе незнам все ми е тая вече “““айде лека от мен
- barutchiata ©
- Администратор
Gan4eff написа:
Бате, гледам четеш отгоре, отгоре!

-
- разбира нещата
Код за потвърждение: Избери целия код
Бате, гледам четеш отгоре, отгоре! :D Казах като гледам ПО ГОЛЯМАТА част от вас сигурно ще ви приемат.Не всички!
Личен пример:от години ходя по язовирите из България,само по инфо събирано из форума.Така бях на Ясна поляна,Велека,Караагач,яз.Искър,яз.Цонево,яз.Бата... и т.н.навсякаде само с инфо,от приятни (снимкови) излети пуснати,от колеги в NARIBA:COM.И занапред да мога да събирам необходимата ми актуална информация трябва да съм зачислен

Ако си мислите,че така ще спрете бракониерите...лъжете се!!!