Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

не се сърдете на barutchiata
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Барутчия, Касиел се смее и специално дойде да ме пита на ква подходяща заплата да останеш като СУПЕР МОДЕРАТОР "чистач" във форума
запалил се е яко да го купи...ама се чуди саит ли купува или Пиейчпи готов форум с добавена галерия купува? Ти как мислиш...какво е "на риба" ???
нали ще останеш наш служител - имаме нужда от такива доблестни хора като теб ! за сумата на заплатата ще се договориме и ще си доволен
сега ще пише и на фиксера по въпроса
но те моли на лично да му пратиш ICQ то му

нали ще останеш наш служител - имаме нужда от такива доблестни хора като теб ! за сумата на заплатата ще се договориме и ще си доволен

сега ще пише и на фиксера по въпроса

- barutchiata ©
- Администратор
Офертата ни е сериозна ! Приятеля ни найстина разбира и вярвай ми белия кон му е сигурен
със или без теб
не му трябват приятели като теб които той запозна с Фиксера, а ти му плю в очите безцеремонно
даи ни координати на лично за да говори Касиел с Фиксера ако искаш да помогнеш на "нешефа" си да се отърве от "нариба"

даи ни координати на лично за да говори Касиел с Фиксера ако искаш да помогнеш на "нешефа" си да се отърве от "нариба"
- barutchiata ©
- Администратор
включим ли и отеца в търга и смяната миленова трябва денонощно да не си тръгва белкем сколаса за началната цена
misho_cg много точно го написа
http://www.muhata.net/primorsko/
което значи че цената ще пада драстично тук или ще имаме перфектен нов саит скоро

misho_cg много точно го написа
http://www.muhata.net/primorsko/
което значи че цената ще пада драстично тук или ще имаме перфектен нов саит скоро

Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 3:51 pm, променено общо 1 път.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
и моята оферта е сериозна, приготвил съм две три метли за паралии...Veronika написа:Офертата ни е сериозна ! Приятеля ни найстина разбира и вярвай ми белия кон му е сигурен![]()
![]()
със или без теб
не му трябват приятели като теб които той запозна с Фиксера, а ти му плю в очите безцеремонно
![]()
много истини скоро ще излязат наяве само не знам защо някои хора предизвикват.....