не се сърдете на barutchiata

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Бате като те интересува толкова .Пиши му едно лично па се разберете.И още нещо ,аз шеф нямам.
Veronika

Мнение от Veronika »

Барутчия, Касиел се смее и специално дойде да ме пита на ква подходяща заплата да останеш като СУПЕР МОДЕРАТОР "чистач" във форума :lol: :lol: запалил се е яко да го купи...ама се чуди саит ли купува или Пиейчпи готов форум с добавена галерия купува? Ти как мислиш...какво е "на риба" ???
нали ще останеш наш служител - имаме нужда от такива доблестни хора като теб ! за сумата на заплатата ще се договориме и ще си доволен :idea:

сега ще пише и на фиксера по въпроса :idea: но те моли на лично да му пратиш ICQ то му
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Стана ми весело с таа оферта. Имате си приятел дето разбира от тия работи повече от всички.Тъкмо ще го върнете като герой...ха.ха.ха.
Veronika

Мнение от Veronika »

Офертата ни е сериозна ! Приятеля ни найстина разбира и вярвай ми белия кон му е сигурен :lol: :lol: :lol: със или без теб :idea: не му трябват приятели като теб които той запозна с Фиксера, а ти му плю в очите безцеремонно :idea:
даи ни координати на лично за да говори Касиел с Фиксера ако искаш да помогнеш на "нешефа" си да се отърве от "нариба"
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Има ЛС нали знаете.Като сте решили го офертирайте.
kasiel

Мнение от kasiel »

писахм му току що ! чакаме да се изкаже :idea:
Veronika

Мнение от Veronika »

къде се е чуло и видяло митничар да дава :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: явно искаш да подбиеш цената надолу :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Айде сега ще се обиждаме... :lol: кой дал, дал...па това форумче да не е завода на Мерцедес в Немско я... :lol:

Вземи фърли един боб...да видим ще се връщат ли Очо и Друмчо...тука...хахаха...че нещо е скучно без тях... :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Бай Милене, да не ти е бил скоро рожденния ден и колегите да са ти подарили цялата смяна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Иначе от де сума за "нариба".
Като гледам май идва времето да видим на кой МУ е по-по-най :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
kasiel

Мнение от kasiel »

включим ли и отеца в търга и смяната миленова трябва денонощно да не си тръгва белкем сколаса за началната цена :lol: :lol: :lol:

misho_cg много точно го написа

http://www.muhata.net/primorsko/

което значи че цената ще пада драстично тук или ще имаме перфектен нов саит скоро :idea:
Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 3:51 pm, променено общо 1 път.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха..Стрижок, много вицове четеш...Какво направихте с Колю Сървайвъра...в съботата и неделята... :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

Спамиш - попитай го в подраздел : неуспешни излети :lol: :lol: :lol: тук е търг бай Милене
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Каско...не мойш ме ядоса с това БАЙ... :lol: хахаха...Той Стрижока е ходил някъде и си трае...може и калкан да са хванали... :lol:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Veronika написа:Офертата ни е сериозна ! Приятеля ни найстина разбира и вярвай ми белия кон му е сигурен :lol: :lol: :lol: със или без теб :idea: не му трябват приятели като теб които той запозна с Фиксера, а ти му плю в очите безцеремонно :idea:
даи ни координати на лично за да говори Касиел с Фиксера ако искаш да помогнеш на "нешефа" си да се отърве от "нариба"
и моята оферта е сериозна, приготвил съм две три метли за паралии...
много истини скоро ще излязат наяве само не знам защо някои хора предизвикват.....
Изображение
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е те тва е сериозна приказка.

Паралий до колко пари трябва да имат за категорията и само тия с БМВ ли са в категорията или и ние с Мерцедесите може да влезем?

Майтап си правя,но те поздравявам за горните ти думи.
Не дърпай ...... за ......
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”