не се сърдете на barutchiata

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
nick74
новобранец
новобранец

не се сърдете на barutchiata

Мнение от nick74 »

Ako всеки който пише в този форум,подтисне вътрешното си его и не обижда съфорумци не мисля че ще се стига до това някои да бъде гонен.Донякъде се чувствам виновен за изгонването на Отчето,но се надявам че на Модераторите ще им стане навик тази практика към хора които не уважават своите съфорумци и искат на всяка цена да налагат своето мнение
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

Ти , пък кой си - и защо е замесено твоето име за изгонването на отчето- незнам за теб но , но той е част от този форум - от него можехме да научим повече от повечето ви събрани заедно
Красимир от Балчик
BatGoiko
новобранец
новобранец

Re: не се сърдете на barutchiata

Мнение от BatGoiko »

nick74 написа:Ako всеки който пише в този форум,подтисне вътрешното си его и не обижда съфорумци не мисля че ще се стига до това някои да бъде гонен.Донякъде се чувствам виновен за изгонването на Отчето,но се надявам че на Модераторите ще им стане навик тази практика към хора които не уважават своите съфорумци и искат на всяка цена да налагат своето мнение
Знаете ли какво означава да им стане навик = значи цензура.
Ако аз ти кажа, че си калпав рибар можем да се смотаме набързо щото гледам че си бабанка , ама ако ти го кажа трийсе пъти ши е налагане на мнение или да му кажем неуважение. Какво е налагане на мнение в това публично пространство форум който си е за това да има мнения различни а не като птичи хор. Невъзможно е да се налагат мнения тука. Налагат се глави крака ръце _ панимайш :oops: още и паржоли се налагат. Вашата работа стана моля другарко пък Пенчо ми скъса куклата и хоп навика дето го искаше се наложи Правилата и етиката във форума се нарушаваше не само от изгонените ами има още поне 20 такива но тях не ги барна навика Отговора е там че дори и ти самия колега си го нарушил Кой каквото го засърби пита и пуска тема Е аз сега какво да пусна една за ремонта на котвата и пребоядисването на лодка Какво прави тема Калкан на Японското в морски раздел като в нея няма калкан ами той човека се чудел дали да ходи и не му се вървяло с такъмите на гръб абе хора аз влизам още при думата калкан за инфо вий са бъзикате много нахално и за едни и същи действия съдията вади различни картони или изобщо не помни къде са му наврени по джобовете. Има нещо гнило при вас което го виждат двама и единия си мълчи защото е завлякъл другия с доверието си пък може и с некомпетентноста си да му се не види и работата орташка.
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

D.Urm4...не ми се занимава с простотийте ти...с право ти удариха Е Бана тука...ще ти намерят и другите IP адреси... :wink: :twisted:

От кога не си писал по някоя рибарска тема...а само се плодиш с никове...как коферман... :lol:

Модераторите се справиха някак си със СПАМА...ама с вируса D.Urm4 май трудно ще се справят...щото злобата умира последна...хахаха... :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

С риска и аз да го отнеса за пореден път, съм с 2 ръце ЗА Отчето да се върне. Дурума също. без тях тука не е същото. Така че надявам се модераторите за пореден път да бъдат благосклонни. :cry:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

А ся де

Мнение от Gan4eff »

Еи НИКчо ти пак от де се зе че ни развали идилията у форумеца кои те е обидил и кои ти е наложил мнение виж от колко верме си регистриран и кво си напраил дал си 9 скромни мнения от които 4 са в връзка с така нареченото налагане на мнение и аи кажи ми ква е фаидата на форума от тебе а??? аз щи обясна ми НИКАКВА таи че Ако е вазможно модераторите ми махнете го тои за кво ни е тоа консуматор нито по риболова се обажда нито по базикнята ми за кво го държите да праим калабалък ли ако е за тва за да е по пълен калабалъка моля варнете и двамата наши и ваши доскорушни съфорумци мисла че калабълъка поне ще е по весел с тях
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

ЕИ я по-спокоино. Всичко ще си доиде на мястото. Тои отчето ще се върне този пат сигурно като марсиянец, че то неговото риболовно поле е във форума. Он без клавиятура не може, както и рибар без въдица, а до като го няма тука ще е голяма скука (това последното е лично мнение )
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Veronika написа:С риска и аз да го отнеса за пореден път, съм с 2 ръце ЗА Отчето да се върне. Дурума също. без тях тука не е същото. Така че надявам се модераторите за пореден път да бъдат благосклонни. :cry:
Я аа, защо не ги хванеш за ръчица си идете въф ОЧОВОТО (ГОЦОВОТО) форумче,, С въдица пушка вие ще сте мушка". хеле ти там хем ще си им намушка"
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Veronika

Мнение от Veronika »

А на тебе май не са ти го намушквали отдавна. :smt097 Няма ти да ми казваш къде да ходя бе.А и явно понятие си нямаш за основаването на този форум и историята на Отчето в него.
Миналата година заради к.......ле като тебе , дето ми отвърза езика, ме изритаха от тука. Сега няма да ти направя кефа да стане същото, така че не си прави труда да ми отговаряш, защото нямам намерение да правя скандали.
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

ivan_yo Леко бате, леко не така грубо
към дамата ясно е че го мразиш твоя си работа
Тука стана мацаница с грозде И си за банване също тогава.
а сега да му кажа на Gan4eff
ами той nick74 е щампиона
на Фишинг манията бе
Троянския ви кон На вижте това:

http://forum.fishing-mania.com/search.p ... hor=nick74

За какво да си говорим :evil:
не се сърдете на барутчията ли
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

АААааа

Мнение от Gan4eff »

Абе каде е батко

АААаа ето го Батко бее
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Veronika написа:А на тебе май не са ти го намушквали отдавна. :smt097 Няма ти да ми казваш къде да ходя бе.А и явно понятие си нямаш за основаването на този форум и историята на Отчето в него.
Миналата година заради к.......ле като тебе , дето ми отвърза езика, ме изритаха от тука. Сега няма да ти направя кефа да стане същото, така че не си прави труда да ми отговаряш, защото нямам намерение да правя скандали.
Няма неискам няма недей Изображение
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Евала BatGoiko ! Евала Мите ( знам че много обичаш да те наричат тъй та да ти съ помазним начи :oops: ) !!! Ся искам да си сподела нещо , що кат ти гуедам последното мнение ( изтърканият опит за подкокоросване на междуфорумна война май изотдавна не арбайтен както би ти се искало :wink: ) просто не моа се стърпя начи ! Тъй от беглият ми преглед на предаванията за брадъра ( мой съ съберЪт 3-4 за сите сезони :lol: :lol: :lol: ) еднашка попаднах да увида нещо мнооо убаво ! Един мазен интригант , амбреаж отсекъде па и го некрие как си сплетничи и пуща тънки интрижки та да види колко и до къде ще му се вържат на простотията !!! Баси колко неща ме напират да ги изрекна ама айде ! Та намека за Гаро сметам барем да си го сванал :idea:

Рони що така бре каке ?!? Баси , убаво момиче си а отвреме навреме кат ги заръсиш :? Миналият път кат ги почна тъй ....... Не ти приляга тоз език ш знайш :wink:

Gan4eff , модераторите НЕ махат :idea: Туй нящо мож да го правят сал хората с администраторски функции и те преценяват кой и какво да го правят :idea:

Бе бех решил ич и да се неумешвам ама мноооо яко става нещо :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Прави са някой колеги.Има голяма интрига и тя ще да е в по-дълбокото.Повечето съфорумци стоят само до коленете,да не би да се намокрят :roll: :roll: :roll: .Голяма смехория. :lol: :lol: :lol: Що да няма пръст този nick74 в тези интриги :evil: :evil: :evil: ,що не си стои във фишинг мания ами влиза тук да подклажда огъня .Нека си интриганства в неговия форум ако неиска да се включа там и да ги омармалада,както той го прави.Ник 74,стой си в шибания Фишинг Мания.От това което правиш тук,вашия по-добър няма да стане. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Искам да внеса малко усветление.Аз баннах тези 5-6 човека.Верно съм модератор но в момента изпълнявам и администраторски права.Така ,че не намесвайте Фиксера за сега той няма нищо общо със случая.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”