споделете

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Sharan4o
новобранец
новобранец

споделете

Мнение от Sharan4o »

здравеите,интересува ме каде около перник мога да ходя за Лин. не е задалжително да е много голям,важното е да е поне 200,300 грама и да дава.А може и на други места и по-дале4 само да си заслужава.Благодаря ви
Последно промяна от Sharan4o на Пон Фев 19, 2007 4:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има едно място,което ще ти дойде доста далече.Намира се след Харманли :shock: :shock: :shock: Ако искаш да идеш до там просто кажи и ще ти обясня къде се намира.Гьоловете са малки и лятото помежду сома отделях някой и друг ден да си ловя линове и да ги пускам при мен.Гол след гол и то на кукичка без контра за да не ги нараняваме,имам чувството че ако бръкна с ръка във водата ще ми влизат сами в шепата.За няколко часа сме правили по 200-300бр на човек,но са по дребни,окоро 100-150-200гр.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Здрасти и от мен Шаранчо-първо малко е рано за лин че още си е хладно.Кроки ти писа около Харманли,има и около Свиленград.
Ако не ти е много далеч,кат се постопли чукни едно ЛС и ще измислим нещо. 8)
Я елате рибенца при батко...
Sharan4o
новобранец
новобранец

Мнение от Sharan4o »

Krokibg написа:Има едно място,което ще ти дойде доста далече.Намира се след Харманли :shock: :shock: :shock: Ако искаш да идеш до там просто кажи и ще ти обясня къде се намира.Гьоловете са малки и лятото помежду сома отделях някой и друг ден да си ловя линове и да ги пускам при мен.Гол след гол и то на кукичка без контра за да не ги нараняваме,имам чувството че ако бръкна с ръка във водата ще ми влизат сами в шепата.За няколко часа сме правили по 200-300бр на човек,но са по дребни,окоро 100-150-200гр.
кажи каде се намира и как то4но да стигна там.А на какжо калве наи-много,има ли и друг вид риба в вапросното водоем4е.много благодаря
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Шаранчо,ще си опресня след един телефонен разговор иманата на селото и водоемчетата и ще ти пиша.Надявам се да не си се засилил да тръгваш още тази вечер за риба...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Що се отнася дали има друга риба,може би да има,но ние се занимавахме само с калиниците и не сме ловили друго или поне не ни е ударило.

Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Krokibg написа:Има едно място,което ще ти дойде доста далече.Намира се след Харманли :shock: :shock: :shock: Ако искаш да идеш до там просто кажи и ще ти обясня къде се намира.Гьоловете са малки и лятото помежду сома отделях някой и друг ден да си ловя линове и да ги пускам при мен.Гол след гол и то на кукичка без контра за да не ги нараняваме,имам чувството че ако бръкна с ръка във водата ще ми влизат сами в шепата.За няколко часа сме правили по 200-300бр на човек,но са по дребни,окоро 100-150-200гр.

Аве братле,каде го засили човека към Харманли чак,той завалията пита около перник но аз не мога да му помогна в случая.Нищо ако иска пък да се разкара.
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Към Чирпан знам няколко микроязовира с много лин в тях,но е много дребен.На 15 хванати рибета излиза един прилицхан но с тегло от 250-500 грама.
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

преди 10 години имаше на яз.Пчелина- по известен като Лобош.По конкрето където се влива река Светля откъм Ковачевци.Сега дали има незнам защото имаше едни момчета с мрежи и лодки години наред ............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

имаше много,на не точно около перник,но рзстоянието от сф е горе долу еднакво на мини чукурово-вадили сме по доста линове,повечето от които детски и пускахме-сега не знам кво е положението-не сьм ходил от години..пробвай ако искаш там-най интересното е как ведньж седйки на яз огняново с един клен в джоба,дойде един пич с лин около две кила да ме пита ква е тая риба и дали се яде-казах му ,че е пренесена от чужбина с водоплаващи и мигриращи птици и доколкото знам е отровна,но много хубаво,че я има вьв водоема,защото тя спомага за развитието на каракудата и се чифтосва с нея,та стават около 3 кила,по добре да я пусне-подла постьпка,но нямах друг избор :lol: :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе вие не разбрахте ли,че около софия,околоврьст 100-120км НИЩО НЕМА :shock: нищо свестно имам впредвид,де
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нищо не съм направил което да накара момчето на сила да идва в южна България :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако реши да дойде до Харманли,което написах и в първия ми одговор до него,той си е достатъчно разумен човек да прецени възможнастите си.Само да ми пише че тръгва и му давам веднага кординатите на гьоловете.
Шаранчо,надявам се че следиш мисълта ми.Потвърди желанието ти да доидеш до Харманли.Успех.

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Абе Кроки,тия водоемчета са ги зарибявали истински колеги ентусясти.Познавам един ,казва се Тенчо Христов от Хасковски минерални бани.Евала на такива люде.Сега вие ги ловите със стотици и се биете в гърдите.СРАМ и ПОЗОР.Не че някога ще дойда да ти изловя ЛИНА в твоя край,но не е честно спрямо колегите зарибители на добра воля.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ще ти кажа нещо,никога не ловя на водоеми които някой зарибява.аз още не съм обяснил кой са водоемите,а ти започна да ме убеждаваш и обясняваш на кого били те и че биле колеги ентусиасти.Просто не се престаравай да ме клепаш и се замисли преди да пишеш ,защото устата ти говори преди мозъка.И още нещо ще ти кажа,когато ходих там с колеги,имаше местни рибари от селото,те ни обясниха че никой не ги държи,и беше видно от състоянието на гьоловете,които бяха обрасли със всевъзможни водни растения,които за да ловим се наложи да чистим.Така че сори,но опитът ти да ме злепоставиш е безполезен.Да ти се връща колега .Успех

pacholev
риболовец

Местожителство: СОФИЯ
Галерия: 0 снимки

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И още нещо ПАЧОЛЕВ,преди да пишеш вземи картата и виж къде са Хасковски минерални Бани,къде е Харманли.Тези твои ентусиасти,да доидат да зарибят и моя язовир,поне ще ловят на воля после.Но това в кръга на майтапа,защото ако са като теб,мерси от такива елементи.
Сега вземи та влез и с другия ник който си приготвил от 5 ти Февруари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Само не разбрах за какво да ми се връща,но все пак мерси.На тебе х2.Много бързо вдигна 120 от место. След като не ме познаваш,ако обичаш не ми давай определения.Месните са ти дали съвсем точна информация за водоемите,че никой не ги стопанисва.А че има лин и вие го ловите със стотици,е благодарение на тези СУПЕР колеги.Относно червеният курсор,ще кажа:Нахрани ....... с мълчание!
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”