споделете

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Абе колега за къв друг ник ми говориш.Аз работя с интернет от декември 2006г.Виж че оште нямам снимка.ВИЖ колко съм откровен.Само не ми давай пак определения.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А ТИ КОЙ СИ ДА ДАВАШ ??? МНОГО ВАЖНО ЧЕ РАБОТИШ С ИНТЕРНЕТ.И БЛАГОДАРИ НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ МЕН.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

pacholev написа:Абе Кроки,тия водоемчета са ги зарибявали истински колеги ентусясти.Познавам един ,казва се Тенчо Христов от Хасковски минерални бани.Евала на такива люде.Сега вие ги ловите със стотици и се биете в гърдите.СРАМ и ПОЗОР.Не че някога ще дойда да ти изловя ЛИНА в твоя край,но не е честно спрямо колегите зарибители на добра воля.

И така,по тая логика даи само Тенчо Христов да си посещава тия гьолчета тъй като той си ги зарибява,а и ние където сме пускали и кво да правим с пушки ли да вардим,та нали всичко го правим в името на риболова за една добра кауза.За съжаление българина така е научен и възпитан.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

dedeff написа:....а и ние където сме пускали и кво да правим с пушки ли да вардим,та нали всичко го правим в името на риболова за една добра кауза....
Точно по тази причина уекинко премълчавам едно гьолче баш до Перник което за момента би трябвало да ври от лин :D От 4 години насам го проверявам по два пъти годишно и мога с гордост да заявя че популацията на лин там е стабилна ! Преди това в продължение на 5 години съм пускал линчета , каракуди , шаранчета и секва плевел :D Гьолчето е малко но за сметка на това доста дълбоко ! Хубавото е че благодарение на мурдарщина дъното е поосеяно с какво ли не - варели , гуми и секви убавини възпрепятстващи мрежоулова ! Другата убавиня е че местните така и не са се научили да ловят на него а и е малце труднодостъпно та още не му се е ширнала мълвата ! Обещавам в момента в който му разкрият потенциала да го пусна на всеуслушание но до тогава ще си го къткам и кога ми се случи да ида да давя червея ( два - три пъти годишно :lol: ) а не мухата или блесната и ако имам слука пак да го дозарибявам !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Мисля си, че донякъде има, а донякъде няма смисъл да се крие от колеги даден вододем. Спред мен правилния път е...ЛС и може и среща за съвместен излет. Но, че има хора, които само прочитат какво пише тук и после действат, това е сигурно.
Моето лично мнение е, че ако наистина някои направи толкова мн дребни линчета...или каквато и да е друга риба под нормата е добре да е кеч ен рилийз!
Все пак да не забравяме местите рибари, които през живота си не са чували, че трябва да си заверяват билет в горското! И си ловят маломерки на корем.

п.с. Айде не се карайте за такива неща! С този спор няма да зарибите нито един водоем.Най-много да си развалите настроението и отношенията!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Съгласен съм с вас колеги,че това не би трябвало да става обществено достояние,поради причина,че има риболовци които поради една или друга причина злоупотребяват.На всички е известно,че Лина е една от най бавно растящите сладководни риби в нашите води.В единия край на Стара Загора имаме парк с голямо езеро в което лично съм пуснал в рамките на 3 години поне около 40 бр. европейски сом от 500гр-1.500гр.Имам и още няколко авера които са направели същото и никак няма да ми е приятно да видя колега който извади малък екземпляр и си го пусне в торбичката.Директно с него ставаме на кълбета.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,нали не мислите че съм извадил няколко стотин лина и съм ги изял,ще ми дойдат в повече.Този колега дето тръгна да обяснява че някой си ги бил зарибил,точно тези гьолове,без да съм обяснил нищо конкретно кои са те,просто е заядливец.Не желая да го каментирам. Обяснил съм подробно че съм прехвърлил линовете в друг водоем и съм ги ловил с кукичка без контра не е прочел,сигорно му липсват няколко години от училище.Най важното нещо което ще кажа за тези гьолове е че популацията е толкова на гъсто,че те просто нямат храна и са засечени.За това смятам че разреждането е задължително.Въпреки заяжданията на г-н Пачолев :butthead: ,ви заявявам на пук на него че които иска да отиде до това място,ще му дам информация нека господина да се обади на приятелят му и да се оплаче че му ловите рибата.Ако има желаещи,чакам ЛС ще ми бъде приятно да ви я дам тази информация със най голямо удоволствие.Аз съм на вашите услуги колеги. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ТОВА КОЕТО КОЛЕГАТА Krokibg КАЗВА ИМА НЕЩО МНОГО ВЯРНО!
СПОРЕД УЧЕБНИЦИТЕ ПО БИОЛОГИЯ ЗА 6 КЛАС......... КОГАТО ДАДЕН ВИД ОБИТАВАЩ ОПРЕДИЛЕНА СРЕДА ИЗРАЗХОДИ НУЖНИТЕ СИ ЗАПАСИ ПРЕТЪРПЯВА ЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ЕСТЕСТВЕНО НАМАЛЯ ПОПУЛАЦИЯТА СИ ИЛИ РАСТЕЖА МУ СПИРА И ИЗРАЗХОДВА ХРАНИТЕЛНИТЕ И КИСЛОРОДНИ ЗАПАСИ ПО ЕРАРХИЧЕН ЗА ОПРЕДИЛЕНИЯ ЖИВОТИНСКИ ВИД НАЧИН ! :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk

Мнение от snegk »

Колеги ако несподелями за мястото на водоемите в форома а само в личните страници то по добре да си разменим телефоните,там ще си споделями за местонахождение и техника.А форума ще го применуваме на. sckandal.com :lol: :cry:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти само ми кажи че искаш да знаеш къде е.Само това ми кажи и си готов.Аз специално нищо не крия и винаги съм се отзовавал на всеки който е поискал някаква информация.Много си прав за форума и те подкрепям но внимавам да не се разнесе информацията и по другите риболовци с мрежите !!!

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

На колегата ангел 123 относно 6Б клас;Все едно не съм го прочел.Кроки,имам висше техническо образование,така че и тоя довод ти отпада.Никога не съм ходил във вашият край на риба, и никога може би няма да отида,освен ако не ме поканиш.Ще дойда с удоволствие стига да имам време.Благодаря предварително.Запомни нещо за мене преди да ме оплюваш.Никога не съм лъгал колеги.Никога не съм крил водоеми.Никога не съм крил такъми,захранки,стръв и не на последно място,никога не съм говорил от тия рибарските.Ако се видим някой ден на по бира или кафе ще се убедиш сам.Пиши все така и аз те чета.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Е това е колегиална приказка.Сега съм качил в другата тема снимки на това как аз си вадя хляба и не само така.Имам гриб,който го давам под наем или по точно казано ако някой иска да си излови рибата от водоема който си е наел и зарибил,закарвам там гриб,лодка и заедно с тях и бригада която излавя рибата под мое ръководство.КАЗВАМ ГО И ГО ПОДЧЕРТАВАМ,РАБОТЯ КАТО ВАС ВСИЧКИ И СИ ВАДЯ ХЛЯБА СЪС ТРУД НЕ С КРАЖБИ

Това го пиша заради евентуално хора които ми мислят само хубави работи.

Най важно е да се уважаваме взаимно и не е необходимо първо да се плюем,пък после да се целуваме и да си чистим храчките,ако са малко добре,почистват се,но ако са една цистерна храчки,хич не е вкусно да се чистят.Не съм ли прав ????

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Прав си Кроки!Ама ти е малко груб езика и някои хора;включително и аз;се засягат.Иначе си пич и аз зарових томахавката.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

pacholev написа:На колегата ангел 123 относно 6Б клас;Все едно не съм го прочел.Кроки,имам висше техническо образование,така че и тоя довод ти отпада.Никога не съм ходил във вашият край на риба, и никога може би няма да отида,освен ако не ме поканиш.Ще дойда с удоволствие стига да имам време.Благодаря предварително.Запомни нещо за мене преди да ме оплюваш.Никога не съм лъгал колеги.Никога не съм крил водоеми.Никога не съм крил такъми,захранки,стръв и не на последно място,никога не съм говорил от тия рибарските.Ако се видим някой ден на по бира или кафе ще се убедиш сам.Пиши все така и аз те чета.
На колегата pacholev никой не обижда ( да правим разлика от диалог и спор )
Второ.....pacholev.....Аз живея в София но почти всяка седмица пътувам за почивните дни към южна българия до Хасково при родителите ми и за това не казвай - ( никога може би няма да отида ), лично ще се постарая на пролет да направим риболов........естествено ако ти желаеш. А в периметъра на Хасково в радиус от 40-50 км. има поне 50 супер водоема с много риба! И Менерални бани и Хармали и Марица всички са на едно кафенце път от Хасково. :smt028
ПОЗДРАВ
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ангел123,а пък по марица какви красиви и усамотени местенца има и са пълни с риба че не е за вярване.Само се иска човек да има време да обиколи навсякъде.И аз ще напиша в новата тема за чудните местенца,но малко по късно,като видя кой как се однася към темата и колко човека са склонни да споделят техните места със събратята си :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”