Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

въпрос
Модератор: dantho.mihov
въпрос
А здрасти,десетина дни бях малко за риба,връщам се и от 2-3 теми ми става ясно,че съм пропуснал някакъв екшан.Може ли някой да обясни какво сам пропуснал - изгонени членове имало,защо и кой.............че ми е интересно?
Мерси на писачите.
Мерси на писачите.
Не дърпай ...... за ......
Получих препоръка да го изтрия това и препоръката беше на лични.
Искам да знам защо да го трия,с какво нарушавам и какво нарушавам???Трябва ли да питам на лични и да получавам виждането на дадени колеги за това какво е станало или може някои нормално да обясни какво сам пропуснал???
Рядко променям и още по-рядко трия,имал сам да питам нещо и питам,да трие този който прецени,че нарушавам реда на форума,ако може и да ми цитира кое правило наръчавам ще е добре.
Продължавам да чакам някой да надраска нормално обяснение какво се е случило,че от прегледаните теми почти нищо не се разбира.
По въпроса за космоса и кривата ракета ..............няма да коментирам.
Искам да знам защо да го трия,с какво нарушавам и какво нарушавам???Трябва ли да питам на лични и да получавам виждането на дадени колеги за това какво е станало или може някои нормално да обясни какво сам пропуснал???
Рядко променям и още по-рядко трия,имал сам да питам нещо и питам,да трие този който прецени,че нарушавам реда на форума,ако може и да ми цитира кое правило наръчавам ще е добре.
Продължавам да чакам някой да надраска нормално обяснение какво се е случило,че от прегледаните теми почти нищо не се разбира.
Асенчо, не се коси, ама тук наистина се изсипаха доста л..на напоследък и твоя въпрос идва точно в момент, когато привидно нещата се поуталожиха и взехме да се занимаваме с това, за кото сме тук - риболоваAAAAAA написа:Получих препоръка да го изтрия това и препоръката беше на лични.

Ако въобще ти се заравя в помията прочети темите пълни с такава (не само в "Разни" и "Препоръки и оплаквания"), макар че както сам отбелязваш яснота няма да намериш

Поздрави и добре дошъл отново

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Добре заварил,не се сбъднаха мечтите на някои и ето ме пак жив и здрав.Искаш да кажеш,че трябва да съм много внимателен какво пиша за да не се разсърди някои ли или някоя нейна душа да не вземе да се обиди???Някои може ли да направи списък с темите по които не трябва да се пише,че да не се нарушава съня на сафорумците???Подфорума е с подзаглавие ЗА ВСИЧКО ЗА КОЕТО НЕ НАМИРАТЕ МЯСТО........или там каквото беше,интересува ме и питам.Сега трябва ли да се кося как ще се почуства някои като се събуди и на сутришното си кафе прочете,че ми е интересно какво е станало???С 15 годишни ли си пишем или има и зрели хора тук които малко или много могат да премислят,че това е само форум???Ако има чак толкова нейни или преобладаващите са такива.................ми ще е добре да има списък с темите ТАБУ,че да не нарушаваме,но до тогава продължавам да искам да науча какво толкова е станало,че чак изгонени има.
Сега като чета последното писание излиза май,че модератор ни е виновен,а ние сме света вода ненапита.Ми дайте да се гласува и изберете друг като толкова не ви харесва тоя или той кара по правилата,а на някои и това не му харесва???
Сега като чета последното писание излиза май,че модератор ни е виновен,а ние сме света вода ненапита.Ми дайте да се гласува и изберете друг като толкова не ви харесва тоя или той кара по правилата,а на някои и това не му харесва???
Мисля, че в основата си ме разбра погрешно, но как и да еAAAAAA написа:Добре заварил,не се сбъднаха мечтите на някои и ето ме пак жив и здрав.Искаш да кажеш,че трябва да съм много внимателен какво пиша за да не се разсърди някои ли или някоя нейна душа да не вземе да се обиди???Някои може ли да направи списък с темите по които не трябва да се пише,че да не се нарушава съня на сафорумците???Подфорума е с подзаглавие ЗА ВСИЧКО ЗА КОЕТО НЕ НАМИРАТЕ МЯСТО........или там каквото беше,интересува ме и питам.Сега трябва ли да се кося как ще се почуства някои като се събуди и на сутришното си кафе прочете,че ми е интересно какво е станало???С 15 годишни ли си пишем или има и зрели хора тук които малко или много могат да премислят,че това е само форум???Ако има чак толкова нейни или преобладаващите са такива.................ми ще е добре да има списък с темите ТАБУ,че да не нарушаваме,но до тогава продължавам да искам да науча какво толкова е станало,че чак изгонени има.

Що се отнася до това дали си пишем със зрели хора тук и другите ти въпроси, мисля, че в голяма степен сам знаеш отговорите им. За съжаление очакванията ни за заобикалящия ни свят не винаги се покриват с действителността...
Поздави още веднъж

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Дали ми пука знаят някои членове от предишните ми писания със стария ми ник.
Няма смисъл от дразги и коментари,но които ще ги почва да си носи и последствията.На мен не ми е това цел - тук е полунощ,върнал сам се от 10 дневно плаване и ми е интерено какво толкова е станало,а излиза,че 2000+ човека са на палци от последните събития и ич не е за човъркане.Е кво толкова е станало,chе не се сещам и какво толкова има да се внимава с подобна тема?Ако не съм аз,а друг го зададе тоя въпрос пак ли е опасно???
Коментари и заяждане нека почнат,има си модератори и си вършат работата и пак ще си я свършат.Не е лесно да си модератор - все на някои си крив,но то угодия няма.Някои бил почнал да банва наред...............ма тоя някои модератор ли е или просто някои????Като е модератор по правила ли кара или както си иска???Някои пак крив,а тия които газят правилата били прави щото разбираш ли мноо знаели.
Това е форум - здрава рака и правила за спазване,нормално държание на членовете и СЛЕД ТОВА ако искаt да споделят нещо нека заповядат.Така да си мълчим няма да стане,но както и да е,така го знаят,така го играят.Най-много да изчезне и тая тема и да се ослушваме после като пръднал заек в люцерна и да търсим кой ни насра гащите.
Живи и здрави,аз лягам,като се събудя може и да я няма темата,но форум е тва,ко да го праиш.
Няма смисъл от дразги и коментари,но които ще ги почва да си носи и последствията.На мен не ми е това цел - тук е полунощ,върнал сам се от 10 дневно плаване и ми е интерено какво толкова е станало,а излиза,че 2000+ човека са на палци от последните събития и ич не е за човъркане.Е кво толкова е станало,chе не се сещам и какво толкова има да се внимава с подобна тема?Ако не съм аз,а друг го зададе тоя въпрос пак ли е опасно???
Коментари и заяждане нека почнат,има си модератори и си вършат работата и пак ще си я свършат.Не е лесно да си модератор - все на някои си крив,но то угодия няма.Някои бил почнал да банва наред...............ма тоя някои модератор ли е или просто някои????Като е модератор по правила ли кара или както си иска???Някои пак крив,а тия които газят правилата били прави щото разбираш ли мноо знаели.
Това е форум - здрава рака и правила за спазване,нормално държание на членовете и СЛЕД ТОВА ако искаt да споделят нещо нека заповядат.Така да си мълчим няма да стане,но както и да е,така го знаят,така го играят.Най-много да изчезне и тая тема и да се ослушваме после като пръднал заек в люцерна и да търсим кой ни насра гащите.
Живи и здрави,аз лягам,като се събудя може и да я няма темата,но форум е тва,ко да го праиш.
Е няма да се повтарям,ти и от горното щом не си разбрал защо питам ми става ясно,че няма защо да уточнявам пак защо е зададен въпроса.
За ялови напъни може и да си прав,но ако това ми е целта излиза,че не са ми ялови напъните не мислиш ли?Целта обаче пак ти е убягнала,но няма как да ти го кажа по прост начин,ти не го разбираш и тоя.
Ще си излезе и това след време,все ще се чуе какво толкова е станало,а защо почва да ми става ясно и то не от днес или вчера.
За ялови напъни може и да си прав,но ако това ми е целта излиза,че не са ми ялови напъните не мислиш ли?Целта обаче пак ти е убягнала,но няма как да ти го кажа по прост начин,ти не го разбираш и тоя.
Ще си излезе и това след време,все ще се чуе какво толкова е станало,а защо почва да ми става ясно и то не от днес или вчера.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е само в БГ,ма тва друг въпрос,а и къде я видя тая интрига не те разбрах.
Човек да не зададе един въпрос значи,все на интриги го изкарвате.Как по друг начин да питам какво е станало а?Я някои ако знае да ми каже.Това,че все на някой му се вдигат нервите е съвсем различно,има си медицинска помощ за такива проблеми.
Както и да е,все ще излезе наяве какво се е случило,ще се срешнат на по бира и ще се разберат,а до тогава................мълчание.

Човек да не зададе един въпрос значи,все на интриги го изкарвате.Как по друг начин да питам какво е станало а?Я някои ако знае да ми каже.Това,че все на някой му се вдигат нервите е съвсем различно,има си медицинска помощ за такива проблеми.
Както и да е,все ще излезе наяве какво се е случило,ще се срешнат на по бира и ще се разберат,а до тогава................мълчание.
Ти дето се появиш, винаги има лъжи и интриги.Ама така е по-забавно.
оправда се че всички сме в чужда къща, а забрави че тя е виртуална
и форумите са публични - демек място за лаф.
а и нашия Модератор е с пожизнена функция връчена му на церемония с напушване от самия Фиксиращ

имаше и анкета, Отчето в миг я сътвори, но същия наш "повелител с барута" я делна в миг щот просто знаеше резултата.AAAAAA написа:...излиза май,че модератор ни е виновен,а ние сме света вода ненапита.Ми дайте да се гласува и изберете друг като толкова не ви харесва тоя или той кара по правилата,а на някои и това не му харесва???

а и нашия Модератор е с пожизнена функция връчена му на церемония с напушване от самия Фиксиращ

- krokibg
- учете се от него
ААААААААААА...като те гледам от 9ти декември до сега освен да мяташ фъшкий и да ги я...ш,май от друго не подбираш.Мислех че си се скрил вече при майкати,та си смених подписа,но в твоя чест ще го върна заради опашката ти

Последно промяна от krokibg на Вто Фев 20, 2007 2:34 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!