Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гьоладжийски топурдии...
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имах свидетели....и виках силно НЯКОЙ ДА НЕ Е ВИДЯЛ...и ОЛЕЛЕ РЪКАТА МИ...Бабушока - 2 броя бяха закачени току под устата...сигурно е отишла да види що за рибе е това...Ружно пате...
айде тя стана като Калканчовите карагьози...дето кълвали яко на калканчова въдица...
Ама аз имах СВИДЕТЕЛИ...и падна бая смях...с тия бабушки...
Та взеха и да ми обясняват по какво се различавали от червеноперките...по червените очи и по още някаква си гръбна кост...и т.н.

айде тя стана като Калканчовите карагьози...дето кълвали яко на калканчова въдица...

Ама аз имах СВИДЕТЕЛИ...и падна бая смях...с тия бабушки...

Та взеха и да ми обясняват по какво се различавали от червеноперките...по червените очи и по още някаква си гръбна кост...и т.н.

Само подкрепа на мнението , със зимна /отвесна/ блесна "Касмастер" имам хванати не по малко от 10 каракуди закачени ВЪВ УСТАТА , само за един излет на "Искъра" имах три яки парчета , и им се чудех дали не се хранят със костурчета , е.ати извратената риба5кила написа:на отвесна блесна сьм хващал-бабушка,червеноперка,какакуда,

А като дете пак на "Искъра"/на плувка/ хванах огромен уклей , със размер на дунавски калъч , на стръв малко уклейче /за сулки/ .. И всичко това става преди Чернобилската катастрофа , явно мутантите не са от вчера ...
На платено не одим !
- краси12345678
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз други работи видях!Някакви парашути се размятаха под твоята въдица!Да кажеш нещо по въпроса.Сега си взех нови батерии на апаратчето ще има и снимки другият път като те засека да бракониерстваш

А бабушка хванах и аз тогава,но не там където бяха хората,а на канала зад помпената станция.
Този ден бяхме пет човека с по една плувка и виж какво изкарахме

А бабушка хванах и аз тогава,но не там където бяха хората,а на канала зад помпената станция.
Този ден бяхме пет човека с по една плувка и виж какво изкарахме

Ивайло зася ли гъбите ...та имаш време и за риболов...
Кво си се заял с батя си...навремето когато си ходил прав под масата аз завърших техникума по "Морски и Океански Риболов"...и имам положени държавни изпити по "Ихтиология", "Рибовъдство", "Риболовна техника" и ред други специални рибарски техники...и сега не съм забравил уменията... си ...
Хай де жив и здрав...и се радвай на богатия си урожай от дребни червиви ....костурчета

Кво си се заял с батя си...навремето когато си ходил прав под масата аз завърших техникума по "Морски и Океански Риболов"...и имам положени държавни изпити по "Ихтиология", "Рибовъдство", "Риболовна техника" и ред други специални рибарски техники...и сега не съм забравил уменията... си ...

Хай де жив и здрав...и се радвай на богатия си урожай от дребни червиви ....костурчета

Яяяяя лъжливото овчарче...станало гъбарче...ПАРДОН..Рибарче...
Следващия път като ходя на морски риболов...ще си взема и сертмето...щом имам ПЕРМИШЪН за риболов с мрежести уреди...мога да го ползвам...
А ти като ходиш...си вземи ЖИВАРНИК с поооо-големи очи ...че убрахте дребошлъка...
Батерийки си нямал да апаратчето...при Бай Минчо...всичко има...
Следващия път като ходя на морски риболов...ще си взема и сертмето...щом имам ПЕРМИШЪН за риболов с мрежести уреди...мога да го ползвам...

А ти като ходиш...си вземи ЖИВАРНИК с поооо-големи очи ...че убрахте дребошлъка...

Батерийки си нямал да апаратчето...при Бай Минчо...всичко има...