Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Нова група.
Модератор: sapuna
Re: Нова група.
Не другарю с никои не се заяждам ,просто според мен не е коректно .Ето ти сега си гледаш по темите кои какво дрънка нали ???а другите не виждат какво се пише в една затворена група .Втова публично пространство такъв филм може да спретне някои с тез тайни дето си ги пазим тука че ....не ми е на акъла.Обаче като сте го решили ,че даже и сте ги направили ,ръководството на сайта ви поддържа ,не вижам кои ше ви спре, но просто не е коректно спрямо другите съфорумци
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Коце бате не се занимаваи повече които искаше да разбере ни разбра но някои няма да разберат защото просто са едни консуматори но вече им спря кранчето и затова много ги боли.Които иска да чете монтажи,тактики,захранки и тн. няма проблеми но местата ще си ги споделяме м/у нас.Тези които дават ще получават това е истината независимо дали ви харесва или неТАРАЛЕЖ написа:Г-н Ганчев.Явно сте се заяли,яко с нас! Тук е момента да ви отправя покана за четвъртък.
Разбрах,че често идвате към Бургас.
Ще се събираме групата в ресторант "W". Ще се радваме да се запознаем и обсъдим доста неща..
Междодругото да попитам за трети път.Кое правило във форума потъпкваме,когато правим група?
..на всичко друго,отговор видях ??
Абсолютно си прав!Всичко беше безмислено,защото беше предварително решено.Моля,темата да бъде заключена,поради това,че е безмислена.Т.2.6 от правилника на форума.krasi81 написа:Коце бате не се занимаваи повече които искаше да разбере ни разбра но някои няма да разберат защото просто са едни консуматори но вече им спря кранчето и затова много ги боли.Които иска да чете монтажи,тактики,захранки и тн. няма проблеми но местата ще си ги споделяме м/у нас.Тези които дават ще получават това е истината независимо дали ви харесва или неТАРАЛЕЖ написа:Г-н Ганчев.Явно сте се заяли,яко с нас! Тук е момента да ви отправя покана за четвъртък.
Ще се събираме групата в ресторант "W". Ще се радваме да се запознаем и обсъдим доста неща..
Междодругото да попитам за трети път.Кое правило във форума потъпкваме,когато правим група?
От мен,както написах още вчера,чао и успех на това,което остана от форума.
Към Барутчията:молбата ми е профила ми да бъде изтрит.
-
- научил се да хвърля
Ми тогава айде да триеме подфорумите Захранка и стръв, такъми и т.н.! Благодаря, че ни наричаш консуматори, тоест "бракониери"! Свалям ви шапка вий бригадатаkrasi81 написа:Коце бате не се занимаваи повече които искаше да разбере ни разбра но някои няма да разберат защото просто са едни консуматори но вече им спря кранчето и затова много ги боли.Които иска да чете монтажи,тактики,захранки и тн. няма проблеми но местата ще си ги споделяме м/у нас.Тези които дават ще получават това е истината независимо дали ви харесва или неТАРАЛЕЖ написа:Г-н Ганчев.Явно сте се заяли,яко с нас! Тук е момента да ви отправя покана за четвъртък.

Коце бате не се занимаваи повече които искаше да разбере ни разбра но някои няма да разберат защото просто са едни консуматори но вече им спря кранчето и затова много ги боли.Които иска да чете монтажи,тактики,захранки и тн. няма проблеми но местата ще си ги споделяме м/у нас.Тези които дават ще получават това е истината независимо дали ви харесва или не[/quote]
Хаха жив и здрав да си .....най сетне един си каза за какво е отцепването в групи.Аз до колкото усещам от сега нанатък само вие ще консумирате това което се пише свободно в форума ...защото ще има и Бургазлии които не са в групата ви/и за другите групички се отнася/които ще споделят излети и улов и вие ще го четете обезпокоявани .Кои е консуматора в този случай ...Шшшш алоооу осазнай се бе аз не съм отишъл за риба в Ямбол па каде в Бургас ше се грабна бе.Много ще ми е интересно да споделиш колко пъти местото ти е било заето /то не че е само твое ама ../от човек прочел го в форума ?Еййй мноо се ядосах на тоя ..да ти се изправят куките дано ...уххх
Хаха жив и здрав да си .....най сетне един си каза за какво е отцепването в групи.Аз до колкото усещам от сега нанатък само вие ще консумирате това което се пише свободно в форума ...защото ще има и Бургазлии които не са в групата ви/и за другите групички се отнася/които ще споделят излети и улов и вие ще го четете обезпокоявани .Кои е консуматора в този случай ...Шшшш алоооу осазнай се бе аз не съм отишъл за риба в Ямбол па каде в Бургас ше се грабна бе.Много ще ми е интересно да споделиш колко пъти местото ти е било заето /то не че е само твое ама ../от човек прочел го в форума ?Еййй мноо се ядосах на тоя ..да ти се изправят куките дано ...уххх

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Gan4eff написа:Еййй мноо се ядосах на тоя ..да ти се изправят куките дано ...уххх
ОТ цялата тема, само тая клетва ме разсмя... страници по напред Ви помолих нещо, ама никой не чува!
Стига с тия теми за групи "дъра - бъра"...
Пишете весели и хубави неща!
Пръкне ли се още някаква тема за групи... трия!
Хубава вечер на всички и успешен риболовен сезон...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.