Избор на директен телескоп

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

lqnkata92
новобранец
новобранец

Избор на директен телескоп

Мнение от lqnkata92 »

Здравейте колеги. От гр.Бургас съм. Искам да ми помогнете в избора на директен телскоп. Може да ми предложите някой пръчка и да ми кажете в кои магазин в бургас я има . Ходя предимно на язовирчета. яз.Камчия , яз.ЯСНА ПОЛЯНА , Мандрата , и още някой микроязовирчета където преобладават червеноперката, костура и таранката , но излиза и някой шарко от време на време :mrgreen: аз лично порових из интернет и си харесах ето този прът http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... anguage=bg какво смятате за него , добър избор ли е . Мога да дам до 90лв за пръчка :wink: очаквам вашите мнения и предложения колеги :drinkers:
aSuS22
новобранец
новобранец

Re: Избор на директен телескоп

Мнение от aSuS22 »

този дето ти си го избрал е хубав :D :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

отиди направо в магазин АКВАСПОРТ, там ще те консултират..питай без да се притесняваш :wink:
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

lqnkata92 написа:Здравейте колеги. От гр.Бургас съм. Искам да ми помогнете в избора на директен телскоп. Може да ми предложите някой пръчка и да ми кажете в кои магазин в бургас я има . Ходя предимно на язовирчета. яз.Камчия , яз.ЯСНА ПОЛЯНА ....
Само да те подсетя, че тези две ''ЯЗОВИРЧЕТА" не са разрешени за риболов тази година!
А в магазина, който ти посочиха колегите, едно дълго младо левентче, ще ти помогне в правилния избор на директен телескоп :wink:
lqnkata92
новобранец
новобранец

Мнение от lqnkata92 »

rumci написа:
lqnkata92 написа:Здравейте колеги. От гр.Бургас съм. Искам да ми помогнете в избора на директен телскоп. Може да ми предложите някой пръчка и да ми кажете в кои магазин в бургас я има . Ходя предимно на язовирчета. яз.Камчия , яз.ЯСНА ПОЛЯНА ....
Само да те подсетя, че тези две ''ЯЗОВИРЧЕТА" не са разрешени за риболов тази година!
А в магазина, който ти посочиха колегите, едно дълго младо левентче, ще ти помогне в правилния избор на директен телескоп :wink:

а тогава ще ми кажеш ли имента на др язовири около бургас... дори и в някой села да сам пак ще съм благодарен да ми кажеш :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”