Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз съм зависим!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз съм зависим!
Аз съм зависим!
Започвам тази тема по този начин, защото установих че съм болен.
Всеки зависим се нуждае от лечение и помощ нали? Затова се изправям пред групата и искам да си призная... Аз съм зависим към nariba.com!
Установих, че като видя компютър сядам пиша nariba.com и се логвам.
Установих, че като си правя резервация първо питам има ли Интернет! Установих, че докато пътувам си мисля за неща, които съм прочел във форума! Установих, че когато съм някъде където няма компютър и не съм прочел форума се нервя и дразня! Установих, че ми дреме за много хора, които даже не съм виждал физически! Установих, че имам проблем...
nariba.com е първият форум в който се регистрирах! В първата тема, която пуснах беше за да разкажа какъв хубав излет съм имал! Просто за да разпусна и да споделя с някой... а каква стана тя!
Сега съм зависим!
Както много хора тук, аз се вълнувам когато трябва да помогнем на някой, когато трябва да да се организираме, когато научавам нещо ново, когато има положителни новини... умирам си сутрин с кафето да прочета някой хубав излет...
Имали бивш наркоман, бивш алкохолик?
Може ли да помогне груповата терапия?
Има ли други като мен или съм сам?
Аз съм зависим!
Започвам тази тема по този начин, защото установих че съм болен.

Всеки зависим се нуждае от лечение и помощ нали? Затова се изправям пред групата и искам да си призная... Аз съм зависим към nariba.com!
Установих, че като видя компютър сядам пиша nariba.com и се логвам.

nariba.com е първият форум в който се регистрирах! В първата тема, която пуснах беше за да разкажа какъв хубав излет съм имал! Просто за да разпусна и да споделя с някой... а каква стана тя!

Както много хора тук, аз се вълнувам когато трябва да помогнем на някой, когато трябва да да се организираме, когато научавам нещо ново, когато има положителни новини... умирам си сутрин с кафето да прочета някой хубав излет...
Имали бивш наркоман, бивш алкохолик?
Може ли да помогне груповата терапия?
Има ли други като мен или съм сам?
Аз съм зависим!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Re: Аз съм зависим!
Ебати яката раклама
Браво и НА ЗДРАВЕ 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- dedeff
- разбира нещата
Колега,не е минал ден,да не влезна в форума,дава ми толкова много,има толкова убави хоара,които познавам дори задочно както и теб,а в самото начало те познавах като Angel123,минаха години,в които сме изградили нещо скъпо,дори безценно а именно ПРИЯТЕЛСВО.
Без жени можем,без риболов не можем!
- pachosz
- сериозен играч
Всички сме зависими вече. Убеден съм, че огромен процент от колегите тук, четейки думите ти, ще видят себе си
И на мен не ми се ще да е така, но.... Успокоението все пак е, че е към форум, към колеги, към приятели. Можеше да е къде къде по-зле
Иначе терапията е ясна: повече срещи с колеги, по-често съвместен риболов, и хапчетата да се пият редовно

Иначе терапията е ясна: повече срещи с колеги, по-често съвместен риболов, и хапчетата да се пият редовно

-
- кандидат преподавател
И аз съм зависим
Обичам nariba.com и пичовете тук.
Ама много сладка тая зависимост бе приятели ,голям кеф .
И една айдушка :
Кой каквото иска Бог да му даде -да бъде приятели
Който ни мрази по корем да лази -да бъде приятели
Да бъдем и пребъдем,здрави и засмени ,румени червени

Обичам nariba.com и пичовете тук.
Ама много сладка тая зависимост бе приятели ,голям кеф .
И една айдушка :
Кой каквото иска Бог да му даде -да бъде приятели
Който ни мрази по корем да лази -да бъде приятели
Да бъдем и пребъдем,здрави и засмени ,румени червени

Последно промяна от slivnalia на Сря Юни 30, 2010 8:28 pm, променено общо 2 пъти.

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Има ли други като мен или съм сам....Не си сам много смЕ ВСЕОЩЕ ..Лягам и ставам все съм у ФОРУМА докога ли...........

Честно казано при мен работата не е по-ралична,сутрин ставам от леглото и цъкам копчето на лаптопа да се включи,отивам до тоалетна връщам се и отварям сайта naRiba.com прочета нещо интересно,примерно после закусвам после пак сядам да видя дали някой не е написал нещо ново,ако може някой от модовете или админите да ми сметне по някакъв начин колко часа общо от както съм се регнал съм стоял във форума може би ще се окаже доста,а като видя компютар с интернет питам може ли да погледна в един сайт...кой ли е този сайт ??? И така,има едно друго нещо към което съм пристрастен,това е ходенето по Марица когато не съм на Марица си мисля за нея и си викам ами сега,ако някой хване Сом,а аз съм блял в монитора,а по цял ден се питам защо не съм от Димитровград или пък защо нямаме къща в някое село покрай Марица до което село има бент,мечта ми е да съм постоянно близо до Марица,майка даже ми вика,че съм бил пристрастрен(аз си го знам де),но отговора от моя страна е "Да бе да ти не знаеш колко по-пристрастени има от мен" в което малко се съмнявам,но никога не се казва "никога".За добро или за зло всички сме така(предполагам)но мисля,че е за добро.
Последно промяна от fn1p на Сря Юни 30, 2010 8:16 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като се замисли човек,май и аз имам ли достъп до нета все съм си тук.
Като едно голямо семейство.
Ако не беше този форум още да слушам приказките за Овчарица и да мечтая за рибите там,щях да си дремя на Слаковци и да си псувам.
Евала за темата.
Като едно голямо семейство.
Ако не беше този форум още да слушам приказките за Овчарица и да мечтая за рибите там,щях да си дремя на Слаковци и да си псувам.
Евала за темата.
Аз пък докато спя си държа лаптопа под възглавницата и като се събудя през нощта не ходя да ям като нормалните хора, ами преглеждам набързо форума

- indalo
- фен клуб-скобар
Леле, чудех се какво ми има, а то - И аз съм зависим. Всяка вечер си прекарвам времето в форума. Мачовете са само фон. Незнам докога ще ме търпи жената.
Определено съм зависим. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Тази зависимост е от хубавите
!
В това напрегнато ежедневие, където самотата става все по-натрапчива, форума ни дава възможност да бъдем заедно, да споделяме, да бъдем близки по един особен, галещ психиката начин.
Ще използвам темата, за да благодаря на хората, модератори и админи, които се грижат голямото ни семейство да съществува в разбирателство
!
Наслука!

В това напрегнато ежедневие, където самотата става все по-натрапчива, форума ни дава възможност да бъдем заедно, да споделяме, да бъдем близки по един особен, галещ психиката начин.
Ще използвам темата, за да благодаря на хората, модератори и админи, които се грижат голямото ни семейство да съществува в разбирателство

Наслука!
Никога не пия карал!

-
- кандидат преподавател
А добър ден
.Това жената ми го каза още на втория месец след като се регистрирах.На работа също всички ме базикат за нарибка .ком .ама на мен не ми пука .Да си кажа горд съм , че съм зависим

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ЗНАМ ЗНАМ
нали имах БАН по Ip защото някои през моя профил беше писал простотии (защото не го бях затворил като бях в едно кафе и ползвах служебния комп) Обърнах земята докато си доиде всичко на място 

-
- разбира нещата
ivo75 написа:А добър ден.Това жената ми го каза още на втория месец след като се регистрирах.На работа също всички ме базикат за нарибка .ком .ама на мен не ми пука .Да си кажа горд съм , че съм зависим
![]()

-
- разбира нещата